flag-en

Moeiteloos Ondernemen Summerschool

Geef in 2 maanden je bedrijf en jezelf een intuïtieve boost
Gebruik de zomer om je bedrijf een boost te geven

Leer in 2 maanden hoe je vanuit rust en flow je bedrijf kunt runnen

Ben je een (startende) ondernemer en

Doe dan mee met de Moeiteloos Ondernemen Summerschool

Tijdens de zomermaanden bied ik een hybride programma aan waarin je stappen gaat zetten met je bedrijf en als mens. 

Martijn-6081

Ontdek de kracht van de onderstroom

Ontwikkel de vaardigheden om moeiteloos te ondernemen

Het Summerschool programma is gebaseerd op mijn boek Moeiteloos Ondernemen. Je leert wat er nodig is om meer vanuit flow en rust te ondernemen in plaats van hard te werken en (bijna) het plezier in je vak te verliezen.

Tijdens het programma ontwikkel je de diverse vaardigheden en innerlijke houding die je helpen om op een andere manier te ondernemen. Te ondernemen vanuit rust, flow, verbinding en op een manier die bij je past. Niet omdat je weg loopt van spannende dingen, maar omdat je afgestemd op je innerlijke wijsheid die stappen zet die nodig zijn om het succes te creëren dat jij voor ogen hebt.

We werken met diverse intuïtieve technieken zoals familie- en organisatieopstellingen, visualisaties, energiewerk, loslaattechnieken en meer. Op deze manier krijg je ook tools in handen om zelf op een intuïtieve manier te gaan ondernemen.

Daarnaast breng ik ook mijn bedrijfskundige kennis en ervaring in waardoor je ook in de bovenstroom handvatten krijgt aangereikt om de juiste stappen te zetten. Altijd in verbinding met jouw intuïtie.

Door de opzet ga je de diepte in, ontmoet gelijkgestemde ondernemers, en kun je op je eigen tijd de stappen zetten. Je kunt dus nog prima op vakantie tussendoor.

Summerschool Intuitief Ondernemen

hybride programma zodat jij op vakantie kunt

Bouw aan je bedrijf tijdens de zomermaanden

Omdat de zomer ook de tijd is om er even lekker tussenuit te gaan, heb ik het programma zo vormgegeven dat je het kunt afstemmen op jouw plannen.

2 Live dagen en 3 online modules

We starten voor de zomervakantie met een live bijeenkomst. Hierin ga je vooral opruimen in de onderstroom. Je onderzoekt belemmerende patronen, maakt energie vrij en laat los. Zo ontstaat er veel meer ruimte om op jouw eigen unieke manier te ondernemen.

In de eerste online module gaan we aan de slag met het thema intuïtie. Hoe werkt jouw intuïtie en hoe kun je dit krachtige hulpmiddel inzetten voor jouw bedrijf?

De tweede online module richt zich op overgave. Hoe kun je gebruik maken van de grote bewegingen die er al zijn in jouw bedrijf, maar ook in jezelf en in het leven? Door hierop mee te liften, hoef je niet hard te werken, maar zul je merken dat het meer vanzelf gaat.
In de derde online module staat intuïtief timemanagement centraal. Hoe volg je het juiste ritme en krijg je meer gedaan in minder tijd?

Na de vakantieperiode ronden we het traject af met een live bijeenkomst. Deze staat in het teken van marketing en geld. Hoe zorg je ervoor dat je met jouw diensten en producten de juiste klanten bereikt en er geld mee verdient? We kijken wat er in de onderstroom nog in de weg zit, maar waar de beweging zit en wat al stroomt.

De online modules geef ik zo vorm dat je ook heel goed de opnames kunt bekijken. Eventueel kun je samen met een andere deelnemer de oefeningen doen. Zo kun je toch op vakantie terwijl je het programma kunt blijven volgen.

Resultaten intuitief ondernemen

Wat zijn de resultaten?

Na dit 2 maanden programma kun je het volgende verwachten:

De Intuïtief ondernemen expert

Wie is Martijn Meima?

Al meer dan 25 jaar coach en adviseer ik ondernemers. Sinds 2007 ben ik de expert op het gebied van intuïtief en moeiteloos ondernemen wat in 2020 uitmondde in mijn boek Moeiteloos Ondernemen. Als bedrijfskundige combineer ik zakelijke kennis en ervaring met de meer intuïtieve, spirituele kant van het ondernemerschap. Zo verbind ik de bovenstroom en de onderstroom omdat ik geloof dat dit de sleutel tot het succes van jouw bedrijf is.

Deelnemers aan mijn workshops en trainingen waarderen mijn lichtheid en diepgang. Ze geven terug dat ik het intuïtieve benader met beide benen op de grond. Dat is ook waar ik van hou. Ik daag je uit, geef je een duwtje in onontgonnen gebied zodat jij kunt groeien en nieuwe wegen leert bewandelen die beter bij je passen.

Op mijn eigen manier combineer ik diverse intuïtieve methoden zoals opstellingen, visualisaties en meer. Ik beweeg mee en blijf staan, verbonden en vrij.

Praktische informatie

Jouw investering

Moeiteloos Ondernemen Summerschool

€ 700

Ex. BTW

Locatie: Centrum van Geluk

De live bijeenkomsten vinden plaats op een prachtige locatie in het buitengebied van Raalte. Hier ben je er echt even helemaal uit en kun je de volle aandacht richten op je bedrijf en jezelf.

De online bijeenkomsten vinden plaats via Zoom. De link ontvang je een paar dagen van tevoren.

Data:

Live bijeenkomst: 4 juli
Online module 1: 15 juli van 10-13 uur
Online module 2: 2 augustus van 10-13 uur
Online module 3: 19 augustus van 10-13 uur
Live bijeenkomst: 5 september


Intuitief Ondernemen workshop