• Hoe je in 6 uur helder hebt waar jouw marketing en acquisitie om vraagt

 • Een nieuwe aanpak helpt je om intuïtief en snel je marketing te verbeteren

 • Het geheim om meer klanten te krijgen met minder moeite

Martijn Meima, organisatieopstellingen, familieopstellingen, systemisch werkIn de workshop “Intuïtieve Marketing” gaan we op een hele nieuwe, eigentijdse en eenvoudige wijze aan de slag met marketing. We gaan gebruik maken van ons onderbewuste; onze intuïtie. Dit blijkt een heel krachtige en nauwkeurige bron te zijn waar veel ondernemers nog te weinig gebruik van maken.

Speciale methodes helpen je intuïtief te werk te gaan

Speciaal voor deze workshop heb ik een aantal methodes geselecteerd die je helpen om de bron van je intuïtie aan te boren en de informatie te vertalen naar een actieplan waar je direct mee aan de slag kunt. We zullen gebruik maken van:

 • (Marketing)opstellingen
  Dit is een methode waarbij je met mensen een opstelling in de ruimte maakt van jou en/of je bedrijf in relatie tot je (potentiële) klanten. Hierdoor krijg je op een zeer fundamenteel niveau inzicht in wat er nodig is om meer klanten te krijgen. Tegelijkertijd zet je al stappen die nodig zijn om meer klanten aan te trekken.
  Ook als we een opstelling gaan doen voor één van de andere deelnemers, zul je merken dat jij hier ook heel veel uit kunt halen voor je eigen situatie. Daarnaast heb ik een aantal andere opstellingsvormen gekozen waarbij iedereen aan bod komt.
 • Visualisaties
  Deze methode geeft je via beelden toegang tot informatie vanuit je onderbewuste. Uit ervaring weet ik dat je hierdoor in een korte tijd de essentiële aandachtspunten voor je marketing (of voor een ander onderwerp) boven tafel kunt krijgen.
 • Intuïtieve kaarten
  Met de input van de teksten op de intuïtieve kaarten die ik gebruik, kun je zeer snel tot de kern komen van wat er nodig is om de juiste (marketing)stappen te zetten.

We zullen dus geen gebruik maken van SWOT, de 5 Ps of de BCG matrix. Dit zijn methodes waarbij je je de ratio gebruikt. Ik heb ervoor gekozen om deze workshop alleen maar met de intuïtie te werken, omdat mijn ervaring is dat dat heel sterk werkt. Deze workshop kan als aanvulling op de rationele methodes of op zichzelf staand gebruikt worden.

Jouw persoonlijke rol wordt helder

Visualisatie - Intuitief ondernemen - marketingJe zult merken dat door deze aanpak jouw persoonlijke verantwoordelijkheid en rol in de marketing wordt belicht. We gaan marketing niet als iets klinisch benaderen. Jij als persoon wordt volledig meegenomen. Hierdoor kun je ook zelf actie ondernemen en ben je niet afhankelijk van anderen om meer klanten te krijgen. Het kan zijn dat er met name persoonlijke zaken naar boven komen die op je actielijst komen. Het kan ook zijn dat er juist wat zakelijkere acties op komen. Dat weet ik van tevoren niet. Dat laten we tijdens de dag ontstaan.

In de workshop zul je ook je intuïtie meer leren kennen doordat je de innerlijke signalen meer gaat herkennen. Door de rust, de meditaties en de uitnodiging om de fysieke signalen van je lichaam te herkennen, krijg je contact met andere informatiebronnen dan alleen je hersenen.

Wat levert de workshop jou op?

Aan het einde van de workshop heb je het volgende bereikt:

 • Je hebt op een intuïtieve manier ontdekt wat jouw ideale marketingaanpak is
 • Je hebt inzicht in wat er op een onderbewust niveau speelt tussen jou en je (potentiële) klanten wat van belang is voor je marketing
 • Je hebt meer inzicht in hoe jouw intuïtie werkt en hoe je die kunt gebruiken in je marketing
 • Je ontdekt welke informatie je onderbewust naar de markt uitzendt en welke onuitgesproken informatie je uit de markt kunt halen die je kunt gebruiken voor jouw ideale marketing- en acquisitie-aanpak.
 • Je hebt contact gelegd met anderen over dit onderwerp en hebt met hen ervaringen en kennis kunnen uitwisselen

Voor wie?

De workshop is bedoeld voor iedereen die meer klanten wil en hier op een intuïtieve, nieuwe manier mee aan de slag wil. Hij is specifiek interessant voor ZZP-ers omdat het bedrijf en de persoon overlappen.

Intuitieve-Marketing-lunch

Wat andere ondernemers over de workshop zeggen

 • “Eerst twijfelde ik nog het verstandig was om geld uit te geven aan de workshop Intuïtieve Marketing. Nu kan ik zeggen dat deze workshop z’n geld meer dan waard is. Het was een professionele dag met voor mij heel veel belangrijke inzichten. Het mooiste is dat ik na de workshop direct effect merkte. Potentiële klanten zien me ineens en willen zaken met me doen. Daar ben ik heel blij mee!”
  – Carola Rossing, eigenaar Crossings
 • “De workshop heeft ervoor gezorgd dat ik meer duidelijk heb waar ik mij in mijn marketing op moet richten. Hierbij heb ik er nu echt voor gekozen om vanuit mijn gevoel te handelen, omdat dit mij verder gaat brengen. Daarnaast voel ik me positief en opgelucht en dat helpt als ik aan mijn bedrijf wil werken.”
  – Debby Rozendal, eigenaar Schoonheidssalon Natuurlijk Ik
 • “Als grote fan van familieopstellingen heb ik erg genoten van de workshop intuïtieve marketing bij Martijn. Vanaf het begin was er een zeer prettige en veilige sfeer in de groep. Mede dankzij Martijn, wiens begeleiding ik heb ervaren als helder en licht en met veel gevoel voor timing en dosering.  Het programma vond ik afwisselend en de methodieken effectief. In dat opzicht overtrof de workshop mijn verwachtingen. De inzichten en feedback die ik kreeg gedurende de dag en wat betreft marketing in relatie tot mezelf waren voor mij waardevol. Zij gaven me de helderheid en de bevestiging en erkenning die ik op zich wel voelde maar nu ook zichtbaar werden gemaakt.  De workshop bracht dat wat van binnen zit (aan marketingkwaliteiten) naar buiten. En dat voelt fijn. En als kers op de taart was de lunch ook echt een cadeautje!”
  – Alma van de Peppel, eigenaar Equivitae
 • “De workshop Intuïtieve marketing o.l.v. Martijn Meima is voor mij een prachtige eye opener geweest! Martijn is doortastendheid, laat je in je eigenwaarde, schept de randvoorwaarden, waardoor er mooie dingen gebeuren en ontstaan! De kracht van de workshop zat hem voor mij vooral in de bedrijfsopstelling waarbij de groep een belangrijk onderdeel vormt! Het was confronterend maar tegelijk ook mooi! In één oogopslag zag ik waar ik stond en hoe ik me verhield t.o.v. mijn bedrijf! Waar zich de blokkade vormde en wat ik eraan kon doen! Mijn doel voor die dag was daadwerkelijk  verbinding maken met mijn bedrijf PenseRosa  en dat is gelukt! Wat het me heeft opgeleverd is dat ik in actie ben gekomen! Knopen heb doorgehakt en m’n twijfel is weg. Niet geheel onbelangrijk, Mijn spirit is terug.”
  – Noor van Elen, eigenaar PenseRosa
 • “Op een zonnige dag in september volgde ik bij Martijn op een prachtige locatie in Eefde de workshop intuïtieve marketing. Ik kijk hier met een voldaan gevoel op terug. Martijn is er sterk in om een ongedwongen positieve en veilige sfeer te creëren. Die dag hebben we met verschillende intuïtieve technieken gewerkt. Het meeste indruk heeft op mij gemaakt de organisatieopstelling met de groep waarbij mijn stelling werd uitgekozen om mee aan het werk te gaan. Dit vond ik best spannend, maar wat voelde het goed! Het bracht mij veel helderheid. Ook een visualisatieoefening waarbij we ons een voorstelling gingen maken van onze marketing( klant en aanpak), kwam sterk binnen. De beelden en situaties die ik daar doorlopen heb, staan mij nog steeds helder voor de geest en helpen mij op de gewenste koers te blijven. Martijn weet een mooie balans te creëren tussen ernst en luchtigheid, heeft een plan dat hij vervolgens ook los kan laten als iets anders beter aansluit. Hij speelt daarmee goed in op de wensen van de groep. Bedankt Martijn!”
  – Edith Moorman, eigenaar Capriolo
 • “Lieve Martijn, bedankt voor de inspirerende, intuïtieve dag. Om de top van de ijsberg te zien en wat onder water ligt te ervaren. Ik heb mijn INNERLIJKE KRACHT weer te pakken mede door jou!”
  – Esther Mossing Holsteijn, eigenaar Investher
 • “Vervolgens deden we een oefening waarbij een iemand in de ruimte ging staan en onze potentiële klant vertegenwoordigde. Je mocht zelf voelen waar je ten opzichte van je klant wilde gaan staan. Tussen het wisselen van beurten (ik was nog niet aan de beurt geweest) zei de ‘potentiële klant’ tegen de trainer: ‘Ik wil naar haar toe, je geeft haar steeds niet de beurt maar ik wordt naar haar toe getrokken.’ en wees daarbij naar mij. Heel bizar. Toen ik eindelijk aan de beurt was kwam ze meteen naar me toe lopen en ging ze vlak voor me staan. Ze zei: ‘Ik wil zo graag naar jou toe, bij jou zijn! Doe toch eens niet zo MOEILIJK!’ En ik stond perplex, wist even niets uit te brengen…Ik herkende het moeilijk doen wel bij mezelf, en het was heel goed te merken dat de klant er helemaal klaar voor is.”
  – Stuk van blog van Michelle Boogaert o.a. over deelname aan de workshop. Lees hier de rest van de blog.
 • “De workshop heeft me veel gebracht. Met name de twee oefeningen met het systemisch werken bracht voor mij het meteen naar de kern. Oh, daar draait het om bij mij. Martijn is een heel prettig mens, zo heb ik hem ervaren, die enorm veel ruimte laat bij het gaan van je eigen proces. Dat vind ik bijzonder knap. Daarbij geeft hij het geheel een passende lichtheid. Ik wil nog wel vaker trainingen/workshops bij hem gaan volgen. Hij inspireert me juist door zijn rustige, open en lichte benadering.”
  – Winniefred Wellenberg, eigenaar Praktijk voor Haptotherapie Winniefred Wellenberg
 • “De workshop Intuitieve Marketing heeft mij dichtbij mijn intuïtie gebracht. Vooral de opstelling heeft grote indruk op me gemaakt door de bijzonder ‘rake’ reacties van de deelnemers die voor mij de opstelling bemanden. Heel bijzonder. Het heeft me aan het denken gezet. Ik weet weer waar ik aan kan werken. Een hele bijzondere en bijzonder gezellige dag met inspirerende mensen.”
  – Barbara van Binsbergen
 • “Dankjewel voor de fantastische dag, jouw mooie natuurlijke begeleiding en ook voor deze gemailde informatie. Je hebt me ongelooflijk veel geholpen. Mijn overgelopen stresshoofd heb ik echt naast me neer kunnen zetten. Sinds vrijdag merk ik dat ik weer ontspanning toelaat en borrel van de energie. Dat is volstrekt anders dan vastlopen in mijn ‘help ik kan het niet en help ik moet iets-state-of-mind’. Ook vandaag met een hardloopwedstrijdje liep ik volstrekt gelukkig en blij te hobbelen en vooral vooral enorm te genieten van de omgeving en het feit dat ik dit fluitend gewoon kan. Erg prettig. Zelfs mijn konijn (die een hoofdrol speelde in mijn visualisatie ?!?) is relaxter naar mij.”
  – Susanne Holtackers
 • “Als hypnotherapeut werk ik, net als Martijn, met de intuïtieve bewustzijnslaag van cliënten. De inzichten die daar uit voortkomen, worden niet bedacht, maar gevoeld. Omdat ik uit ervaring weet hoe krachtig en effectief dit is, deed ik graag mee aan de workshop intuïtieve marketing. Het was een mooie, inspirerende dag op een mooie locatie met mooie mensen, een prettige integere begeleiding in een veilige setting. De inzichten die ik heb gekregen, zijn heel waardevol voor mij en het kriebelt om zelf ook meer met groepen te gaan werken.”
  – Ada van Egdom, Echtom
 • “Ik heb de workshop Intuitieve marketing gevolgd en ben erg blij met de gekregen inzichten. Martijn is een goede begeleider, schept een prettige sfeer waar alles mogelijk is en werkt met passie. Heel inspirerend!”
  – Melanie Raaijmakers, eigenaar massage.nl
 • “Martijn heeft een zeer inspirerende workshop ontwikkeld: Intuitieve Marketing, waarbij dan eindelijk eens een keer niet de kennis van buitenaf wordt aangevuld, maar van binnenuit! Gedurende deze workshop is het de bedoeling dat je het denken uitschakelt en het voelen meer gaat trainen. Door alle zintuigen aan te spreken, komt er veel meer informatie vrij, die jou op weg helpt in je marketing aanpak. Martijn is een fijne teamwork-leider, die goed weet door te vragen op essentiële vraagstukken, maar ook de integriteit weet te waarborgen. Ook de samenwerking met de mede-cursisten werkt creativiteit verhogend, waardoor er nieuwe inzichten en mogelijkheden opdoemen. Martijn, bedankt voor deze geweldige dag!”
  – Margreet Vloedbeld , eigenaar Bizonder
 • “Martijn weet op een ontspannen manier een goede sfeer neer te zetten waarbij hij een ieder in zijn waarde laat. Hij weet op een subtiele manier een ieder bij de groep en het proces te betrekken. Martijn is een persoon die goed het overzicht houdt en inspringt op het moment dat de groep de rode draad dreigt te verliezen. Een resultaat met een hoog rendement. Als je Martijn inschakelt, dan ga je gegarandeerd met nieuwe inzichten naar huis!”
  – Sandra Been, eigenaar Sec4U
 • Ik heb bij Martijn de cursus intuitieve marketing gevolgd en dat was een zeer bijzondere ervaring. Op marketinggebied ben ik een man van SWOT, SMART, visie, strategie, enz. Om op een totaal andere wijze naar marketing te kijken en dat te ervaren is zeer leerzaam. Martijn is ook de juiste persoon met de juiste bagage om deze cursus te geven! Een aanrader!”
  – Co Limmen, algemeen directeur Lands Advies B.V.
 • “De onverwachte combinatie van intuïtie en marketing bracht me een geweldige dag. Zo had ik nog niet vaak naar mijn eigen bedrijf gekeken. De bedrijfsopstellingen die Martijn in deze workshop gebruikt, werpen maanden later zelfs nog vruchten af. Nieuwe clienten blijven zich melden en ik word zeer regelmatig gevraagd om trainingen en lezingen te geven. Deze dag heeft zeker een boost aan mijn praktijk gegeven! Martijn, dank je wel.”
  – Marieke van de Weg, eigenaar Ubuntu
 • “Martijn begeleidt een groep vanuit rust en intuïtie. Hij legt verbindingen en begeleidt zichtbare processen intensief. Als workshopleider maakt hij er een leuke en waardevolle dag van.”
  – Annechien Broekmeijer, eigenaar Essentieel Ondernemen
 • “De workshop intuïtieve marketing van Martijn is een echte aanrader. Martijn weet de onzichtbare mechanismen in je handelen zichtbaar en begrijpelijk te maken. Zijn begeleiding is persoonlijk, rustig, integer en absoluut professioneel.”
  – Yvon Didden, HRM adviseur en eigenaar Idee Advies
 • “Martijn was een fijne coach. Hij is zaakgericht, open en zijn respect naar ieders situatie is voelbaar. Zo ontstond er een sfeer waar in ieder er kon zijn. Met een grote varieteit aan opdrachten heeft hij voor onze groep van 12 mensen veel inzichten gegeven. De locatie en de verzorging waren perfect! Een aanrader voor iedereen die helderheid wil in zijn situatie.”
  -Frank ter Berg, wandelcoach
 • “Martijn is een prettige persoon die ‘gewoon’ zichzelf is in het geven van zijn workshops. De training ‘intuitieve marketing’ die ik bij hem volgde, gaf veel inzicht en helderheid. Het bracht me echt verder in mijn proces als ondernemer. Martijn biedt veiligheid in de groep door zichzelf kwetsbaar durven op te stellen. Ook zijn professionele en duidelijke aanpak spreekt me bijzonder aan.”
  – Saskia Bussink, eigenaar De Krachtcirkel
 • “Ik heb bij Martijn de workshop Intiutieve Marketing gedaan: het was een inspirerende dag waar met name de rol van het onderbewuste en hoe je deze kan inzetten voor je persoonlijke marketing en die van je bedrijf goed naar voren kwam. Martijn is een bijzondere business coach die zijn kennis goed weet over te brengen op een persoonlijke manier.”
  – Jouke Kardolus, eigenaar Matching Innovation
 • “Martijn heeft een zeer interessante workshop samengesteld waarbij marketing eens niet vanuit cijfers en theorien wordt benaderd maar waarbij wordt uitgegaan van intuïtie. Deze speciale dag heeft mij tot een aantal belangrijke inzichten gebracht die mijn zowel in mijn privé als mijn zakelijke leven verder brengen.”
  – Lotte Nijkamp, toenmalig projectmanager bij Tomatos
 • “Mijn ervaring met Martijn tijdens de workshop Intuïtieve marketing was zeer positief. Martijn heeft me nog meer bij mijn gevoel gebracht en zijn inzicht en enthousiasme werken heel inspirerend. Vooral de opstellingen hebben veel in mij teweeg gebracht en een diep inzicht gegeven. Ik voel weer verbinding met mijn droom en missie en vooral ook de kracht om door te gaan deze te volgen en niet te schromen om de zakelijke markt te benaderen. En wat ook niet onbelangrijk is, een redelijk bedrag voor mijn diensten te vragen. Wil je echt in beweging komen en blokkades doorbreken dan beveel ik je Martijn van harte aan!”
  – Anja Damhuis, eigenaar De Consonant
 • “Martijn verzorgde de workshop ‘intuïtieve marketing’, waar ik aan deelnam. Dat deed hij op een rustige, betrokken en meeslepende manier. Martijn heeft me een aantal ‘tools’ laten ervaren die me goed van pas kunnen komen om op een andere, meer intuïtieve manier, met mijn vak – maar ook met mijn leven – om te gaan.”
  – Wiro Kuipers, identiteitsmarketeer Mercurius Identiteitsmarketing
Intuïtief Ondernemen, buitenverblijf de Wijte
Intuïtief Ondernemen, buitenverblijf de Wijte

Buitenverblijf De Wijte, een oase van rust

De workshop vindt plaats op het Buitenverblijf De Wijte, Harfsensesteeg 8 in Eefde.

Deze locatie is wat minder goed met het OV bereikbaar. De ervaring leert dat daar altijd een mouw aan te passen is.

Data en tijden

De trainingstijden zijn van 9.45 tot 16.30 uur. Vanaf 9.30 uur ben je welkom voor koffie/thee en wat lekkers.

Investering in jezelf en je bedrijf

Met deze workshop maak je echt een stap met je bedrijf en in je persoonlijke ontwikkeling. De prijs voor deze workshop is € 217 ex BTW en inclusief:

 • Koffie, thee en wat lekkers
 • Luxe lunch
 • Online materiaal dat is behandeld tijdens de workshop

Hoeveel nieuwe klanten heb jij nodig om 217 euro terug te verdienen? En natuurlijk meer, want je wilt er wat aan overhouden. Hoeveel klanten heb jij nodig om € 1.000 euro extra te verdienen?
Ik weet bijna zeker dat je die wel gaat krijgen door wat je gaat leren, ervaren en transformeren in deze workshop.

Eerstvolgende mogelijkheid

De eerstvolgende mogelijkheid is op 17 november 2022.
Er zijn nog 2 plekken beschikbaar.

NB: Dit is de laatste keer dat ik deze workshop in deze vorm geef.

Direct aanmelden?

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen en in te sturen. Je ontvangt vervolgens een factuur.

Twijfel je nog? Dan vind je in deze blog een aantal manieren om intuïtief keuzes te maken. Dit kan je helpen om te bepalen of deze workshop op dit moment voor jou de juiste is. Ik ben benieuwd wat daar voor jou uit komt.