flag-en

Martijn Meima

Intuïtieve personal en business
coach Deventer

Leven en zakendoen vanuit je hart

Het is mijn persoonlijke missie om de wereld mooier te maken. Ik geloof in een wereld waarin we op een liefdevolle manier met elkaar samenleven en -werken. Niet als een soort idyllisch beeld waarbij iedereen blij en vrolijk is. Nee, een wereld waarin we op zo’n manier zakendoen dat iedereen er baat bij heeft: de mensen, de planeet en het bedrijf. 

Bedrijven zijn voor mij hulpmiddelen om mensen mooie dingen te laten bereiken en niet andersom. Een wereld waarin we vanuit ons hart zakendoen en niet alleen maar meer en meer willen ten koste van de wereld en van anderen. 

Martijn-0832

Een betere wereld begint bij jezelf

Voor mij betekent intuïtief ondernemen ook dat je als ondernemer, manager of medewerker bereid moet zijn naar jezelf te kijken, onze oude pijnen, ervaringen en patronen te transformeren en niet meer op de ander te projecteren. Ook ik heb daarin veel gedaan en ben nog steeds bezig. Iedere keer als ik boos ben op iemand of verdrietig, onderzoek ik wat in mij geraakt wordt en of ik daar wat in kan veranderen. Ook in het ondernemerschap ben ik mezelf regelmatig tegengekomen.

Angst voor tekort, te hard iets willen bereiken of te graag iets in stand willen houden wat niet meer werkt. Dit heeft me heel veel gebracht doordat ik iedere keer mijn eigen rol heb onderzocht. Tenslotte heb ik ook in mijn rol van coach veel geleerd over wat wel werkt en wat niet. Daar heb ik veel meer durven vertrouwen op mijn zuivere intuïtie. Daarnaast heb ik geleerd dat ik niet verantwoordelijk ben voor de stappen die iemand anders zet.

Changepreneurs ondersteunen

Mijn wens is om ondernemers met een missie te ondersteunen om op hun manier succesvol te zijn. Ik geloof erin dat je op jouw authentieke manier tegelijkertijd impact kan maken in deze wereld en er een mooie boterham aan kan verdienen.

Marketing en klanten werven kan op heel veel manieren en niet alleen zoals de vele goeroe’s op internet erover schrijven. Ondernemen gaat over zoveel meer dan alleen geld verdienen en tegelijkertijd is het wel belangrijk.

Daarom heb ik mijn eigen visie op ondernemen en zakendoen. In mijn blogs en vlogs vind je hier meer over en ook in mijn boek Moeiteloos Ondernemen.

Sluit jij je ook aan bij deze beweging?

Intuïtief Ondernemen als bewustzijnsversneller

Daarom coach en train ik binnen Intuïtief Ondernemen zoveel mogelijk changemakers om succesvol bij te dragen aan een betere wereld en daar ook hun brood mee te verdienen.

Ik kan je helpen om een manier van ondernemen te vinden die bij je past, een manier van klanten werven waar jij blij van wordt. Jij hebt je eigen wijsheid en in mijn coaching of trainingen ga je die aanspreken om de stappen te zetten die nodig zijn.

Is dat altijd makkelijk? Nee, maar uiteindelijk leidt het wel tot een moeiteloze manier van ondernemen en zelfs leven. Zo kun jij jouw bijdrage aan de wereld leveren.

Op die manier ontstaat een olievlek en een bewustzijnsversnelling waarmee steeds meer mensen bereikt kunnen worden.

Na de coaching voelde ik me een stuk relaxter. Ik heb af en toe bewust contact gemaakt met dat deel van mij. En ik heb de afgelopen week wel 6 nieuwe klanten gekregen. Allemaal voor persoonlijke sessies. 

Volgens mij heeft het zeker iets gedaan!

Menno Braakman, Inner Kompas

Martijn heeft mij geholpen meer focus te ontwikkelen en de stappen te zetten op een manier en in het tempo dat bij past. Hij helpt om “out of the box” te denken. De intuïtieve technieken die hij inzette, heb ik als sterk inzichtgevend en stimulerend ervaren.

Edith Moorman, Capriolo

Bedrijfskunde als basis

Van huis uit ben ik bedrijfskundige, opgeleid aan de Universiteit van Groningen. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in zakendoen, nieuwe dingen creëren, manieren te bedenken om geld te verdienen en tegelijkertijd anderen te helpen. Deze bedrijfskundige basis merk je in alles terug.

Ook mijn 10-jarige ervaring als bedrijfskundig adviseur bij Syntens (nu Kamer van Koophandel) vind je terug in mijn dienstverlening. Zelfs mijn 3-jarige ervaring bij IBM sijpelt af en toe door in mijn werk.

Intuïtie als rode draad

Deze bedrijfskundige basis, combineer ik met het toepassen van zuivere intuïtie en intuïtieve methoden in het zakendoen. Werken met de onderstroom, het gebruiken van je intuïtie en systemisch kijken naar ondernemen staan centraal in alles wat ik doe, omdat ik geloof dat je hierdoor in de stroom stapt die jou helpt om moeiteloos succesvol te zijn. 

Waarbij succes voor mij meer is dan veel geld verdienen. Het gaat ook om vervulling, goede relaties, en innerlijke rust.

Uiteindelijk zorgt je intuïtie altijd voor win-win-win.

Doe je mee?

Wil jij ook bijdragen aan een mooiere wereld? Wil je ondernemen op jouw manier? Wil je je intuïtie zakelijk inzetten? Neem contact met me op! Dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

De combinatie van persoonlijkheid, kennis en vooral het ongebreideld toelaten van intuïtie is de grote kracht van Martijn.

He teaches what he preaches!

Warm, to the point en enthousiast…

Geert Hulselmans

Geert Hulselmans, Kairos Mentoring

Door een aantal workshops bij Martijn heb ik een belangrijke stap gemaakt in mijn persoonlijk en zakelijk leven.
Ik durf mezelf nu te laten zien; open en puur. Dat vind ik spannend en tegelijkertijd superfijn.
Door de workshops heb ik hier hele grote stappen in gezet waar ik Martijn dankbaar voor ben.

Brenda boele

Brenda Boele, Buitencoaching

Martijn heeft een heldere visie en weet hoe hij mensen naar hun ware potentieel kan begeleiden. In zijn e-boek “In 5 Stappen Succesvol Intuïtief Ondernemen” geeft hij zeer waardevolle tips. Zorg dat je hem leert kennen!

 

Mahatma Revier

Boek: Moeiteloos Ondernemen​

Mijn eerste boek Moeiteloos Ondernemen ligt in de boekhandels. Succes is het gevolg van hoe het gaat in de onderstroom van je bedrijf. Dit boek vertelt je hoe dat werkt en hoe je dit kunt beïnvloeden. In 6 heldere thema’s, de succescersnellers, leer ik je hoe het er aan toe gaat in de onderstroom en hoe je dit kunt inzetten om je bedrijf succesvol te laten zijn. Mijn jarenlange ervaring als ondernemerscoach en trainer heb ik gebruikt om dit boek te schrijven. Er staan vele voorbeelden en tips in en die maken de kennis over de onderstroom heel praktisch toepasbaar. Het boek bevat meer dan 20 praktische oefeningen die je helpen de theorie in de praktijk te brengen.

“Leren door pijn is de moeilijke weg. 
Lees in plaats daarvan dit boek en doe er je voordeel mee!”

Jan Bommerez, auteur van Flow en de Kunst van het Zakendoen

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Intuïtief ondernemen