flag-en

Til je bedrijf en jezelf naar een grotere hoogte

door coaching bij Martijn​

25 jaar ervaring in coaching staat voor je klaar

Als personal en business coach in Deventer, kan ik je een stap verder helpen in het succesvol ondernemen met behulp van je intuïtie.
Al 25 jaar coach en adviseer ik ondernemers om meer uit zichzelf en hun bedrijf te halen. Hierbij is het mij wel duidelijk geworden dat het onderbewuste een hele belangrijke rol speelt. Er zijn geen succesfactoren te noemen die voor iedereen gelijk zijn. Er is niet één aanpak die voor iedereen werkt. Het gaat erom jouw aanpak en jouw succesfactoren te vinden.

Door de coaching bij jou voel ik me vrij. Alles kan en mag en ik hoef alleen maar te luisteren naar mijn intuïtie. Stromen, daar gaat het om. En loslaten in vertrouwen. Dit heeft geresulteerd in meer omzet, meer klussen en meer bedrijfstakken.  Mijn dank blijft groot voor je wijsheid en je coaching!

Marieke van Bolderen, toen Ervaarmakelaar

Intuïtie als sleutel tot succes

Intuïtie is de sleutel tot het vinden van jouw succesformule. Voor mij is intuïtie de verbinding van je onderbewuste en je bewuste. Via je intuïtie krijg je toegang tot een enorme informatiebron die verder reikt dan waar we met onze ratio bij kunnen. Maar hoe ontwikkel je je intuïtie en hoe zet je deze zakelijk in? Daar kan ik je bij helpen.

Daarnaast heb ik door al die jaren coaching en advies een intuïtieve kijk op ondernemen en zakendoen ontwikkeld. Deze staat soms haaks op de gangbare stromingen zoals je in mijn blogs, mijn boek en bij de diverse workshops en trainingen kunt lezen. 

Deze visie deel ik graag voor je. Meer nog laat ik je hem ervaren en integreren in jouw bedrijf.  Hierdoor kun jij ook op een andere manier in het ondernemerschap staan. Een manier die rust, voldoening en balans geeft. En natuurlijk ook zorgt voor een geldstroom die past bij wat jij de wereld biedt.

Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Heb jij vragen zoals:

Dan kan ik jou en je bedrijf door middel van coaching een stap verder helpen.

In de coaching maak ik gebruik van mijn eigen intuïtie en een aantal intuïtieve methodieken zoals opstellingen, visualisaties, energiewerk en loslaattechnieken. Daarnaast gebruik ik mijn jarenlange ervaring en bedrijfskundige kennis.

Je kunt kiezen voor losse coachsessies of voor een coachtraject. Net wat voor jou het beste werkt.

Business Coach deventer Martijn Meima 2

Voor mijn gevoel kwam er uit mijn bedrijf nog niet wat erin zat. Maar ja, business coaching vond ik wel wat prijzig. Het was het echter meer dan waard! Door de coaching van Martijn zijn mijn inkomsten minstens verdrievoudigd en ik durf op mijn manier te ondernemen.

Daarnaast heb ik ontdekt dat ik wel degelijk een zakelijke kant in huis heb en durf ik veel meer op mijn gevoel te vertrouwen. Ik kan mijn bedrijf nu gewoon HART-zakelijk runnen! Ik ben blij dat ik niet voor een puur zakelijke coach heb gekozen, maar voor Martijn die op een intuïtieve en praktische manier mij een flinke stap verder heeft geholpen met mijn bedrijf.

Elske Kolkman - testimonial coaching

Elske Kolkman, Fiederelske

We wilden met ons management team bepalen waar we met onze organisatie heen wilden groeien, maar uiteindelijk bracht de dag veel meer dan alleen dat.

Door middel van een visualisatie en opstellingen werden de dynamieken opeens heel helder, zowel op persoonlijk als op organisatie niveau. Uiteindelijk zijn we als team nog verbondener geraakt én hebben we meer gevoel bij welke richting we op gaan.

Nu weten we hoe we zonder ons in rare bochten te wringen verder kunnen groeien. Dat geeft weer plezier en vertrouwen in de toekomst 🙂

Joukje-Boeder testimonial coaching

Joukje Broeder, The Present

Martijn is een fijne coach die goed aanvoelt wat je nodig hebt, snel kan schakelen en durft te spiegelen.

Het belangrijkste voor coaching is een persoonlijke klik voelen en dat gaat makkelijk bij Martijn.

Twee andere personen uit mijn omgeving hebben hem ook als coach gehad en zijn eveneens tevreden.

Tijmen Sissing testiomnial coaching

Tijmen Sissing, Trashpacker

We maken gebruik van krachtige,
bewezen, intuïtieve technieken

Tijdens mijn coaching zal ik gebruik maken van diverse intuïtieve technieken. Op basis van jouw vragen en onderwerpen, kies ik de best passende werkvormen. Zo werkt de coaching diepgaand sluit deze precies aan bij jouw behoeftes.

Opstellingen

Met opstellingen maak je in de ruimte zichtbaar wat er in de onderstroom speelt en welke beweging nodig is om meer flow te creëren. Ook kunnen opstellingen praktische antwoorden geven over bijvoorbeeld marketing. Afhankelijk van de vragen zal ik gebruik maken van familieopstellingen, organisatieopstellingen, marketingopstellingen of andersoortige opstellingen.

Energiewerk

Alles is energie: je lichaam, de tafel, je gedachten en ook je bedrijf. Met onze zintuigen nemen we een gedeelte van al deze energie waar als de zichtbare wereld om ons heen. Je kunt echter veel meer energie waarnemen dan met je vijf zintuigen waar te nemen is. Bovendien kun je hier ook veranderingen in aanbrengen die zorgen voor een positieve beweging en flow in de fysieke wereld.

Embodiment

Je lichaam draagt heel veel informatie in zich. Soms zit het vast en belemmert het. Andere keren is er volop inspiratie en bruist het. Door je lichaam actief in te zetten in de ontwikkeling van jezelf en je bedrijf maak je gebruik van de waardevolle informatie die hierin aanwezig is. Ook gebruiken we het lichaam om beweging te creëren en los te laten.

Bedrijfskundige kennis en ervaring

Vanuit mijn achtergrond als bedrijfskundige en meer dan 20 jaar ervaring als ondernemerscoach, breng ik ook kennis in over bijvoorbeeld (internet)marketing, financiën, het laten groeien van je bedrijf, uitbesteden, samenwerken en businessmodellen. Hierdoor kan de intuïtieve informatie verrijkt worden met praktische, zakelijke informatie.

Visualiseren

Deze methode geeft je via beelden toegang tot informatie vanuit het onderbewuste. Hierdoor krijg je in een korte tijd essentiële kennis en inspiratie voor bijvoorbeeld je marketing, je missie of nieuwe producten. Ook kun je visualisaties gebruiken om te creëren en jouw wensen vorm te geven.

Loslaattechnieken

Soms zit je vast in bepaalde patronen, emoties of gedachtes. Via een loslaattechniek als de Sedonamethode kun je veel meer ruimte creëren om de flow toe te laten en je intuïtie in te zetten. Ook ontstaat er ruimte om stappen te zetten voor een succesvol bedrijf.

Durf jij samen op reis te gaan?

Krijg een voucher van € 1.000 in Gelderland

Voor Gelderse ondernemers die maximaal 5 jaar bestaan, bestaat de mogelijkheid om een voucher te krijgen voor de betaling van mijn coaching. Hiervoor kun je gebruik maken van de Startversneller. Op hun site vind je de informatie hoe je in aanmerking komt voor deze voucher.