Hieronder vind je een overzicht van het vaste aanbod aan trainingen, opleidingen en workshops die ik verzorg. Kijk in de agenda voor de actuele data en voor extra activiteiten.

LET OP: Voor de meeste workshops en trainingen geldt dat ik pas een datum ga prikken zodra er een minimum aantal inschrijvingen is. Wil je meedoen? Schrijf je dan dus in. Zodra er genoeg deelnemers zijn, gaan we samen de data prikken. Zo schikken de data jou altijd!

Weet je niet welke training of opleiding het beste bij jou past op dit moment (wat ik me heel goed kan voorstellen). Neem dan contact met me af voor een telefonische afspraak.

Welke training past het beste bij mij?

Krijg een voucher van 1.000 euro voor een opleiding of coaching

Ben je als ondernemer gevestigd in de Provincie Overijssel of Gelderland, dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een voucher van 1.000 euro voor de betaling van mijn opleidingen en trainingen (en coaching). Ga naar de speciale pagina over de voucher voor coaching en opleiding in Overijssel en Gelderland voor meer informatie.

Meer info over deze vouchers

Moeiteloos Ondernemen Workshop

Deze deze dag ga je een dag intuïtief aan je bedrijf werken. Samen met gelijkgestemde ondernemers ga je aan de slag met de onderstroom in je bedrijf en in jezelf. Door de diverse intuïtieve werkvormen, pak je de wortels aan van het vraagstuk waar jij beweging in wil creëren. Je creëert meer ruimte, vrijheid en energie om de stappen te zetten die nodig zijn. Bovendien krijg je intuïtieve informatie die je kunt gebruiken om je bedrijf verder te helpen. Iedere keer is er een ander thema zoals klanten aantrekken, geld, succesangst, intuïtief timemanagement.

Meer info

Moeiteloos Ondernemen Retraite

Samen met gelijkgestemde ondernemers ga je in 4 dagen (3 nachten) naar binnen, verstillen en opruimen in jezelf. Je gaat sudderen, ideeën laten ontstaan en wortels laten krijgen. Tegelijkertijd is er ook ruimte voor loslaten en patronen doorbreken zodat je niet in dezelfde groef blijft hangen. Door de intuïtieve werkvormen die ik aanbied, creëer je diepgaande veranderingen die je bedrijf en jezelf echt een stap verder brengen.

Meer info

Moeiteloos Ondernemen Jaartraject

We gaan een jaar lang met elkaar op pad. Hierbij is er geen vast programma en laten we ook de doelen los. Zo is er ruimte om dat te laten ontstaan wat nodig is. Er is wel een kader, een rode lijn die zorgt voor een richting en een grens. Dit kader bestaat uit een aantal elementen: de 3 leerlijnen, de 9 onderwerpen en de 3 varianten. Zo kun je het optimale uit dit jaartraject halen.
Zo creëer je het succes dat jij voor ogen hebt en ontwikkel je jezelf als mens, als professional en met je bedrijf.

Meer info

Verdiepingsdagen De Magie van Opstellingen Begeleiden

Deze tweedaagse training is geschikt voor mensen die al een opleiding hebben gevolgd op het gebied van het begeleiden van opstellingen. Je verdiept je vaardigheden, leert nieuwe werkvormen en zet stappen in je persoonlijke ontwikkeling als begeleider. Daarnaast is het een goede manier om van mijn manier van opstellingen begeleiden te leren.

Meer info

Online training Versterk je intuïtie in 4 weken

In deze online training leer je in 4 weken hoe je intuïtie werkt, krijg je praktische tools hoe je deze kunt inzetten en ontdek je wat jouw volgende stap is in je intuïtieve ontwikkeling.

Meer info

Intuïtieve Business Boost Programma

In 3 maanden geef je marketing, je bedrijf en jezelf een boost. Je gaat je verbinden met je levensmissie, vanuit daar intuïtief je marketing doen en vervolgen praktisch aan de slag.

Meer info

 Internationale trainingen

Regelmatig geef ik trainingen en workshops in het buitenland. Ook in Nederland geef ik trainingen voor internationale groepen in het Engels. Vind je het leuk om daarbij te zijn, kijk dan op mijn internationale site.

Meer info