Hieronder vind je een overzicht van het vaste aanbod aan trainingen, opleidingen en workshops die ik verzorg. Kijk in de agenda voor de actuele data en voor extra activiteiten.

LET OP: Voor de meeste workshops en trainingen geldt dat ik pas een datum ga prikken zodra er een minimum aantal inschrijvingen is. Wil je meedoen? Schrijf je dan dus in. Zodra er genoeg deelnemers zijn, gaan we samen de data prikken. Zo schikken de data jou altijd!

Weet je niet welke training of opleiding het beste bij jou past op dit moment (wat ik me heel goed kan voorstellen). Neem dan contact met me af voor een telefonische afspraak.

Welke training past het beste bij mij?

Krijg een voucher van 1.000 euro voor een opleiding of coaching

Ben je als ondernemer gevestigd in de Provincie Overijssel of Gelderland, dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een voucher van 1.000 euro voor de betaling van mijn opleidingen en trainingen (en coaching). Ga naar de speciale pagina over de voucher voor coaching en opleiding in Overijssel en Gelderland voor meer informatie.

Meer info over deze vouchers

Intuïtieve Marketing, meer klanten met minder moeite

In deze dag leer je op een intuïtieve manier kijken naar je marketing. Zo leer je wat er op een diepe laag nodig is om meer klanten aan te trekken.
Deze training wordt aangeboden door Intuïtief Ondernemen. Je zult naar die site geleid worden.

Meer info

Workshop Organisatieopstellingen

Een hele dag op een intuïtieve manier naar jouw en andere ondernemersvragen kijken door middel van organistieopstellingen.

Meer info

Workshop familieopstellingen voor ondernemers

Tijdens deze workshop van 1 dag ga je onderzoeken hoe je belemmerende patronen uit je familiesysteem kunt transformeren zodat je vrijer en succesvoller kunt ondernemen.

Meer info

Training De Magie van Opstellingen Begeleiden

Leer zelf opstellingen begeleiden en pas deze krachtige methode toe in je werk. Zo kun je op een diepe laag mensen en organisaties helpen transformeren.

Meer info

Verdiepingsdagen De Magie van Opstellingen Begeleiden

Deze tweedaagse training is geschikt voor mensen die al een opleiding hebben gevolgd op het gebied van het begeleiden van opstellingen. Je verdiept je vaardigheden, leert nieuwe werkvormen en zet stappen in je persoonlijke ontwikkeling als begeleider. Daarnaast is het een goede manier om van mijn manier van opstellingen begeleiden te leren.

Meer info

Opleiding Intuïtief Coachen & Adviseren

In deze 10-daagse opleiding leer je je zuivere intuïtie ontwikkelen en inzetten in de begeleiding van mens en organisatie.

Meer info

Online training Versterk je intuïtie in 4 weken

In deze online training leer je in 4 weken hoe je intuïtie werkt, krijg je praktische tools hoe je deze kunt inzetten en ontdek je wat jouw volgende stap is in je intuïtieve ontwikkeling.

Meer info

Intuïtieve Business Boost Programma

In 3 maanden geef je marketing, je bedrijf en jezelf een boost. Je gaat je verbinden met je levensmissie, vanuit daar intuïtief je marketing doen en vervolgen praktisch aan de slag.

Meer info

 Internationale trainingen

Regelmatig geef ik trainingen en workshops in het buitenland. Ook in Nederland geef ik trainingen voor internationale groepen in het Engels. Vind je het leuk om daarbij te zijn, kijk dan op mijn internationale site.

Meer info