Skip to main content
Martijn Meima, business coach deventer

Adresgegevens

Postadres en coachpraktijk

Molenweg 28c
7431 BK Diepenveen

+31 62 111 7777

Route

De navigatie kent dit adres vaak nog niet. Type dan Molenweg 63 in. Dat is het huis tegenover ons. Je kunt in Google Maps ook Intuïtief Ondernemen intikken. Dat werkt ook. Parkeer je auto bij ons op de oprit. Je kunt hem op het gras aan de linkerkant zetten. Loop vervolgens over het gras, de stapstenen en het grind links langs het huis. Bij de vlag is de ingang van mijn praktijk.

Intuitief Ondernemen coachruimte

Contact

Je kunt ook contact opnemen door onderstaand formulier in te vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 LinkedIn

Wil je weten wat ik heb gestudeerd en hoe lang? Waar ik heb gewerkt? Waar ik ben opgegroeid en dat soort dingen? Op mijn LinkedIn profiel vind je het allemaal.

 Facebook

Like ook mijn Facebookpagina. Hier plaats ik regelmatig nieuws, achtergronden en interessante links op het gebied van intuïtie, persoonlijke ontwikkeling en ondernemen.

YouTube

Abonneer je op mijn YouTube kanaal. Hier plaats ik regelmatig vlogs en andere video’s over ondernemen, intuïtie en persoonlijke ontwikkeling. Ook vind je er afspeellijsten met video’s waarvan ik denk dat je ze interessant zult vinden.

Privacy en Algemene voorwaarden

Natuurlijk ga ik vertrouwelijk om met alle informatie die je met mij deelt. In mijn privacyverklaring lees je precies welke gegevens ik opsla en wat ik ermee doe.

Om helderheid te verschaffen over zakelijke afspraken zoals afzeggen, betalingstermijn en verantwoordelijkheden heb ik algemene voorwaarden opgesteld. Deze zijn van toepassing op al mijn diensten en producten.