Contact

Je kunt ook contact opnemen door onderstaand formulier in te vullen.

Ik heb een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 LinkedIn

Wil je weten wat ik heb gestudeerd en hoe lang? Waar ik heb gewerkt? Waar ik ben opgegroeid en dat soort dingen? Op mijn LinkedIn profiel vind je het allemaal.

 Facebook

Like ook mijn Facebookpagina. Hier plaats ik regelmatig nieuws, achtergronden en interessante links op het gebied van intuïtie, persoonlijke ontwikkeling en ondernemen.

YouTube

Abonneer je op mijn YouTube kanaal. Hier plaats ik regelmatig vlogs en andere video’s over ondernemen, intuïtie en persoonlijke ontwikkeling. Ook vind je er afspeellijsten met video’s waarvan ik denk dat je ze interessant zult vinden.

Privacy en Algemene voorwaarden

Natuurlijk ga ik vertrouwelijk om met alle informatie die je met mij deelt. In mijn privacyverklaring lees je precies welke gegevens ik opsla en wat ik ermee doe.

Om helderheid te verschaffen over zakelijke afspraken zoals afzeggen, betalingstermijn en verantwoordelijkheden heb ik algemene voorwaarden opgesteld. Deze zijn van toepassing op al mijn diensten en producten.