Waarom ondernemen ook makkelijk kan zijn

Ben je een missie-gedreven ondernemer en

 • Zijn je omzet en impact te klein?
 • Merk je dat het ondernemen moeizaam gaat?
 • Ben je klaar me alle rationele, one-size-fits-all stappenplannen?
 • Heb je het gevoel dat je je volle potentieel nog niet benut?
 • Wil je jouw eigen, unieke manier van ondernemen ontdekken?
 • Wil je moeiteloos het succes creëren dat jij met je bedrijf voor ogen hebt?
 • Durf je de stap te zetten om op een intuïtieve manier te ondernemen?
 • Ben je ook bereid om naar jezelf te kijken?

Dan is dit coachtraject voor jou bedoeld!

Ondernemen kan moeiteloos zijn! Daar is dit coachtraject op gericht. Het traject maken we helemaal op maat voor jouw situatie, jouw doelen en jouw manier van leren. Je ontwikkelt je intuïtie, maakt contact met de onderstroom van je bedrijf en ontdekt hoe jij moeiteloos kan ondernemen. In 1-op-1 coaching, aangevuld met eventuele online en fysieke workshops ga je het ware potentieel van je bedrijf tot uiting laten komen. We maken gebruik van intuïtieve methoden zoals familie- en organisatieopstellingen, visualisatie, energiewerk en embodiment. Dit vul ik aan met mijn kennis en ervaring op het gebied van (online) marketing, bedrijfsmodellen, strategie en ondernemen in het algemeen. Zo krijg jij precies wat je nodig hebt om de volgende stap met je bedrijf te zetten!

Deze tijd vraagt om een andere manier van ondernemen

De tijd van hard werken, focus op geld verdienen, de concurrentie verslaan en controle willen houden zijn voorbij. Moeiteloos ondernemen gaat over richting bepalen en meebewegen, focus op relaties en verbinding, gebruik maken van de hefbomen in de onderstroom en geld zien als een gevolg en niet als doel. Dit vraagt een andere manier van kijken, een andere manier van denken en een andere manier van doen. In het coachtraject Moeiteloos Ondernemen ga je ontdekken hoe dit voor jou werkt.

Elske Kolkman - aanbeveling moeiteloos ondernemen

“Voor mijn gevoel kwam er uit mijn bedrijf nog niet wat erin zat. Maar ja, business coaching vond ik wel wat prijzig. Het was het echter meer dan waard! Door de coaching zijn mijn inkomsten minstens verdrievoudigd en ik durf op mijn manier te ondernemen. Binnen 4 maanden heb ik een community opgezet van coaches die werken volgens de door mij ontwikkelde methode en visie. Daarnaast heb ik ontdekt dat ik wel degelijk een zakelijke kant in huis heb en durf ik veel meer op mijn gevoel te vertrouwen. Ik kan mijn bedrijf nu gewoon HART-zakelijk runnen! Ik ben blij dat ik niet voor een puur zakelijke coach heb gekozen, maar voor Martijn die op een intuïtieve en praktische manier mij een flinke stap verder heeft geholpen met mijn bedrijf.”

– Eslke Kolkman, eigenaar coachpraktijk FiederElske

Aswin Vos - aanbeveling business coaching

“Toen ik met mijn eigen bedrijf begon kende ik onzekerheden over de richting waar ik heen wilde. Met Martijn was er meteen een klik. Hij heeft een fijne natuurlijke rust over zich, gecombineerd met een goed zakelijk inzicht. Ik redeneerde altijd heel erg vanuit de ratio. Dit leidde ertoe dat ik soms besluiten nam die niet goed voelde en zelfs verkeerd uitpakte. Martijn heeft mij geleerd, met verschillende effectieve technieken en gesprekken, om naar mijn gevoel te luisteren waardoor ik, tot op de dag van vandaag, makkelijker en sneller beslissingen kan nemen. Dat heeft er in geresulteerd dat ik kwalitatief betere klanten krijg die zorgen voor meer omzet!”

Aswin Vos, ondernemer

6 Succesversnellers toegepast op jouw bedrijf

Tijdens het coachtraject zullen we de 6 succesversnellers uit mijn boek Moeiteloos Ondernemen toepassen op jouw bedrijf. Niet als een keurslijf of vastomlijnd plan, maar als leidraad en inspiratie, afgestemd op de behoefte van jou en je bedrijf.

De 6 succesversneller zijn:

 1. Mens – Waar zit jij jezelf nog in de weg?
  We kijken naar jouw rol, je patronen, je overtuigingen en hoe je hier meer vrijheid in kunt creëren. Ook onderzoek je jouw intuïtie.
 2. Overgave – De grotere stroom in je bedrijf
  Je ontdekt wat er gebeurt als je je meer overgeeft en meelift op de beweging die al aanwezig is.
 3. Geld – Uiting van dankbaarheid en liefde
  We gaan onderzoeken welke rol geld speelt en hoe je een gezonde relatie met geld kunt krijgen.
 4. Klanten – Aantrekken als een magneet
  Je leert hoe je klanten kunt aantrekken zonder heel hard te werken en welke marketing bij jou en je bedrijf past.
 5. Tijd – Surfen op de tijd
  Je gaat tijd tot je vriend maken. Je vindt het juiste moment voor de juiste actie waardoor alles veel gemakkelijker gaat.
 6. Actie – Over de brug lopen terwijl je hem bouwt
  Stap voor stap creëer je het succes dat je voor ogen hebt. Door met de flow mee te bewegen. Je ontdekt ook hoe je toch nog een beetje grip houdt.

We gebruiken bewezen intuïtieve methoden

Tijdens het traject zal ik iedere keer in afstemming met jou en je behoefte op dat moment, de meest passende insteek en aanpak kiezen. De ene keer kan dat een familieopstelling zijn, terwijl we de andere keer naar je internetteksten kijken. De volgende keer doen we een visualisatie of ga je een belemmerend patroon loslaten, terwijl we de keer daarna met een marketingopstelling onderzoeken hoe je het beste klanten kunt werven. Jij hebt hierbij altijd de regie, terwijl ik je zal kietelen om af en toe de grenzen van je comfortzone wat op te rekken om zo als mens en met je bedrijf te groeien.
In aanvulling hierop zet ik mijn algemene bedrijfskundige kennis en ervaring in en specifiek op het gebied van (internet)marketing.

Patrrick Nijhuis -aanbeveling coaching

“Martijn heb ik leren kennen als personal coach. Hij is het beste te beschrijven als een bron van ‘authentieke inspiratie’. Niets blijft bij hem verborgen en hij weet telkens weer de juiste snaar te raken. Als ik met Martijn in gesprek ga, ontlaad ik direct mijn negatieve energie en als een quick charger staat mijn meter al gauw weer op 100% positiviteit.”

Patrick Nijhuis – Crealist

Mary Brandsma

“Het coachtraject bij Martijn heeft me vooral opgeleverd dat ik een steviger fundament heb voor mijn bedrijf, waardoor ik me zichtbaarder durf te maken. Vooral de familieopstelling die we hebben gedaan heeft daaraan bijgedragen. Soms miste ik wat structuur in het traject. Dat zou me geholpen hebben om op momenten meer overzicht te krijgen. Al met al kan ik terugkijken op handvatten die ik nog steeds toepas om beslissingen te maken en vanuit mijn hart te werken.”

Mary Brandsma, eigenaar Care2aware en Chairfulness

Welke onderdelen zitten er in het coachtraject?

Stel het traject samen zoals jij het wil

Keuze uit verschillende opties

Iedere ondernemers is anders. Ook jij bent uniek. Daarom verwacht ik ook niet dat jij precies hetzelfde traject wil als je collega. Bij het coachtraject Moeiteloos Ondernemen bepaal je zelf hoe je het vorm geeft. Dat begint al met de keuze voor de onderdelen. Wil jij alleen 1-op-1 coaching? Of liever aangevuld met online materiaal? Of kies je liever voor een workshops?
Daarnaast staat de inhoud van het traject niet vast. Jouw verlangen en jouw doel staan centraal in het traject. Daarbij pas ik me gedurende het traject gemakkelijk aan als er voor jou andere accenten nodig zijn. Zo kan jij het beste resultaat uit het coachtraject halen. Natuurlijk zal ik indien nodig je wel wijzen op punten waarvan ik denk dat ze aandacht vragen. Jij blijft de regie houden.

Krachtig, intens en speciaal op maat

1-op-1 coaching

Tijdens de 1-op-1 coaching gaan we specifiek aan de slag met punten waarop jij en je bedrijf een stap voorwaarts kunnen maken. Alle aandacht is er voor jou en voor wat er op dit moment aandacht vraagt. Hierdoor ga je intensief aan de slag, kom je los van het verleden, doorbreek je patronen, krijg je essentiële inzichten en/of heb je concrete handvatten om aan de slag te gaan. 1-Op-1 is intens, gefocust, compleet maatwerk en zorgt ervoor dat jij krijgt wat jij nodig hebt.
De coaching kan online plaatsvinden via Zoom, of live bij mij in Diepenveen. Inmiddels heb ik gezien dat zelfs intuïtieve methoden zoals opstellingen ook heel goed online werken.

Eenvoudig toegang tot meer dan 20 jaar kennis en ervaring

Online training en achtergrondmateriaal

In de afgelopen 20 jaar heb ik heel veel informatie verzameld, oefeningen ontwikkeld, webinars gegeven en visualisaties ingesproken. In de online Intuïtief Ondernemen Academie is al dit materiaal beschikbaar voor jou. Je kunt er intuïtief doorheen struinen of specifiek op zoek gaan naar een bepaalde oefening, webinar, theorie of visualisatie. Je kunt ook deelnemen aan een online training waarin ik je stap voor stap meeneem om bijvoorbeeld je intuïtie te versterken, je (intuïtieve) marketing te verbeteren of om te leren surfen op de tijd.
Het materiaal bestaat uit korte videos, audios, theorie, boekenlijsten, meditaties met oefeningen en inzichten op de volgende onderwerpen: levensmissie, marketing, intuïtie, jij & de wereld, creëren, persoonlijke groei & kracht en ondernemen & intuïtie. Daarnaast vind je er opnames van online workshops, podcasts en interviews (meer dan 30 over marketing, timemanagement, businessplan, moeiteloos ondernemen, marketingteksten, human design en projectmanagement)

Elkaar versterken en samen verder komen

Live workshops

Tijdens een workshop zoom je, samen met gelijkgestemden ondernemers, in op een specifiek onderwerp of thema. Tijdens deze live dagen maak je gebruik van de energie van de groep en help je elkaar om te groeien; als mens en met je bedrijf. Je maakt zo optimaal gebruik van mijn kennis en ervaring en van de kracht van de groep. Ook in mijn workshops gebruik ik familie- en organisatieopstellingen, visualisaties, intuïtiekaarten, energiewerk en andere bewezen intuïtie technieken. Hierdoor is het effect vaak groot en diepgaand. Bovendien zorgt deze ervaringsgerichte aanpak ervoor dat je de inzichten met je meedraagt en dat er energie vrij is gekomen om ermee aan de slag te gaan.

Jesper Sliepen

“Mijn businesstraject bij Martijn heeft mij geholpen om mijn intuïtie ook businessgericht te kunnen inzetten. Zijn combinatie tussen intuïtie en business past goed bij mijn manier van ondernemen en helpt mij om daarin dicht bij mezelf te blijven. Daarmee voelt mijn huidige bedrijf steeds meer in lijn met wie ik echt ben en mijn unieke meerwaarde die ik te bieden heb.”

Jesper Sliepen, initiatiefnemer De Transformatieschool

Annet Nijhof - aanbeveling business coaching Deventer

“Toen ik een coach zocht om handen en voeten te geven aan de plannen voor mijn praktijk twijfelde ik geen moment. Door zijn eigen achtergrond als coach staat Martijn dichtbij en weet hij waar ik het over heb. Het was verrassend hoe gemakkelijk het opstarten van mijn bedrijf ging doordat alles in de coaching op de plek viel. Hij gaf aanwijzingen en eye-openers waar ik echt iets mee kon. Bovendien wist hij intuïtief direct de juiste onderwerpen aan te snijden. Vooral de metafoor in de visualisatie sloot perfect aan op het proces waar ik in zat. Nog steeds werkt deze krachtig door en helpt me om mijn doelen te bereiken.”

Annet Nijhof – eigenaar Vlinderwiel

Wat zijn de resultaten?

Hoewel je uniek bent en op je eigen wijze stappen zult zetten in dit traject, kan ik over het algemeen zeggen dat je de volgende resultaten kunt verwachten:

 • Je kunt de controle meer loslaten

 • Je trekt klanten aan die bij je passen

 • Je ervaart meer plezier in het ondernemen

 • Je weet hoe je je intuïtie in kunt zetten voor je bedrijf

 • Je ervaart meer overvloed

 • Je krijgt meer gedaan in minder tijd

 • Je hebt concrete stappen gezet richting een succesvoller bedrijf

Meer dan 20 jaar ervaring in coaching en advisering van ondernemers

Wie is Martijn Meima?

Met een universitair diploma in de Bedrijfskunde heb ik veel geleerd over de theorie van succesvol zakendoen. Sinds 1998 breng ik die theorie in de praktijk als coach en adviseur van ondernemers. Mijn aandacht is daarbij altijd gericht geweest op hoe je als ondernemer met minder moeite meer resultaat kunt bereiken. Eerst deed ik dat vooral door te adviseren over de inzet van internet. Later kwam mijn aandacht meer te liggen op het persoonlijke en intuïtieve. Parallel aan mijn eigen ontdekkingsreis langs allerlei intuïtieve en spirituele stromingen heb ik deze kennis en ervaring toegepast op het ondernemen. Op die manier kon ik het ontastbare en onzichtbare in de onderstroom toch zichtbaar en tastbaar maken. Door mijn brede interesse en het volgen van vele opleidingen, trainingen en workshops combineer ik op mijn unieke wijze diverse stromingen zoals oplossingsgericht coachen, NLP, non-dualisme en het systemisch werken. Daarbij maak ik graag gebruik van diverse opstellingsvormen (familieopstellingen, organisatieopstellingen, marketingpstellingen), de Sedonamethode, een krachtige manier om los te laten en diverse visualisatietechnieken. Zo maak ik het zweverige praktisch zodat jij moeiteloos kunt ondernemen!

Waarom zou ik dit coachtraject volgen?

Je investeert in de groei van je bedrijf

Je gaat AAN in plaats van IN je bedrijf werken. Dat zorgt ervoor dat je kunt groeien met je bedrijf. Jij bepaalt hoe die groei eruit ziet. Meer impact, meer omzet, meer voldoening, meer rust.

Het is licht en diepgaand

Mijn aard is luchtig en licht, waardoor ik ervoor zorg dat je zakelijke en persoonlijke diepgaande stappen kunt zetten, zonder dat het zwaar wordt.

Flexibel en op maat

Dit is echt een traject dat helemaal op jouw wensen wordt aangepast. Ook gedurende het traject kun je bijsturen. Zo krijg je altijd wat jij nodig hebt.

Zakelijke en persoonlijke groei

Omdat het zakelijke en persoonlijke altijd door elkaar lopen, is er in het coachtraject ruimte voor beide. We kunnen dus naar de marketingtekst voor je nieuwe dienst kijken en een volgende keer onderzoeken waarom je het moeilijk vindt om een eerlijke prijs te vragen. Zo gaan zakelijke en persoonlijke groei hand in hand.

Zeer krachtig en transformerend

Door de methodieken die ik gebruik zoals organisatie-, familieopstellingen, visualisaties, energiewerk, de Sedona methode, creëer je blijvende veranderingen. In jezelf en in je bedrijf. Hierdoor zullen de resultaten ook duurzaam zijn.

Global Attendance Service

Voor al mijn (internationale) diensten geldt de Global Attendance Service. Iedereen moet mee kunnen doen! Dit betekent dat als je intuïtief voelt dat dit het moment voor jou is om dit coachtraject te volgen, we er samen uit gaan komen om dit mogelijk te maken. Tijd, geld, plaats mogen hierbij geen belemmering vormen. Al mijn klanten betalen een klein percentage als bijdrage voor deze service. Hierdoor kunnen klanten die het geld nu niet beschikbaar hebben, toch deelnemen. Neem hiervoor contact met me op.

Ben je klaar om een grote stap te zetten met je bedrijf?

Alleen coaching

1350

Excl. 21% BTW
 • 10 uur coaching
 • 1 jaar e-mail en Whatsapp support
 • Bijdrage Global Attendance Service (5%)

VolledigHaal het meeste uit je bedrijf

2375

ex 21% BTW
 • 10 uur coaching
 • 1 jaar e-mail en Whatsapp support
 • Boek Moeiteloos Ondernemen
 • Toegang tot al het online materiaal
 • Versterk je intuïtie in 4 weken (t.w.v. €97)
 • Intuïtieve Business Boost Programma (t.w.v. €497)
 • 2 live workshops van 1 dag naar keuze
 • 10% korting op meerdaagse trainingen
 • Bijdrage Global Attendance Service (5%)

Coaching & Online

1795

ex 21% BTW
 • 10 uur coaching
 • 1 jaar e-mail en Whatsapp support
 • Boek Moeiteloos Ondernemen
 • Toegang tot al het online materiaal
 • Versterk je intuïtie in 4 weken (t.w.v. €97)
 • 20% korting op 1-daagse workshops
 • 10% kortging op meerdaagse trainingen
 • Bijdrage Global Attendance Service (5%)

€ 1.000 subsidie?

Is je bedrijf gevestigd in Overijssel of Gelderland en bestaat het nog geen vijf jaar? Dan kan het zijn dat je aanspraak kunt maken op € 1.000 subsidie op dit coachtraject. Kijk op de speciale pagina over deze subsidie voor meer informatie.

Hoe gaat het in z'n werk?

1

Plan een intakegesprek

Tijdens dit kosteloze gesprek onderzoeken we of dit coachtraject voor jou op dit moment passend is. Het gesprek duurt ongeveer 30 minuten en kan online of bij mij in Diepenveen plaatsvinden.
2

Definitieve keuze

Je kiest definitief welke versie van het traject jou het beste gaat ondersteunen.
3

Betaling factuur

Je ontvangt een factuur die je betaalt.
4

Afspraak plannen

We plannen de eerste afspraak. Daarna kijken we iedere keer intuïtief wat de volgende stap is.
5

Toegang online trainingen en materiaal

Afhankelijk van het pakket dat je hebt gekozen, krijg je toegang tot het online materiaal en bepaal je wanneer je met de online trainingen wilt starten.
Neem contact met me op

Ja, ik wil graag een intakegesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.