Als personal en business coach in Deventer, kan ik je een stap verder helpen in het succesvol ondernemen met behulp van je intuïtie.

Meer dan 20 jaar ervaring in coaching staat voor je klaar

Al bijna 20 jaar coach en adviseer ik ondernemers om meer uit zichzelf en hun bedrijf te halen. Hierbij is het mij wel duidelijk geworden dat het onderbewuste een hele belangrijke rol speelt. Er zijn geen succesfactoren te noemen die voor iedereen gelijk zijn. Er is niet één aanpak die voor iedereen werkt. Het gaat erom jouw aanpak en jouw succesfactoren te vinden.

Intuïtie als sleutel tot succes

Intuïtie is de sleutel tot het vinden van jouw succesformule. Voor mij is intuïtie de verbinding van je onderbewuste en je bewuste. Via je intuïtie krijg je heel veel informatie over processen die er spelen op een diepere laag. Maar luister je ook naar je intuïtie? En handel je er ook naar?

Daarnaast heb ik door al die jaren coaching en advies wat ik noem een intuïtieve kijk op ondernemen en zakendoen ontwikkeld. Deze staat soms haaks op de gangbare stromingen zoals je in mijn blogs en bij de diverse workshops en trainingen kunt lezen. Door deze visie met je te delen, kun jij ook op een andere manier in het ondernemerschap staan. Een manier die rust, voldoening en balans geeft. En natuurlijk ook zorgt voor een geldstroom die past bij wat jij de wereld biedt.

Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Heb jij vragen zoals:

  • Hoe zorg ik voor een grotere geldstroom in mijn bedrijf?
  • Hoe kan ik mijn intuïtie meer ontwikkelen en volgen?
  • Hoe krijg ik meer klanten?
  • De samenwerking loopt niet lekker, wat kan ik doen?
  • Waarom loopt het niet lekker in het team?
  • Waarom blijf ik een onvervuld gevoel houden, terwijl het eigenlijk goed gaat?
  • Hoe kan ik de samenwerking met een ander verbeteren?
  • Wat is een marketingaanpak die bij mij past?
  • Op welke manier kan ik nog meer vanuit mijn passie en missie ondernemen?

Dan kan ik jou en je bedrijf door middel van coaching een stap verder helpen.

In de coaching maak ik gebruik van mijn eigen intuïtie en een aantal intuïtieve methodieken zoals opstellingen, visualisaties, energiewerk en loslaattechnieken. Daarnaast gebruik ik mijn jarenlange ervaring en bedrijfskundige kennis.

Krijg een voucher van € 1.000 in Gelderland en Overijssel

Voor Gelderse en Overijsselse ondernemers die maximaal 5  jaar bestaanm bestaat de mogelijkheid om een voucher te krijgen voor de betaling van mijn coaching. Hiervoor kun je gebruik maken van de Startversneller. Op hun site vind je de informatie hoe je in aanmerking komt voor deze voucher.

Durf jij samen op reis te gaan?