flag-en

Human Design: jouw unieke blauwdruk

Ontdek jouw unieke gebruiksaanwijzing

HD heeft me een gebruiksaanwijzing gegeven hoe ik gemakkelijker kan ondernemen

Wat is Human Design?

Op basis van je geboortedatum, -tijd en -plaats wordt een Human Design (HD) chart samengesteld. De informatie hierop is zeer complex en uitgebreid. Hij is gebaseerd op de iTjing, kwantummechanica, horoscoop, chakraleer, Kaballa, energetica en nog een aantal vakgebieden.

Deze HD chart geeft jouw unieke ontwerp weer, waar een passende gebruiksaanwijzing bij hoort. Op basis van deze chart kun je o.a. bepalen op welke manier je het beste beslissingen kunt nemen, hoe jij het gemakkelijkst creëert, hoe je het beste met stress kunt omgaan, wat belangrijk is in relatie met anderen en in welke valkuilen je gemakkelijk stapt.

Human Design

Meer lezen over Human Design

Elders op de site heb ik al meer over Human Design geschreven en staat een video over Human Design en wat dat betekent voor de manier waarop je marketing bedrijft.

Op internet kun je veel informatie vinden en zo je eigen gebruiksaanwijzing samenstellen. Mijn ervaring is dat dit vrij ingewikkeld is en veel tijd kost.

Daarom ben ik een samenwerking aangegaan met Jeannette Lamme. Zij heeft veel ervaring met Human Design en kan je in 30 minuten een consult geven waarin je de eerste handvatten krijgt om meer in lijn te komen met jouw uniek kwaliteiten. De paar consults bij haar helpen me nog iedere dag als ondernemer, partner, vader en als mens om het beste uit mezelf en mijn omgeving te halen.

Jeannette Lamme Human Design

Wat levert het je op?

Tijdens een 30 minuten consult (via Skype of telefoon) met Jeannette Lamme krijg je inzicht en handvatten aan de hand van jouw unieke Human Design, je energetische blauwdruk.

Afhankelijk van je vraag en de insteek voor jou van het gesprek krijg je de volgende inzichten:

Hoe werkt het?

  1. Je doet dit ‘product’ in je winkelmandje en rekent het af.
  2. Vraag een kosteloze Human Design Chart op via de site van Jovian Archive.
  3. Vervolgens neem je contact op met Jeannette Lamme (zie de contactgegevens op haar website). Je stuurt haar als betalingsbewijs de mail met de factuur. Samen plannen jullie een afspraak voor het 30 minuten consult.