flag-en

Moeiteloos Ondernemen Workshop

Creëer beweging vanuit de onderstroom

Ervaar meer flow in het ondernemerschap

Een dag intuïtief aan je bedrijf werken

Ben je een ondernemer en

Doe dan mee aan deze workshop Moeiteloos Ondernemen

Samen met gelijkgestemde ondernemers ga je een dag aan de slag met de onderstroom in je bedrijf en in jezelf. Door de diverse intuïtieve werkvormen, pak je de wortels aan van het vraagstuk waar jij beweging in wil creëren. 

Workshop intuitief ondernemen - moeiteloos ondernemen

We laten het mooiste ontstaan

Vanuit afstemming en flow creëren

Voor deze workshop werk ik niet met een vast programma. Wel is er per keer een thema. Van tevoren inventariseer ik de vragen, wensen en verlangens van jou en de andere deelnemers rondom dit thema. Op basis hiervan maak ik een globaal programma. In het moment beweeg ik mee en laat ik ontstaan wat er wil ontstaan.Mijn ervaring is dat er zo altijd precies dat gebeurt wat nodig is en iedereen met de meest waardevolle ervaring, informatie en beweging naar huis gaat.

Bovendien is dit ook de essentie van moeiteloos ondernemen. Je overgeven aan een grotere flow waar je op mee surft.

Thema’s die voorbij gaan komen zijn geld, tijd, klanten, doelen omzetten in actie en overgave. Daarbinnen kunnen we aan de slag met onderwerpen als het krijgen van meer klanten, zekerder zijn als ondernemer, samenwerking verbeteren, product- of dienstenaanbod helderder krijgen, prijsstelling, innerlijke belemmerende stemmetjes tot rust brengen, met meer energie en plezier ondernemen en je bedrijf afstemmen op je levensmissie.

Workshop Moeiteloos Ondernemen
Workshop Moeiteloos Ondernemen visualiseren

We maken gebruik van krachtige,
bewezen, intuïtieve technieken

Tijdens deze dag zal ik gebruik maken van diverse intuïtieve technieken. Op basis van de vragen en onderwerpen, kies ik de best passende werkvormen. Zo ontstaat een programma dat diepgaand werkt en precies aansluit bij jouw behoeftes en die van de andere deelnemers.

Opstellingen

Met opstellingen maak je in de ruimte zichtbaar wat er in de onderstroom speelt en welke beweging nodig is om meer flow te creëren. Ook kunnen opstellingen praktische antwoorden geven over bijvoorbeeld marketing. Afhankelijk van de vragen zal ik gebruik maken van familieopstellingen, organisatieopstellingen, marketingopstellingen of andersoortige opstellingen.

Energiewerk

Alles is energie: je lichaam, de tafel, je gedachten en ook je bedrijf. Met onze zintuigen nemen we een gedeelte van al deze energie waar als de zichtbare wereld om ons heen. Je kunt echter veel meer energie waarnemen dan met je vijf zintuigen waar te nemen is. Bovendien kun je hier ook veranderingen in aanbrengen die zorgen voor een positieve beweging en flow in de fysieke wereld.

Embodiment

Je lichaam draagt heel veel informatie in zich. Soms zit het vast en belemmert het. Andere keren is er volop inspiratie en bruist het. Door je lichaam actief in te zetten in de ontwikkeling van jezelf en je bedrijf maak je gebruik van de waardevolle informatie die hierin aanwezig is. Ook gebruiken we het lichaam om beweging te creëren en los te laten.

Bedrijfskundige kennis en ervaring

Vanuit mijn achtergrond als bedrijfskundige en meer dan 20 jaar ervaring als ondernemerscoach, breng ik ook kennis in over bijvoorbeeld (internet)marketing, financiën, het laten groeien van je bedrijf, uitbesteden, samenwerken en businessmodellen. Hierdoor kan de intuïtieve informatie verrijkt worden met praktische, zakelijke informatie.

Visualiseren

Deze methode geeft je via beelden toegang tot informatie vanuit het onderbewuste. Hierdoor krijg je in een korte tijd essentiële kennis en inspiratie voor bijvoorbeeld je marketing, je missie of nieuwe producten. Ook kun je visualisaties gebruiken om te creëren en jouw wensen vorm te geven.

Loslaattechnieken

Soms zit je vast in bepaalde patronen, emoties of gedachtes. Via een loslaattechniek als de Sedonamethode kun je veel meer ruimte creëren om de flow toe te laten en je intuïtie in te zetten. Ook ontstaat er ruimte om stappen te zetten voor een succesvol bedrijf.

Resultaat moeiteloos ondernemen workshop

Wat zijn de resultaten?

Na deze workshop van 1 dag kun je het volgende verwachten:

Martijn geeft met heel veel inlevingsvermogen en persoonlijke aandacht deze workshop. Weinig theorie en vooral ervaren, dit spreekt mij heel erg aan. Juist door te ervaren en beleven leer je. 

Ondanks een redelijk grote groep (ik vind 16 veel), verliep de dag heel soepel en was er op geen enkel moment enige druk tot opschieten of wat dan ook te voelen. Iedereen kreeg de tijd die hij/zij nodig had. Door de open en veilige sfeer was het niet moeilijk om je kwetsbaar op te stellen, waardoor de opstellingen nog veel meer waarde kregen. 

Nicole Klip testimonial workshop Moeiteloos Ondernemen

Nicole Klip, coaching & energetisch werk

Bij Martijn heb ik de Workshop Moeiteloos Ondernemen (toen Intuïtieve Marketing) gevolgd.

Martijn verzorgde de workshop op een rustige, betrokken en meeslepende manier. 

Martijn heeft me een aantal ‘tools’ laten ervaren die me goed van pas kunnen komen om op een andere, meer intuïtieve manier, met mijn vak – maar ook met mijn leven – om te gaan.

Wiro Kuipers testimonial workshop Intuitief Ondernemen

Wiro Kuipers, Professional Play

De onverwachte combinatie van intuïtie en ondernemen bracht me een geweldige dag. 

Zo had ik nog niet vaak naar mijn eigen bedrijf gekeken. De bedrijfsopstellingen die Martijn in deze workshop gebruikt, werpen maanden later zelfs nog vruchten af. 

Nieuwe cliënten blijven zich melden en ik word zeer regelmatig gevraagd om trainingen en lezingen te geven. Deze dag heeft zeker een boost aan mijn praktijk gegeven! Martijn, dank je wel.

Marieke van de Weg, testimonial workshop Intuïtief Ondernemen

Marieke van de Weg, Talenttour

De intuïitief ondernemen exert

Wie is Martijn Meima?

Meer dan 25 jaar coach en adviseer ik ondernemers. Sinds 2007 ben ik de expert op het gebied van intuïtief en moeiteloos ondernemen wat in 2020 uitmondde in mijn boek Moeiteloos Ondernemen. Als bedrijfskundige combineer ik zakelijke kennis en ervaring met de meer intuïtieve, spirituele kant van het ondernemerschap. Zo verbind ik de bovenstroom en de onderstroom omdat ik geloof dat dit de sleutel tot het succes van jouw bedrijf is.

Deelnemers aan mijn workshops en trainingen waarderen mijn lichtheid en diepgang. Ze geven terug dat ik het intuïtieve benader met beide benen op de grond. Dat is ook waar ik van hou. Ik daag je uit, geef je een duwtje in onontgonnen gebied zodat jij kunt groeien en nieuwe wegen leert bewandelen die beter bij je passen.

Op mijn eigen manier combineer ik diverse opstellingsvormen en andere intuïtieve methoden. Ik beweeg mee en blijf staan, verbonden en vrij. 

Praktische informatie

WORKSHOP VAN 1 DAG

Moeiteloos Ondernemen
Normale prijs: €275,-

€ 247,50

Pilotprijs
Ex. BTW

Global Attendance Service**

Graag maak ik al mijn diensten toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen van over de hele wereld. Daarom reserveer ik 5% van alle deelnemers-bijdragen. Hiermee maak ik het mogelijk dat mensen uit landen met een lager BNP en mensen die niet genoeg geld hebben, toch deel kunnen nemen.

Heb jij ook te weinig geld om deel te kunnen nemen, maar voel je intuïtief dat je hier echt bij moet zijn? Neem dan contact met me op en we onderzoeken de mogelijkheden

Groepsgrootte

Het maximum aantal deelnemers is 16.

Zo is er altijd voldoende ruimte voor ieders vraagstuk en leerproces.

Locatie 1: Buitenverblijf de Wijte

Vaak zit ik op deze prachtige locatie in Eefde, tussen Deventer en Zutphen. In een oude boerenschuur tussen de landerijen kunnen we verstillen, rust vinden en de diepere lagen opzoeken.

Locatie 2: Centrum van Geluk

Soms geef ik deze workshop op deze prachtige plek in het buitengebied van Raalte. Je kunt hier echt even afstand nemen, loslaten en met een frisse blik naar je bedrijf kijken. Bovendien is de energie er heel fijn en rustig.

Op beide locaties is er volop koffie, thee, water en lekkernijen. Voor een heerlijke biologische, vegetarische lunch wordt gezorgd. Heb je andere dieetwensen dan kun je deze op het aanmeldformulier vermelden.

Datum:

17 oktober2024
Thema: Moeiteloos klanten aantrekken als een magneet

Buitenverblijf de Wijte
Je gaat onderzoeken welke blokkades er nog in de onderstroom zijn. Ook ga je intuïtief ontdekken welke manier van marketing bij jou past. Zo ontstaat er weer een flow van klanten die bij jou passen.

Datum:

Datum nog te bepalen
Thema: Geld


Buitenverblijf de Wijte
Je gaat jezelf vrijer maken met betrekking tot geld. Je ontdekt hoe je geld meer kunt laten stromen in jouw bedrijf en hoe je geld als een liefdesstroom kunt zien.

De trainingstijden zijn van 9.45 tot 16.30 uur. Vanaf 9.30 uur ben je welkom voor koffie/thee en wat lekkers

Kun je niet op deze datum? Schrijf je dan wel in. Zodra er meer interesse is, neem ik contact met je op om een nieuwe datum te plannen.