Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Webinar Meer klanten met minder moeite

Thuis Achter je PC, tablet of telefoon

In dit webinar leg ik je uit hoe je op een intuïtieve manier klanten aantrekt als een magneet. Je gaat dit ook direct uitproberen.

Gratis

Workshop Organisatieopstellingen

Nog onbekend Deventer

Krijg op een intuïtieve manier antwoorden op je zakelijke vragen Wil je diep inzicht in vragen die je hebt over je bedrijf? Wil je ontdekken hoe organisatieopstellingen werken? Loop je...

Start opleiding Intuïtief Coachen & Adviseren

Buitenverblijf de Wijte Harfsensesteeg 8, Eefde

Als coach of adviseur, maar ook als interimmer en manager wil je graag dat mensen en organisaties optimaal functioneren. Je hebt hierin al kennis en ervaring, maar wilt meer, dieper, naar de kern. Je weet dat je intuïtie en intuïtieve methodieken je zouden kunnen helpen, maar weet niet hoe. Tijdens deze 10-daagse opleiding leer je om je zuivere intuïtie te ontwikkelen en in te zetten in de begeleiding van mens en organisatie.

Start Magie van Opstellingen Begeleiden

Buitenverblijf de Wijte Harfsensesteeg 8, Eefde

Het gebruik van opstellingen geeft je als (business)coach, adviseur, manager of P&O-er een zeer krachtig instrument in handen. Waar een rationele aanpak niet meer werkt, of niet het volledige speelveld betrekt, zorgen organisatieopstellingen (en andere soorten opstellingen) ervoor dat direct de kern van het probleem helder wordt. In deze training maak je je dit ambacht eigen.

Workshop Intuïtieve Marketing

Buitenverblijf de Wijte Harfsensesteeg 8, Eefde

In de workshop “Intuïtieve Marketing” gaan we op een hele nieuwe, eigentijdse en eenvoudige wijze aan de slag met marketing. We gaan gebruik maken van ons onderbewuste; onze intuïtie. Dit...

Webinar “Ondernemen vanuit je levensmissie”

Thuis Achter je PC, tablet of telefoon

In dit webinar vertel ik je hoe je meer gemak in het ondernemerschap kunt ervaren door verbinding te maken met je levensmissie en vanuit daar te ondernemen. Je gaat ook aan de slag met een mooie oefening.

Gratis

Webinar “Een gezonde relatie met geld”

Thuis Achter je PC, tablet of telefoon

In dit webinar leer je om meer geld toe te laten in je leven. Ik deel mijn holistische en systemische kijk op geld en je gaat zelf aan de slag. Zo kan er een stroom van meer geld ontstaan.

Gratis

Moeiteloos Ondernemen Retraite

Folkeshegeskoalle Badweg Hoorn 11, Terschelling

Tijdens deze Moeiteloos Ondernemen Retraite Terschelling creëer je de ruimte en flow om van 2023 een succes te maken op jouw manier. Je duikt in de onderstroom, laat los, pakt vast en focust je energie.

Webinar “Intuïtief timemanagement”

Thuis Achter je PC, tablet of telefoon

Hoe zou het zijn als je kunt surfen op de tijd? Weg met to do lijstjes en meegaan met de flow. En tegelijkertijd alles gedaan krijgen wat nodig is. Daar gaat dit webinar over.

Gratis