Skip to main content

Mijn nieuwe koers

By 1 december 2015januari 18th, 2017Ondernemerschap

Onlangs heb ik besloten om een nieuwe koers te gaan varen die ook weer niet zo nieuw is, omdat ik dit altijd al heb gedaan. In dit artikel vertel ik wat er gaat veranderen en wat niet.

Al mijn activiteiten zullen plaatsvinden onder de naam Intuïtief Ondernemen. De Academie voor Intuïtief Coachen ga ik per 31 december 2015 opheffen. Ze heeft me heel veel gebracht en daar ben ik haar ook dankbaar voor.

Met het besluit om alles onder de naam Intuïtief Ondernemen aan te bieden, heb ik ook een aantal besluiten genomen over mijn aanbod, prijsstelling en kortingen. Hieronder vind je het overzicht van mijn beslissingen, zodat je weet waar je bij mij aan toe bent.

LET OP: Dit is de stand van zaken van begin 2016. Inmiddels is er weer van alles veranderd. Kijk daarom bij Workshops & Trainingen voor de laatste stand van zaken.

 • Ik geef (bijna) geen korting meer. Ik heb de prijzen aangepast en ze eerlijk en passend gemaakt. Dus geen vroegboek-, last minute, webinar- of eenmalige actiekortingen meer.
 • De enige uitzondering is dat ik vaste klanten wil belonen. Volg je bij mij een workshop of opleiding, dan krijg je korting op een volgende workshop. Zo wil ik jou belonen voor je loyaliteit aan mij. Hierover volgt meer informatie richting deelnemers van workshops en opleidingen. Heb je er nu al vragen over, laat het me dan weten.
 • Mijn workshop Intuïtieve Marketing komt weer in z’n oude vorm en prijs terug
 • Er komt een extra workshop Praktisch Intuïtief aan de slag als vervolg op Intuïtieve Marketing. Deze is ook los te volgen.
 • De opleiding De Magie van Systemisch Werken krijgt een basisopleiding waarin je leert om op een intuïtieve manier simpele, praktische opstellingen te begeleiden in een zakelijke context. Daarnaast ga je ook aan de slag met de energetische erfenis van je familie. (op de site moet dit nog verder beschreven worden)
 • De Verdiepingsdagen van de Magie van Systemisch Werken richten zich op het verder ontwikkelen van je vaardigheden en het toepassen van opstellingen in organisaties, teams en 1-op-1 coaching. Hierbij ga je ook aan de slag met de familiestukken die mensen belemmeren om dat te doen wat ze willen doen
 • Ik ga regelmatig workshops Organisatieopstellingen geven waarin we een hele dag aan de slag gaan met diverse opstellingsvormen
 • De Masterclass Organisatieopstellingen Begeleiden was een succes en zal een vervolg krijgen in 2016.
 • De opleiding “BewustZijn & Intuïtie” ga ik opnieuw vormgeven. Hij zal zich gaan richten op het intuïtief coachen van bedrijven en mensen in een zakelijke setting met aandacht voor een intuïtieve kijk op ondernemen en zakendoen. Meer informatie komt hierover binnenkort beschikbaar. Er is al interesse van een aantal mensen. Wil je ook snel starten? Neem dan contact met me op. Hij zal grote overlap hebben met de huidige opleiding met een extra module over coaching in een zakelijke context intuïtief bekeken. Daarbij zal er veel aandacht zijn voor het systemische gedachtegoed.
 • De training Intuïtief Ondernemen zal ik ook in 2016 twee keer geven. In het najaar zal ik de training in de middag geven i.p.v. de avond.
 • Het Intuïtieve Business Boost Programma wordt een online programma dat je geheel in je eigen tempo en tijd kunt volgen.
 • Er komt een Facebookgroep voor al mijn klanten waarin je ervaringen kunt uitwisselen met betrekking tot intuïtief ondernemen en waar je vragen kunt stellen.
 • Iedere maand zal ik een webinar organiseren rondom thema’s die te maken hebben met intuïtie, persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap.
 • Intuïtief Ondernemen XL wil ik steeds meer vorm gaan geven. Hierin breng ik het intuïtief ondernemen gedachtegoed in grotere organisaties d.m.v. workshops, trainingen, netwerkvormen en organisatieopstellingen. Daarbij werk ik ook samen met anderen die vanuit een intuïtief, holistisch, systemisch gedachtegoed in organisaties werken.
 • Ik ben bezig met een boek “Intuïtief Ondernemen” waarin ik alle elementen van het gedachtegoed bij elkaar zet.

One Comment

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.