Krijg op een intuïtieve manier antwoorden op je zakelijke vragen

 • Wil je diep inzicht in vragen die je hebt over je bedrijf?

 • Wil je ontdekken hoe organisatieopstellingen werken?

 • Loop je al tijden tegen en bepaald probleem en wil je eens op een andere manier kijken?

 • Wil je praktische intuïtieve werkvormen die je direct kunt toepassen voor jouw bedrijf?

 • Wil je een dag intuïtief bezig zijn?

De workshop organisatieopstellingen biedt het jou allemaal!

Ken jij de kracht al van Organisatieopstellingen?

Organisatieopstellingen zijn gebaseerd op dezelfde principes als familieopstellingen en geven je op een diep niveau inzicht in de echte oorzaken en oplossingsrichtingen van organisatievraagstukken.

Op basis van een vraag van een van de deelnemers gaan we kijken welke elementen daar een rol in spelen. Vervolgens worden deze gerepresenteerd door de andere deelnemers. Zo ontstaat in de ruimte een “tableau vivant” dat iedere keer weer op indrukwekkende wijze duidelijk maakt wat er nodig is om beweging en succes te creëren.

De kracht van organisatieopstellingen zit in het feit dat je op een zeer snelle en effectieve manier de essentie van een vraagstuk naar boven haalt. Daarbij ga je voorbij aan analyses, symptomen en vaste patronen. Je spreekt het zelfoplossend vermogen van mensen en organisaties aan zodat vanuit een diepere laag de oplossing kan ontstaan.

De ervaring leert dat dit soort oplossingen vaak duurzamer zijn en meer effect hebben.

Opstellingen moet je echt ervaren! Daarom organiseer ik deze workshops

Loop jij tegen een van de volgende vragen aan in je bedrijf?

Met de volgende vragen kun je tijdens de workshop aan de slag om op een intuïtieve manier antwoorden te vinden.
 • Wat is er nodig om meer klanten te krijgen met minder moeite?
 • De samenwerking met mijn zakenpartner loopt stroef, wat is er nodig om deze te verbeteren?
 • Welke marketingkanalen kan ik het beste inzetten om klanten te werven?
 • Sluit de nieuwe dienst die ik heb bedacht aan bij de behoeftes in de markt?
 • Ik heb een klant die heel lastig doet, wat kan ik doen om de relatie soepel te laten verlopen?
 • Er zijn een aantal keuzes; hoe kan ik de juiste optie kiezen?
 • Welke doelgroep past het beste bij mijn bedrijf?
 • Welke prijs kan ik het beste vragen voor die dienst of product?
 • Welke stappen moet ik nemen om mijn doel te bereiken?

Martijn geeft met heel veel inlevingsvermogen en persoonlijke aandacht deze workshop organisatieopstellingen. Weinig theorie en vooral ervaren, dit spreekt mij heel erg aan. Juist door te ervaren en beleven leer je. Ondanks een redelijk grote groep (ik vind 16 veel), verliep de dag heel soepel en was er op geen enkel moment enige druk tot opschieten / afronden of wat dan ook te voelen. Iedereen kreeg de tijd die hij/zij nodig had. Door de open en veilige sfeer was het niet moeilijk om je kwetsbaar op te stellen, waardoor de opstellingen nog veel meer waarde kregen. Echt een aanrader.

Nicole Klip

De combinatie van persoonlijkheid, kennis en vooral het ongebreideld toelaten van intuïtie is de grote kracht van Martijn. He teaches what he preaches! Warm, to the point en enthousiast...

Geert Hulsemans

Goed en relaxt geleid, zorgvuldig en bekwaam. Mooie balans tussen serieus zijn en ruimte voor luchtigheid/humor. Goed gestuurd op wensen/doelen deelnemers en alles prachtig binnen de tijd. In korte tijd ook mooie verbinding binnen de groep tot stand gebracht

Marnix Geus

Martijn is een zeer enthousiast trainer die mij iedere keer weer verrast. Door Martijn heb ik echt leren te vertrouwen op mijn intuïtie. Martijn zet je in je persoonlijke kracht en zet dit vervolgens met je samen om in een structuur van bestaan. Op deze manier wordt de cursus niet alleen een leuke dag met mooie weetjes en aha-erlebnissen, maar begint het samen te smelten met je 'nieuwe'-energie en je doelen voor de toekomst.

Patrick Nijhuis

Ik vond het wederom fantastisch! Zo ontzettend waardevol, leerzaam en gewoon prettig. Het zorgt er bij mij voor dat ik echt knopen durf door te hakken.

Sabine de Bruijn

Wat levert deze Workshop Organisatieopstellingen jou op?

 • Nieuwe inzichten en oplossingsrichtingen voor jouw ondernemersvragen
 • Versterking van je intuïtie
 • Praktische intuïtieve technieken die je direct kunt inzetten voor je bedrijf
 • Toegang tot de online omgeving met uitleg en oefeningen
 • Ontmoeting met gelijkgestemden

Programma van deze Workshop Organisatieopstellingen

Tijdens deze dag zal je door verschillende werkvormen met opstellingen diepgaand inzicht krijgen in vragen waar je op dit moment in je bedrijf tegenaan loopt. Plenaire opstellingen wissel ik af met krachtige opstellingsvormen in kleinere groepjes. Zo kan iedereen een opstelling meemaken als vraagsteller. Bovendien kun je veel van deze werkvormen later ook zelf weer toepassen. In de online omgeving kun je de intuïtieve werkvormen nog eens bekijken en op andere vragen voor je bedrijf toepassen. Tenslotte zal ik de belangrijkste inzichten met je delen, die ik heb opgedaan tijdens de afgelopen jaren waarin ik heel veel opstellingen heb begeleid.

Het programma zal ik zoveel mogelijk intuïtief afstemmen op de behoefte van jullie als groep . Zo ontstaat een programma dat een grote impact zal hebben op jezelf en op je bedrijf.

De ervaring leert dat ook als je als representant meedoet in een opstelling je er voor je eigen bedrijf (of als persoon) heel veel informatie uithaalt. Deze informatie komt op een essentieel niveau binnen, waardoor hij ook echt blijft hangen en je indien nodig aanzet tot actie.

Zelfs als je alleen maar toeschouwer bent, heeft de opstelling een effect op je en zul je dat krijgen wat nodig is voor jouw zakelijke en persoonlijke groei.

Wil je meer weten over wat organisatieopstellingen zijn? Op internet is heel veel informatie te vinden.

Locatie en tijden

Deze workshop vindt in principe plaats op het Buitenverblijf De Wijte, Harfsensesteeg 8 in Eefde. De ruimte daar is erg mooi en met een prachtige, rustige energie.

Mocht de locatie niet beschikbaar zijn voor de datum die we gezamenlijk prikken, dan wijk ik uit naar een andere locatie in de buurt van Deventer.

De workshop start om 9.30 uur en we eindigen om 16.30 uur.

Catering

Tijdens deze dag is er koffie, thee en veel lekkers. Om 12.30 uur wordt een heerlijke, vegetarische lunch geserveerd. Heb je dieetwensen, geef die dan aan op je aanmeldingsformulier

Aantal deelnemers

Minimum: 6
Maximum: 12

3
Aantal geïnteresseerden

Hele dagLive workshop!

197

11 juni 2021
 • Workshop van 1 dag (9.30 – 16.30 uur)
 • Koffie/thee en lekkers
 • Uitgebreide vegetarische lunch
 • Toegang online leeromgeving
 • exclusief BTW

Datum volgende workshop

Op dit moment heb ik geen datum gepland staan voor deze workshop. Heb je interesse? Geef je dan op, zodra er genoeg interesse is, ga ik  een nieuwe datum prikken en kan ik rekening houden met jouw beschikbaarheid.

Aanmelden

Meld je eenvoudig aan door onderstaand formulier in te vullen. Zodra het minimum aantal deelnemers is bereikt, we de datum hebben geprikt en deze ook voor jou schikt, ontvang je een factuur. Na betaling van de factuur is je inschrijving definitief. Op deze workshop zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing. Door je in te schrijven ga je akkoord met deze voorwaarden.