flag-en

Moeiteloos Ondernemen
Retraite

Een gezonde voedingsbodem creëren

Creëer het succes dat jij voor ogen hebt!

Even pas op de plaats om vooruit te komen

Ben je een startende ondernemer en

Kom dan naar de Moeiteloos Ondernemen Retraite 

Samen met gelijkgestemde ondernemers ga je in 4 dagen naar binnen, opruimen en een goede voedingsbodem creëren voor 2025. Gebruik makend van de prachtige energie op het eiland, creëer je ruimte, laat je los en verbind je je met dat wat jij in 2025 de wereld in wil zetten.

Creëer het succes dat jij voor ogen hebt!

Even pas op de plaats om vooruit te komen

Ben je een startende ondernemer en

Kom dan naar de Moeiteloos Ondernemen Retraite 
Samen met gelijkgestemde ondernemers ga je in 4 dagen (3 nachten) naar binnen, verstillen en opruimen in jezelf. Centraal staat dat jij in 2025 wil gaan floreren en het succes wil creëren dat jij voor ogen hebt. Je gaat sudderen, ideeën laten ontstaan en wortels laten krijgen. Tegelijkertijd is er ook ruimte voor loslaten en patronen doorbreken zodat je niet in dezelfde groef blijft hangen. Dit is jouw kans om van 2025 een succesvol jaar te maken!

Creëer het succes dat jij voor ogen hebt!

Vanuit afstemming en flow creëren

Tijdens deze dagen op Terschelling ga je werken aan de onderstroom in jezelf en jouw bedrijf. Je verbind je weer met de bron en geeft je over aan een grotere stroom. Vanuit je innerlijke wijsheid en vrij van verstrengelingen ga je vervolgens de stappen zetten die nodig zijn om jouw droom te realiseren. Vanuit rust en overgave stap je in de flow en ontdek je hoe het is als je met de golf mee surft in plaats van tegen de stroom in zwemt.

Het programma stem ik af op jouw behoefte en die van de andere deelnemers. Er ligt niks vast, er hoeft niks. We werken met wat er is. Hierbij kun je op mij rekenen als gids, als space holder, klankbord en stok achter de deur. Ik maak gebruik van intuïtieve methoden zoals opstellingen, visualisaties, loslaattechnieken en lichaamswerk. Ook maken we gebruik van de natuur die overal om ons heen is. Tenslotte breng ik mijn bedrijfskundige kennis en ervaring in, onder andere op het gebied van het ondernemerschap, (internet)marketing en het schrijven van een boek.

Waarom het ook gemakkelijk mag zijn

Vanuit afstemming en flow creëren

Tijdens deze dagen op Terschelling ga je werken aan de wortels van je bedrijf of een nieuw idee. Je verbind je weer met de bron en geeft je over een grotere stroom. Vanuit je innerlijke wijsheid en vrij van verstrengelingen ga je de voedingsbodem creëren die nodig is om jouw droom in de wereld te zetten. Vanuit rust en overgave stap je in de flow en ontdek je hoe het is als je met de golf mee surft in plaats van tegen de stroom in zwemt. Misschien ontstaan er al acties, maar de aandacht is vooral bij de wortels, de grond, de stilte van waaruit mooie dingen kunnen ontstaan.

Het programma stem ik af op jouw behoefte en die van de andere deelnemers. Er ligt niks vast, er hoeft niks. We werken met wat er is. Hierbij kun je op mij rekenen als gids, als space holder, klankbord en stok achter de deur. Ik maak gebruik van intuïtieve methoden zoals opstellingen, visualisaties, loslaattechnieken en lichaamswerk. Ook maken we gebruik van de natuur die overal om ons heen is. Tenslotte breng ik mijn bedrijfskundige kennis en ervaring in.
Dit keer zal er ook een ademsessie zijn waarin kunt loslaten en ruimte creëert voor een succesvol 2025.

Intuitief Ondernemen Retraite Terschelling

Zo zorg je ervoor dat je het wel gaat doen!

Verbinden, potentieel en energie vrijmaken voor actie

Je wilt ervoor zorgen dat je droom nu wel werkelijkheid wordt. Dat is voor iedereen iets anders: een boek, een nieuw product of dienst, een nieuw bedrijf of een nieuwe website. Je wilt niet werken met SMART doelstellingen en deadlines. Je wilt uit het patroon stappen om hard te gaan werken.

Tijdens deze retraite keer je eerst naar binnen. Dat betekent dat je oude patronen en verstrengelingen loslaat, je weer verbindt met je bron en vanuit de stilte en leegte de ruimte opent voor al het mooie dat jij kunt realiseren. Vervolgens maak je contact met een grotere stroom om vanuit daar actie te gaan ondernemen. Tijdens de dagen is er volop gelegenheid om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan.

Zo zorg je voor een voedingsbodem waarop je kunt bouwen

Verbinden, voeden en een bedding creëren

Je wilt bewust aan de slag om van 2025 een succes te maken. Dat is voor iedereen iets anders: meer omzet, meer plezier, rust, ruimte, nieuwe klanten, een boek schrijven of echt gaan doen wat je altijd al wilde doen. Je wilt niet werken met SMART doelstellingen en deadlines. Je wilt uit het patroon stappen om hard te gaan werken.
Tijdens deze retraite keer je naar binnen. Dat past ook helemaal bij de tijd van het jaar. In mijn ervaring is het belangrijk om een goede voedingsbodem voor jouw succes te creëren. Dat betekent dat je oude patronen en verstrengelingen loslaat, je weer verbindt met je bron en vanuit de stilte en leegte de ruimte opent voor al het mooie dat jij kunt realiseren.
En dan kan het zomaar zijn dat je ook al actie gaat ondernemen, maar misschien is het daar de tijd nog niet voor. Dat ontdek je vanzelf in het moment.

Wat zijn de resultaten?

Na de retraite kun je het volgende verwachten:

De retraite was goed opgebouwd, waardoor je fijn kon meebewegen in de stroom. We deden fijne oefeningen, veelal systemisch (wat ik geweldig vind), die waardevolle inzichten gaven. Ook is er tijd om te genieten van de mooie natuur, wat ook bijdraagt aan het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Martijn begeleidt je op een zuivere, intuïtieve maar ook daadkrachtige manier. Hij stemt goed op iedereen af en doet wat nodig is. Sinds de retraite zit in een superfijne flow en stroom ik over van de ideeën voor mijn bedrijf. Ook zijn de eerste aanmeldingen al binnen voor het nieuwe concept dat ik gelanceerd heb. Ik zou het je dus zeker aanraden om een keer mee te gaan met Martijn!

Ludwine Bussemaker - testimonial Retraite Moeiteloos Ondernemen

Ludwine Bussemaker

Ontzettend dankbaar voor de ontmoeting en samenwerking met Martijn. Hij heeft me geholpen om te durven springen in het onbekende. De schoonheid en potentie te zien van de werkelijke realiteit die ik kan creeeren. Hij kwam precies op het juiste moment mijn leven binnen. Zijn retraite op Terschelling gaf mij de kracht mijn huis los te laten en te gaan reizen in mijn camper. Nu woon ik op Ibiza en leef ik mijn droomleven. Dankjewel lieve Martijn! Ik wens nog vele mensen toe dat je op hun pas mag verschijnen.

Simone Wiewel - testimonial Moeiteloos Ondernemen Retraite

Simone Wiewel

Het voelt alsof ik een fundament heb gelegd voor mijn onderneming (en persoonlijke leven) dat ik beter weet wat ik wil en waar ik me op mag richten en waar ik vertrouwen kan vinden om het te doen. Daarbij heb ik heel veel weerstand en angsten achtergelaten. Tegelijkertijd zie ik in dat er nog heel veel oude weerstanden en angsten zijn die opgeruimd mogen worden. Voelt niet dat ik al klaar ben, maar wel dat ik (veel) beter toegerust ben er mee om te gaan.

Ik twijfelde of ik mijzelf kon toestaan zo veel tijd aan mijzelf te besteden en of het de investering (geld, energie en tijd) waard zou zijn. Uiteindelijk gewoon maar besloten dat het nodig was. Dat klopte.

Bart Durand - testimonial Moeiteloos Ondernemen Retraite

Bart Durand

De moeiteloos ondernemen exert

Wie is Martijn Meima?

Al meer dan 25 jaar coach en adviseer ik ondernemers. Sinds 2007 ben ik de expert op het gebied van intuïtief en moeiteloos ondernemen wat in 2020 uitmondde in mijn boek Moeiteloos Ondernemen. Als bedrijfskundige combineer ik zakelijke kennis en ervaring met de meer intuïtieve, spirituele kant van het ondernemerschap. Zo verbind ik de bovenstroom en de onderstroom omdat ik geloof dat dit de sleutel tot het succes van jouw bedrijf is.

Lichtheid en diepgang

Deelnemers aan mijn workshops en trainingen waarderen mijn lichtheid en diepgang. Ze geven terug dat ik het intuïtieve benader met beide benen op de grond. Dat is ook waar ik van hou. Ik daag je uit, geef je een duwtje in onontgonnen gebied zodat jij kunt groeien en nieuwe wegen leert bewandelen die beter bij je passen. Ik beweeg mee en blijf staan, verbonden en vrij. Voel je uitgenodigd om met mij mee op reis te gaan.

Retratie Terschelling Folkshegeskoalle Brege
Bregekamer Folkshegeskoalle retraite

Meld je aan voor 1 augustus en ontvang een bonus

Gratis Minicursus

Meld je je aan voor 1 augustus dan ontvang je als extraatje de minicursus “In 5 stappen succesvol intuïtief ondernemen”. Je behoudt ‘levenslang’ (zoalang mijn website live is) toegang tot het materiaal.

In deze minicursus neem ik je met praktische oefeningen en theorie mee langs de 5 stappen om je intuïtie in te zetten in het ondernemerschap:

  1. Loslaten
  2. Intuïtief werken met doelen
  3. Signalen van je intuïtie herkennen
  4. Praktisch aan de slag met intuïtie
  5. Experimenteren

Je hoeft hier niks voor te doen, meld je op tijd aan en je ontvangt instructies hoe je gratis toegang krijgt tot deze minicursus.

De waarde van deze minicursus is 97 euro.

Verticale banner minicursus intuitief ondernemen

Praktische informatie

Jouw investering

8-11 December 2024

€ 1097,-

Excl. 21% BTW

Beperkte hoeveelheid plekken beschikbaar

In verband met de beschikbare kamers, is er een beperkt aantal plekken. Op dit moment zijn er 6 plekken beschikbaar. Daarna moet ik kijken of er nog kamers beschikbaar zij.

Locatie: Terschelling

Wij zijn te gast bij de Folkshegeskoalle in Hoorn op Terschelling. Deze locatie ligt prachtig in de bossen en is met de bus goed bereikbaar vanaf de haven. Je kunt ook een fiets huren en in een half uur hierheen fietsen.

We maken gebruik van de Brêge, een prachtige ronde ruimte. Iedereen heeft een eigen kamer zodat je je kunt terugtrekken wanneer je daar behoefte aan hebt. De kamers zijn basic en voorzien van eigen badkamer en toilet en uitzicht op het bos.

Wat is niet inbegrepen

> Bootreis van Harlingen naar Terschelling (kosten vanaf 18,68 enkele reis)
> Bus van haven naar Folkshegeskoalle
> Eventuele fietshuur
> Eventuele reis- en/of annuleringsverzekering

Datum:

8-11 december 2024
> Op 8 december starten we om 15 uur met het programma
> De 9e en 10e duiken we de diepte in
> 11 december ronden we om 15 uur af, zodat je om 16.20 uur de boot kunt halen.

Je kunt natuurlijk eerder komen of langer blijven. LET OP: je dient dan wel zelf voor je verblijf te zorgen.

Hoe meld je je aan?

1. Vul onderstaand formulier in om je aan te melden

2. Ik neem contact met je op om kennis te maken

3. Na ons gesprek beslis je definitief of je mee gaat
Weet je al zeker dat je mee wilt? Geef dat dan ook aan, dan ga ik direct kijken of ik een kamer voor je kan reserveren.

4. Ik stuur je een factuur voor een aanbetaling van 300 euro ex BTW

5. Zes weken van tevoren ontvang je de factuur voor het resterende bedrag
Je betaalt de factuur binnen 2 weken.

6. Eventueel sluit je zelf een reis- en of annuleringsverzekering af