Skip to main content
Ervaar meer flow in het ondernemerschap

Een dag intuïtief aan je bedrijf werken

Ben je een ondernemer en

 • Wil je meer impact en succes?
 • Loop je tegen een vraagstuk aan in je bedrijf?
 • Zoek je nieuwe oplossingsrichtingen?
 • Wil je op een intuïtieve, diepgaande manier aan de slag?
 • Ben je daarbij ook bereid naar jezelf te kijken?

Doe dan mee aan deze workshop Moeiteloos Ondernemen

Samen met gelijkgestemde ondernemers ga je een dag aan de slag met de onderstroom in je bedrijf en in jezelf. Door de diverse intuïtieve werkvormen, pak je de wortels aan van het vraagstuk waar jij beweging in wil creëren. Je creëert meer ruimte, vrijheid en energie om de stappen te zetten die nodig zijn. Bovendien krijg je intuïtieve informatie die je kunt gebruiken om je bedrijf verder te helpen.

We laten het mooiste ontstaan

Vanuit afstemming en flow creëren

Voor deze workshop werk ik niet met een vast programma. Wel is er per keer een thema. Van tevoren inventariseer ik de vragen, wensen en verlangens van jou en de andere deelnemers rondom dit thema. Op basis hiervan maak ik een globaal programma. In het moment beweeg ik mee en laat ik ontstaan wat er wil ontstaan.
Mijn ervaring is dat er zo altijd precies dat gebeurt wat nodig is en iedereen met de meest waardevolle ervaring, informatie en beweging naar huis gaat.
Bovendien is dit ook de essentie van moeiteloos ondernemen. Je overgeven aan een grotere flow waar je op mee surft.
Thema's die voorbij gaan komen zijn geld, tijd, klanten, jezelf opschonen, doelen omzetten in actie en overgave.
Daarbinnen kunnen we aan de slag met onderwerpen als het krijgen van meer klanten, zekerder zijn als ondernemer, samenwerking verbeteren, product- of dienstenaanbod helderder krijgen, prijsstelling, innerlijke belemmerende stemmetjes tot rust brengen, met meer energie en plezier ondernemen en je bedrijf afstemmen op je levensmissie.

We maken gebruik van krachtige, bewezen, intuïtieve technieken

Tijdens deze dag zal ik gebruik maken van diverse intuïtieve technieken. Op basis van de vragen en onderwerpen, kies ik de best passende werkvormen. Zo ontstaat een programma dat diepgaand werkt en precies aansluit bij jouw behoeftes en die van de andere deelnemers.

Opstellingen

Met opstellingen maak je in de ruimte zichtbaar wat er in de onderstroom speelt en welke beweging nodig is om meer flow te creëren. Ook kunnen opstellingen praktische antwoorden geven over bijvoorbeeld marketing. Afhankelijk van de vragen zal ik gebruik maken van familieopstellingen, organisatieopstellingen, marketingopstellingen of andersoortige opstellingen.

Energiewerk

Alles is energie: je lichaam, de tafel, je gedachten en ook je bedrijf. Met onze zintuigen nemen we een gedeelte van al deze energie waar als de zichtbare wereld om ons heen. Je kunt echter veel meer energie waarnemen dan met je vijf zintuigen waar te nemen is. Bovendien kun je hier ook veranderingen in aanbrengen die zorgen voor een positieve beweging en flow in de fysieke wereld.

Embodiment

Je lichaam Draagt heel veel informatie in zich. Soms zit het vast en belemmerd het. Andere keren is er volop inspiratie en bruist het. Door je lichaam actief in te zetten in de ontwikkeling van jezelf en je bedrijf maak je gebruik van de waardevolle informatie die hierin aanwezig is. Ook gebruiken we het lichaam om beweging te creëren en los te laten.

Bedrijfskundige kennis en ervaring

Vanuit mijn achtergrond als bedrijfskundige en meer dan 20 jaar ervaring als ondernemerscoach, breng ik ook kennis in over bijvoorbeeld (internet)marketing, financiën, het laten groeien van je bedrijf, uitbesteden, samenwerken en businessmodellen. Hierdoor kan de intuïtieve informatie verrijkt worden met praktische, zakelijke informatie.

Visualiseren

Deze methode geeft je via beelden toegang tot informatie vanuit het onderbewuste. Hierdoor krijg je in een korte tijd essentiële kennis en inspiratie voor bijvoorbeeld je marketing, je missie of nieuwe producten. Ook kun je visualisaties gebruiken om te creëren en jouw wensen vorm te geven.

Loslaattechnieken

Soms zit je vast in bepaalde patronen, emoties of gedachtes. Via een loslaattechniek als de Sedona methode kun je veel meer ruimte creëren om de flow toe te laten en je intuïtie in te zetten. Ook ontstaat er ruimte om stappen te zetten voor een succesvol bedrijf.

Wat zijn de resultaten?

Na deze workshop van 1 dag kun je het volgende verwachten:

 • Je hebt intuïtieve antwoorden op je ondernemersvragen

 • Je hebt oude patronen losgelaten en meer vrijheid gecreëerd

 • Je hebt geleerd om je intuïtie en intuïtieve methode in te zetten voor je bedrijf

 • Je hebt energie vrijgemaakt om de stappen te zetten die nodig zijn rondom het thema van de workshop

De moeiteloos ondernemen expert

Wie is Martijn Meima?

Al bijna 25 jaar coach en adviseer ik ondernemers. Sinds 2007 ben ik de expert op het gebied van intuïtief en moeiteloos ondernemen wat in 2020 uitmondde in mijn boek Moeiteloos Ondernemen. Als bedrijfskundige combineer ik zakelijke kennis en ervaring met de meer intuïtieve, spirituele kant van het ondernemerschap. Zo verbind ik de bovenstroom en de onderstroom omdat ik geloof dat dit de sleutel tot het succes van jouw bedrijf is.
Deelnemers aan mijn workshops en trainingen waarderen mijn lichtheid en diepgang. Ze geven terug dat ik het intuïtieve benader met beide benen op de grond. Dat is ook waar ik van hou. Ik daag je uit, geef je een duwtje in onontgonnen gebied zodat jij kunt groeien en nieuwe wegen leert bewandelen die beter bij je passen.
Sinds 2008 werk ik met opstellingen en in de afgelopen 13 jaar heb ik daarnaast vele andere intuïtieve methoden leren gebruiken. Deze combineer ik op mijn eigen manier, aangepast aan de behoefte van de groep. Ik beweeg mee en blijf staan, verbonden en vrij.
Voel je uitgenodigd om met mij mee op reis te gaan.

Praktische informatie

Groepsgrootte

Het maximum aantal deelnemers is 16

Zo is er altijd voldoende ruimte voor ieders vraagstuk en leerproces.

Locaties:

Buitenverblijf de Wijte

Vaak zit ik op deze prachtige locatie in Eefde, tussen Deventer en Zutphen. In een oude boerenschuur tussen de landerijen kunnen we verstillen, rust vinden en de diepere lagen opzoeken.

Centrum van Geluk

Soms geef ik deze workshop op deze prachtige plek in het buitengebied van Raalte. Je kunt hier echt even afstand nemen, loslaten en met een frisse blik naar je bedrijf kijken. Bovendien is de energie er heel fijn en rustig.

Op beide locaties is er volop koffie, thee, water en lekkernijen. Voor een heerlijke biologische, vegetarische lunch wordt gezorgd. Heb je andere dieetwensen dan kun je deze op het aanmeldformulier vermelden.

Eerstvolgende data

 • 12 februari: Thema: Voorbij je succesangst
  Centrum voor Geluk
  Merk je dat succes niet gemakkelijk komt? Dat je hard werkt, jezelf saboteert, er een soort plafond is of dat je zaken uitstelt? Je gaat onderzoeken hoe je deze onbewuste angst voor succes kunt transformeren, loslaten of verkleinen. Zo ontstaat er ruimte voor een flow van geld, liefde, klanten, positiviteit en gezondheid.
 • 18 juni: Thema tijd
  Buitenverblijf de Wijte
  Hoe kun je meer doen in minder tijd? We onderzoeken intuïtieve manieren om met tijd om te gaan. Intuïtief timemanagement. Ook kijken we wat we nog kunnen opruimen in de onderstroom zodat we een zuiverdere relatie met tijd krijgen.

De trainingstijden zijn van 9.45 tot 16.30 uur. Vanaf 9.30 uur ben je welkom voor koffie/thee en wat lekkers.

Kun je niet op deze datum? Schrijf je dan wel in. Zodra er meer interesse is, neem ik contact met je op om een nieuwe datum te plannen.

Global Attendance Service

Graag maak ik al mijn diensten toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen van over de hele wereld. Daarom reserveer ik 5% van alle deelnemersbijdragen. Hiermee maak ik het mogelijk dat mensen uit landen met een lager BNP en mensen die niet genoeg geld hebben, toch deel kunnen nemen.

Heb jij ook te weinig geld om deel te kunnen nemen, maar voel je intuïtief dat je hier echt bij moet zijn?  Neem dan contact met me op en we onderzoeken de mogelijkheden.

Moeiteloos OndernemenLaatste pilot: 10% korting

247,50

Workshop van 1 dag
 • Normale prijs: 275
 • Ex. BTW
 • Workshop van 1 dag
 • Vegetarische lunch
 • Koffie/thee/water met lekkers
 • 5% bijdrage Global Attendance Service

Aanmelden

Martijn Meima business coach deventer rond

Hoe meld je je aan?

 1. Vul onderstaand formulier in om je aan te melden

 2. Zodra er 6 aanmeldingen zijn, gaat de workshop definitief door en ontvang je een factuur

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Factuurgegevens

Adres*

Workshop informatie

Ik schrijf me in voor*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.