Gebruik de zomer om je bedrijf een boost te geven

Leer in 2 maanden hoe je vanuit rust en flow je bedrijf kunt runnen

Ben je een (startende) ondernemer en

 • is je bedrijf toe aan een nieuwe stap?
 • wil je leren hoe je op een moeiteloze manier kunt ondernemen?
 • ben je op zoek naar groei in de breedste zin van het woord?
 • wil je ook jezelf verder ontwikkelen als ondernemer?
 • heb je zin om met de onderstroom in je bedrijf aan de slag te gaan?
 • ben je ook bereid naar jezelf te kijken?

Doe dan mee met de Moeiteloos Ondernemen Summerschool

Tijdens de zomermaanden bied ik een hybride programma aan waarin je stappen gaat zetten met je bedrijf en als mens. Door de opzet ga je de diepte in, ontmoet gelijkgestemde ondernemers, en kun je op je eigen tijd de stappen zetten. Je kunt dus nog prima op vakantie tussendoor.

Ontdek de kracht van de onderstroom

Ontwikkel de vaardigheden om moeiteloos te ondernemen

Het Summerschool programma is gebaseerd op mijn boek Moeiteloos Ondernemen. Je leert wat er nodig is om meer vanuit flow en rust te ondernemen in plaats van hard te werken en (bijna) het plezier in je vak te verliezen.

Tijdens het programma ontwikkel je de diverse vaardigheden en innerlijke houding die je helpen om op een andere manier te ondernemen. Te ondernemen vanuit rust, flow, verbinding en op een manier die bij je past. Niet omdat je weg loopt van spannende dingen, maar omdat je afgestemd op je innerlijke wijsheid die stappen zet die nodig zijn om het succes te creëren dat jij voor ogen hebt.

We werken met diverse intuïtieve technieken zoals familie- en organisatieopstellingen, visualisaties, energiewerk, loslaattechnieken en meer. Op deze manier krijg je ook tools in handen om zelf op een intuïtieve manier te gaan ondernemen.

Daarnaast breng ik ook mijn bedrijfskundige kennis en ervaring in waardoor je ook in de bovenstroom handvatten krijgt aangereikt om de juiste stappen te zetten. Altijd in verbinding met jouw intuïtie.

2 Live bijeenkomsten en 3 online modules

Een flexibel programma waardoor het aansluit bij jouw vakantieplannen

Omdat de zomer ook de tijd is om er even lekker tussenuit te gaan, heb ik het programma zo vorm gegeven dat je het kunt afstemmen op jouw plannen.

We starten voor de zomervakantie met een live bijeenkomst. Hierin ga je vooral opruimen in de onderstroom. Je onderzoekt belemmerende patronen, maakt energie vrij en laat los. Zo ontstaat er veel meer ruimte om op jouw eigen unieke manier te ondernemen.

In de eerste online module gaan we aan de slag met het thema intuïtie. Hoe werkt jouw intuïtie en hoe kun je dit krachtige hulpmiddel inzetten voor jouw bedrijf?
De tweede online module richt zich op overgave. Hoe kun je gebruik maken van de grote bewegingen die er al zijn in jouw bedrijf, maar ook in jezelf en in het leven? Door hierop mee te liften, hoef je niet hard te werken, maar zul je merken dat het meer vanzelf gaat.
In de derde online module staat intuïtief timemanagement centraal. Hoe volg je het juiste ritme en krijg je meer gedaan in minder tijd?

Na de vakantieperiode ronden we het traject af met een live bijeenkomst. Deze staat in het teken van marketing. Hoe zorg je ervoor dat je met jouw diensten en producten de juiste klanten bereikt? We kijken wat er in de onderstroom nog in de weg zit, maar waar de beweging zit en wat al stroomt.

De online modules geef ik zo vorm dat je ook heel goed de opnames kunt bekijken. Eventueel kun je samen met een andere deelnemer samen de oefeningen doen. Zo kun je toch op vakantie terwijl je het programma kunt blijven volgen.

Wat zijn de resultaten?

Na de summerschool kun je het volgende verwachten:

 • Je hebt opgeruimd in de onderstroom waardoor je meer ruimte en vrijheid ervaart

 • Je weet hoe je je intuïtie in kunt zetten in je bedrijf

 • Je hebt geleerd hoe je moeitelozer kunt ondernemen

 • Je hebt stappen gezet om je bedrijf te laten groeien op een manier die bij je past

 • Je hebt intuïtieve tools in huis die je ook later nog kunt toepassen

De moeiteloos ondernemen expert

Wie is Martijn Meima?

Al meer dan 25 jaar coach en adviseer ik ondernemers. Sinds 2007 ben ik de expert op het gebied van intuïtief en moeiteloos ondernemen wat in 2020 uitmondde in mijn boek Moeiteloos Ondernemen. Als bedrijfskundige combineer ik zakelijke kennis en ervaring met de meer intuïtieve, spirituele kant van het ondernemerschap. Zo verbind ik de bovenstroom en de onderstroom omdat ik geloof dat dit de sleutel tot het succes van jouw bedrijf is.
Deelnemers aan mijn workshops en trainingen waarderen mijn lichtheid en diepgang. Ze geven terug dat ik het intuïtieve benader met beide benen op de grond. Dat is ook waar ik van hou. Ik daag je uit, geef je een duwtje in onontgonnen gebied zodat jij kunt groeien en nieuwe wegen leert bewandelen die beter bij je passen.
Sinds 2008 werk ik met opstellingen en sindsdien heb ik daarnaast vele andere intuïtieve methoden leren gebruiken. Deze combineer ik op mijn eigen manier, aangepast aan de behoefte van de groep. Ik beweeg mee en blijf staan, verbonden en vrij.

Data:

 • Live bijeenkomst: 4 juli
 • Online module 1: 15 juli van 10-13 uur
 • Online module 2: 2 augustus van 10-13 uur
 • Online module 3: 19 augustus van 10-13 uur
 • Live bijeenkomst: 5 september

Locatie: Centrum voor geluk in Raalte

De live bijeenkomsten vinden plaats op een prachtige locatie tussen in Raalte. Hier ben je er echt even helemaal uit en kun je de volle aandacht richten op je bedrijf en jezelf.

Jouw investeringNIEUW

700

Excl. 21% BTW
 • 2x Live bijeenkomst
 • Koffie/thee, lekkers, lunch tijdens de live bijeenkomsten
 • 3x online bijeenkomst van 3 uur
 • Opname van de online bijeenkomsten
 • Toegang tot Intuïtief Ondernemen Academie met meer informatie en achtergrondmateriaal
Martijn Meima business coach deventer rond

Hoe meld je je aan?

 1. Vul onderstaand formulier in om je aan te melden

 2. Ik neem contact op voor een intakegesprek zodat we kunnen kijken of jouw wensen overeenkomen met wat ik kan bieden

 3. Daarna beslis je definitief of je mee doet.

 4. Ik stuur je een factuur voor een aanbetaling van 300 euro ex BTW

 5. Zes weken van tevoren ontvang je de factuur voor het resterende bedrag

Ja, ik doe met met de Summerschool

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Factuurgegevens

Adres*

Informatie over de Summerschool

Ik schrijf me in voor*

Aanmelden