Training Intuïtief Ondernemen

In 4 dagdelen intuïtief je bedrijf naar een hoger plan brengen

 • Leer intuïtief te ondernemen in 4 dagdelen

 • Trek klanten aan als een magneet

 • Ontdek hoe je door los te laten, gemakkelijker kunt creëren

 • In 4 dagdelen met andere ondernemers aan de slag


Van binnen voel je het wel, maar om je heen hoor en lees je nog steeds hoe je op de oude manier moet ondernemen.

Heb het lef om hieruit te stappen en je innerlijke weten te volgen!

Het nieuwe ondernemen van de 21e eeuw

De wereld vraagt om nieuwe ondernemers. Je ziet ook dat nieuwe ondernemers succesvoller zijn. Dit vraagt om het loslaten van oude denkbeelden, oude patronen en vooral loslaten van het oordeel van de ander over jou (of misschien wel je eigen oordeel).

Het nieuwe ondernemen is gebaseerd op de volgende pijlers:

 • Er zijn klanten in overvloed
  Dat klinkt misschien een beetje gek, maar het is echt zo. Als jij doet wat heel dicht bij jezelf ligt en je stopt al je passie, ziel en zaligheid in jouw dienst of product, dan zijn er voor jou genoeg klanten. Je trekt dan namelijk als vanzelf die mensen aan die bij jou passen en dat zijn er altijd genoeg.
  Er is namelijk een goede plek in de markt voor iedereen.
 • Concurrentie bestaat niet
  Nog zo’n eye opener. Ook hier geldt weer dat als jij echt vanuit je hart onderneemt, dan kan niemand anders leveren wat jij levert. Jij bent uniek en jouw producten, diensten en bedrijf dus ook. Een concurrent kan alles kopiëren, maar nooit jouw energie, jouw inbreng, jouw unieke manier van ondernemen.
 • Hard werken is niet nodig, go with the flow
  Dat ondernemers hard moeten werken is een zeer vasthoudende overtuiging. Je bent toch verantwoordelijk voor voldoende geld, misschien ook wel voor het salaris van je personeel. Je moet het helemaal zelf doen, dus moet je hard werken. 50, 60 of misschien wel 70 uur per week. Anders lukt het niet.
  ONZIN!
  Als je je intuïtie gebruikt en deze ook volgt, zul je merken dat je met veel minder moeite veel meer resultaten boekt. Als vanzelf komen er mensen en ideeën op je pad die je helpen om daar te komen waar jij heen wilt. Ik heb nog nooit ergens bewijs gezien dat harder werken, meer resultaat oplevert.
 • Jij bent bepalend voor het succes of falen
  Een gevolg van dit alles is dat jij en alleen jij verantwoordelijk bent voor het succes of falen van jouw bedrijf. Dit betekent dat je ook en misschien vooral aan jezelf moet werken. Welke belemmeringen kom je tegen? Welke doe- en denkpatronen hou jij in stand? Zijn die constructief of destructief?
  Intuïtief Ondernemen vraagt zelfreflectie en de bereidheid met jezelf aan de slag te gaan.
 • Laat de controle los
  We denken altijd dat we alles onder controle moeten houden. Zeker als het om zakelijke aangelegenheden gaat. Niks is minder waar. Kijk maar om je heen. Heb je alles onder controle?
  En dat hoeft ook niet. Juist door het loslaten van de controle kan alles weer gaan stromen. Dit levert je energie en tijd op. Energie en tijd om te stoppen in je dromen en het concretiseren ervan.
 • Je creëert je eigen (zakelijke) leven
  Iedereen creëert dagelijks met zijn of haar gedachten, woorden en daden. Onbewust of bewust. Waar je nu bent is een gevolg van jouw gedachten, woorden en daden in het verleden (soms zelfs heel ver verleden). Dit betekent dat je nu kunt beginnen met het inzetten van de gewenste verandering door je gedachtes, woorden en daden te veranderen.

Leer Intuïtief Ondernemen in 4 Dagdelen

Wil je zelf aan de slag met deze thema’s? Dan kun je nu in 4 dagdelen (4 avonden of 2 dagen) onder mijn begeleiding met anderen ondernemers leren en ervaren hoe je meer intuïtief kunt ondernemen.

De onderwerpen die we zullen behandelen:

 • Loslaten
  Van controle, overtuigingen, angsten, verlangens.
  Zodat je vanuit innerlijke rust kunt creëren.
 • Werken met doelen
  Hoe ga je op een intuïtieve manier om met het stellen van doelen? Hoe zorg je dat je wel een richting bepaalt, maar niet krampachtig vasthoudt hieraan?
 • Intuïtieve methoden
  Uiteindelijk gaat het om aan de slag gaan. Op welke manier kun je intuïtie toepassen in je dagelijkse (ondernemers)praktijk? Welke methoden zijn er die je kunt gebruiken?
 • Signalen herkennen
  Hoe kun je de signalen van je intuïtie herkennen en gebruiken?
 • Experimenteren
  Zoals bij alle nieuwe dingen vraagt ook intuïtief ondernemen om experimenteren, oefenen, spelen. Hoe kun je dit doen en waar loop je nog tegenaan.
 • Toepassen op je dagelijkse (ondernemers)praktijk.
  We zullen elke keer de koppeling maken met je dagelijks leven. Daarbij zal ik aansluiten bij jouw specifieke vragen. Dat kan zijn op het gebied van marketing, acquisitie, plannen of het bepalen van je strategie.

We gaan tijdens de training  aan de slag met diverse methoden en technieken. Ik zal gebruik maken van visualisaties, bedrijfsopstellingen, intuïtiekaarten en andere werkvormen.
Ieder dagdeel zal dus weer anders zijn en vormgegeven worden rondom jouw wensen en behoeftes

Locatie en investering

Alle praktische informatie zoals tijden, locatie en prijzen vind je op het tabblad Praktisch.

Intuïtief Ondernemen, buitenverblijf de Wijte
Intuïtief Ondernemen, buitenverblijf de Wijte

Locatie

De training vindt plaats op Buitenverblijf De Wijte, Harfsensesteeg 8 in Eefde. Hij is wat minder goed met het OV bereikbaar. De ervaring leert dat daar altijd een mouw aan te passen is.

Trainingstijden

De trainingstijden zijn voor de 2 dagen van 9.45 tot 16.30 uur. Inloop met koffie/thee vanaf 9.30 uur.
De avonden trainen we van 19 tot 22 uur. Vanaf 18.45 uur ben je welkom voor koffie/thee en wat lekkers

Investering in jezelf en je bedrijf

Met deze training maak je een grote stap in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dat merk jezelf en dat gaan je klanten merken. Hieronder vind je de investering die wij je vragen voor deze training.

De prijs is inclusief:

 • 4 dagdelen training
 • Koffie, thee en iets lekkers en bij 2 aaneengesloten dagdelen zit er ook een lunch bij
 • Toegang tot het online studiemateriaal (theorie, oefeningen, visualisaties, videomateriaal)
 • Gelegenheid tot het stellen van vragen tussen de trainingsdagdelen door en erna
 • Toegang tot Facebookgroep waarin je ervaringen kunt uitwisselen

In verband met het vertrouwen en de opbouw in het programma, kun je je alleen opgeven voor alle 4 dagdelen tegelijk.
Je betaalt  90 euro ex BTW per dagdeel. Deze prijs is inclusief koffie/thee en het digitale cursusmateriaal. Je betaalt dus 360 euro voor de 4 dagdelen.

 Wat anderen over de training zeggen

Ik heb in ieder geval heel veel gehad aan al je advies, opdrachten, oefeningen enz. Ik durf vooral veel meer mijn hoofd los te laten en gewoon te doen. Gaan en zien wat er gebeurt.
Soms gaat dat mis, maar over het algemeen gaat dat heel goed. Zo goed, dat ik niet in een flow zit, maar in een soort van kolkende rivier. Dat is weer een volgende stap; een luxe probleem.”
– Janna Maartens, eigenaar Studio Loenz

De training is zeker een aanrader voor een ieder die verder wil komen met zichzelf en het ondernemerschap . Het heeft mij veel gebracht. Eén van mijn eigen visies en spreuken is:” In ieder mens schuilt veel eigen kracht, we kunnen er alleen soms niet bij”. Je training ( en de coachgesprekken !) heeft zeker bijgedragen dat ik dichter bij mijn eigen kracht ben gekomen, mijn vertrouwen als ondernemer is sterk gegroeid. De interacties met andere groepsleden waren zuiver, herkenbaar en zeer verrijkend. Dus wil ik mijn eigen spreuk n.a.v. de training voor 1 keer omzetten: “In mij schuilt veel ondernemerskracht, ik kon er alleen soms niet bij”.  Dankzij de training is deze zeker groter geworden. Dank, dank en we zien elkaar zeker weer!
– Veroni Horenberg, eigenaar Veroni Horenberg, psychosociale hulpverlening

“Tijdens de workshop intuïtief ondernemen van Martijn Meima die 4 avonden duurde, werd ik elke keer opnieuw weer verrast. Aan de ene kant door Martijn die elke keer weer vanuit een nieuwe werkvorm of invalshoek ons liet kijken naar ons ondernemerschap. Aan de andere kant door de antwoorden die vanuit mijn onderbewustzijn of onze (in de diverse vormen van samenwerking) intuïtie naar voren kwamen. De vier avonden vormde samen een mooi uitgebalanceerd geheel.”
– Esther Janssen, eigenaar Ontmoetingen

“Martijn kan goed rust en overzicht behouden, wát er ook gebeurt of anders loopt dan gepland; het wordt gewoon in de training ‘geïntegreerd’. Iedereen komt aan bod en heb je even iets extra’s nodig, dan wordt daar de tijd voor genomen. Ik vond het mooie, bijzondere avonden. Elke keer weer!”
– Esther Terpstra, eigenaar “Met oog voor de ziel”

“Ik heb de training speciaal gebruikt om te weten te komen wat mijn volgende stap is wat betreft mijn werk als coach. Nu heb ik gekozen voor een kleinere doelgroep. Door dit als ‘thema’ te hebben gebruikt, heb ik, door de gerichte oefeningen, het lef om het ook echt uit te voeren. Ik ben nu de expert voor deze doelgroep, dat durf ik nu vol overtuiging te zeggen. De oefeningen kan ik nu én met clienten inzetten én zelf gebruiken voor het zetten van mijn volgende stap.”
– Paula Hijne, eigenaar Via Novus Coaching

“Ik heb veel handvaten gekregen om verder te gaan met mijn bedrijf en mezelf goed “mee te nemen”. De training was voor mij als een steentje wat je op het water laat ketsen. Je gooit het en het springt vervolgens vanzelf verder. Speels en heel subtiel.”
– Veronika Simonett, eigenaar KlankVerbinding

“Door de training ben ik me veel bewuster van mijn krachten”
– Annelies ten Have, eigenaar Annelies ten Have Coaching, Advies en Training

“Deze cursus geeft vertrouwen in mijn eigen intuïtie en heeft er mede toe bijgedragen om niet hard te werken maar met een open blik kansen te benutten.”
– Pauline de Maar, eigenaar Springweer

“Deze cursus is met name geschikt voor mensen die openstaan voor het gebruik van de eigen intuïtie. Voor hen is deze cursus absoluut aan te raden.”
– Marga Spanjaars, eigenaar Het kan anders

Data

Voor deze training geldt dat de data in overleg worden vastgesteld. Ook de inhoud zal ik in overleg vormgeven. Zo ontstaat een training die precies past bij jouw wensen en behoeften.

Geef je op via het formulier. Zodra er 6-8 aanmeldingen zijn, gaan we gezamenlijk de data prikken. Dan bepalen we ook of het 2 dagen worden, of 4x een dagdeel. Of misschien wel een combinatie.

Mocht je de training op een andere locatie willen volgen, zorg dat je een groepje bij elkaar hebt en neem contact met me op.

Aantal deelnemers

Minimum: 6
Maximum: 12
Zodra we 5 geïnteresseerden hebben, gaan we de data vaststellen

1
geïnteresseerden

Alternatief: Intuïtieve Marketing

Heb je meer behoefte aan 1 dag de diepte in op het gebied van marketing? Dan is de workshop Intuïtieve Marketing wellicht iets voor jou.

Direct aanmelden?

Je kunt je hieronder direct aanmelden of nog even de informatie onder de andere tabs bekijken.
Je geeft je op door een bericht aan mij te sturen via onderstaand formulier. Zodra we genoeg geïnteresseerden hebben, gaan we gezamenlijk de data vaststellen. Daarna betaal je eenvoudig via iDeal en krijg je een factuur. Deze kosten kun je namelijk als bedrijfskosten opvoeren.

[contact-form-7 id=”8486″]