• Learning on the job

 • Met echte organisaties als klanten

 • Veilige omgeving

Organisatieopstellingen begeleiden is voor mij echt een heel mooi ambacht. Ik doe het met veel plezier bijna iedere dag.

Mijn ervaring leert dat het lastig is om vlieguren te maken met het begeleiden van organisatieopstellingen. Meteen starten voelt voor veel opstellers nog niet vertrouwd en in opleidingen en trainingen komen de vragen vaak van ZZP-ers en kleine bedrijven. Hierdoor krijg je geen inzicht in de dynamiek in grotere organisaties.

Bovendien is er in dit soort trainingen vaak te weinig ruimte om onder begeleiding zelf een opstelling te begeleiden.

Onder begeleiding organisatieopstellingen faciliteren

Daarom heb ik de Masterclass Organisatieopstellingen Begeleiden in het leven geroepen. Als opsteller krijg je de kans om een opstelling te begeleiden van een manager of directeur van een groter bedrijf met een organisatievraag. Je kunt zelf een relatie meenemen of ik zorg voor een vraagsteller. Ik begeleid je bij het doen van de opstelling. Dit krijgt de vorm die voor jou passend is. Overleg vooraf, bijsturing tijdens de opstelling, evaluatie achteraf, tips van medecursisten, feedback van de klant.

Op een dag is er ruimte voor 3 opstellers om een opstelling van een klant te begeleiden. Daarnaast zal er ruimte zijn voor een korte systemische oefening en uitleg.

Er is ruimte voor 3 vraagstellers en voor 9 representanten.

Sparren over de inzet van organisatieopstellingen

Doe je mee als opsteller, dan krijg je ook 1 uur Skype coaching t.w.v. €  135. Hierin kun je met mij sparren over de inzet van organisatieopstellingen voor jouw klanten. Dit kan gaan over of een organisatieopstelling geschikt is, welke insteek je kunt kiezen, welke vorm je kunt inzetten en over werkvormen voor bijvoorbeeld een workshop. Je kunt er ook voor kiezen om de opstelling die je tijdens de masterclass gaat begeleiden voor te bespreken.

Wil je als vraagsteller meedoen?

Zou je graag een bedrijfskundige vraag willen inbrengen en ben je directeur of manager bij een wat groter bedrijf? Dan kun je deze vraag inbrengen tijdens deze masterclass. Je krijgt diepgaand inzicht in de diepere oorzaak van je vraag en in de oplossingsrichting.

Representanten kunnen alleen op uitnodiging meedoen.

Wat levert het je op?

Voor jou als opsteller:

 • Ervaring met en directe bijsturing in het begeleiden van een organisatieopstelling bij een echte klant
 • Verbeterpunten door feedback op het begeleiden van mij en van de medecursisten
 • Tips en trucs over het begeleiden van organisatieopstellingen
 • Inspiratie door het bijwonen van de opstellingen van de andere opstellers
 • Een ervaren sparringpartner voor het inzetten van organisatieopstellingen in jouw werkveld

Voor jou als vraagsteller:

 • Diepgaand inzicht in een ‘complex’ probleem in je organisatie
 • Een oplossingsrichting die in gang wordt gezet
 • Een oplossingsrichting die voor alle partijen en voor de organisatie in het geheel het beste is
Intuïtief Ondernemen, buitenverblijf de Wijte
Intuïtief Ondernemen, buitenverblijf de Wijte

Locatie

De masterclass vindt plaats op het Buitenverblijf De Wijte, Harfsensesteeg 8 in Eefde. De ruimte daar is erg mooi en met een prachtige, rustige energie.

Hij is wat minder goed met het OV bereikbaar. De ervaring leert dat daar altijd een mouw aan te passen is.

Programma

De masterclass start om 9.45 uur en we eindigen om 16.30 uur Vanaf 9.30 uur ben je welkom voor koffie/thee en wat lekkers.

Om 12.30 uur wordt de lunch geserveerd.

Catering

Bij deze masterclass is koffie/thee met wat lekkers en een luxe lunch inbegrepen. Heb je dieetwensen, geef die dan aan op je aanmeldingsformulier.

Groepsgrootte

We werken met een kleine groep. Er zijn drie opstellers met drie vraagstellers. Daarnaast zal ik 2-4 representanten uitnodigen, afhankelijk van de vragen en de behoefte van de opstellers.

Investering in jezelf en je klanten

Door aan deze masterclass mee te doen ontwikkel je jezelf als opsteller en zet je weer een stap in je intuïtieve ontwikkeling.

Voor deze masterclass vraag ik je de volgende investering:

 • Opsteller: 347 euro
  Dit is inclusief 1 uur Skype coaching
 • Vraagsteller (met organisatievraag): 147 euro

Deze prijzen zijn ex. BTW

Vaste klanten bonus: 10 – 20% korting op volgende workshop

Als dank voor jouw vertrouwen in mij, ontvang je bij deze workshop een voucher voor 20% korting op een volgende workshop of training. Deze is een jaar geldig. Op de meerdaagse opleidingen krijg je 10% korting.

Datum

De datum voor de Masterclass wordt vastgesteld in overleg met de 3 opstellers. Heb je interesse? Geef je dan op. Samen gaan we dan naar een geschikte datum op zoek.

Praktische informatie

Je vindt de informatie over de locatie en de prijs op het tabblad “Praktisch”

Ook interessant: Workshop Organisatieopstellingen

Wil je een eigen vraag inbrengen of een keer organisatieopstellingen meemaken, dan is de workshop Organisatieopstellingen ook interessant voor je. Daarin gaan we een dag aan de slag met diverse vormen van organisatieopstellingen en krijg jij intuïtief antwoorden op je ondernemersvragen.
Op een andere pagina op deze site vind je meer informatie over deze workshop.

Direct aanmelden?

Meld je eenvoudig aan door onderstaand formulier in te vullen. Je ontvangt vervolgens een factuur. Na betaling van de factuur is je inschrijving definitief. Op deze opleiding zijn de algemene voorwaarden van Intuïtief Ondernemen van toepassing. Door je in te schrijven ga je akkoord met deze voorwaarden.
Je kunt ook onder de andere tabs bovenaan deze pagina meer informatie lezen over deze opleiding.