flag-en

Coachtraject Moeiteloos Ondernemen

Leer intuïtief ondernemen – Moeiteloos succesvol

Waarom ondernemen ook makkelijk kan zijn

Ben je een missie-gedreven ondernemer en

Dan is dit coachtraject voor jou bedoeld!

Martijn Meima, business coach Deventer

Coachtraject op maat

Ondernemen kan moeiteloos zijn! Daar is dit coachtraject op gericht. Het traject maken we helemaal op maat voor jouw situatie, jouw doelen en jouw manier van leren. Je ontwikkelt je intuïtie, maakt contact met de onderstroom van je bedrijf en ontdekt hoe jij moeiteloos kan ondernemen. In 1-op-1 coaching, aangevuld met eventuele online en fysieke workshops ga je het ware potentieel van je bedrijf tot uiting laten komen.

Krachtige intuïtieve methodes

We maken gebruik van intuïtieve methoden zoals familie- en organisatieopstellingen, visualisatie, energiewerk en embodiment. Dit vul ik aan met mijn kennis en ervaring op het gebied van (online) marketing, bedrijfsmodellen, strategie en ondernemen in het algemeen. Zo krijg jij precies wat je nodig hebt om de volgende stap met je bedrijf te zetten!

Deze tijd vraagt om een andere manier van ondernemen

De tijd van hard werken, focus op geld verdienen, de concurrentie verslaan en controle willen houden zijn voorbij. Moeiteloos ondernemen gaat over richting bepalen en meebewegen, focus op relaties en verbinding, gebruik maken van de hefbomen in de onderstroom en geld zien als een gevolg en niet als doel. 

Dit vraagt een andere manier van kijken, een andere manier van denken en een andere manier van doen. In het coachtraject Moeiteloos Ondernemen ga je ontdekken hoe dit voor jou werkt.

Mijn businesstraject bij Martijn heeft mij geholpen om mijn intuïtie ook businessgericht te kunnen inzetten. Zijn combinatie tussen intuïtie en business past goed bij mijn manier van ondernemen en helpt mij om daarin dicht bij mezelf te blijven. Daarmee voelt mijn huidige bedrijf steeds meer in lijn met wie ik echt ben en mijn unieke meerwaarde die ik te bieden heb.

Jesper Sliepen - Testimonial Intuitief Ondernemen

Jesper Sliepen, De Transformatieschool

Toen ik met mijn eigen bedrijf begon kende ik onzekerheden over de richting waar ik heen wilde. Martijn heeft een fijne natuurlijke rust over zich, gecombineerd met een goed zakelijk inzicht. Martijn heeft mij geleerd, met verschillende effectieve technieken en gesprekken, om naar mijn gevoel te luisteren waardoor ik, tot op de dag van vandaag, makkelijker en sneller beslissingen kan nemen. Dat heeft er in geresulteerd dat ik kwalitatief betere klanten krijg die zorgen voor meer omzet!

Aswin Vos, ondernemer
Het coachtraject bij Martijn heeft me vooral opgeleverd dat ik een steviger fundament heb voor mijn bedrijf, waardoor ik me zichtbaarder durf te maken. Vooral de familieopstelling die we hebben gedaan heeft daaraan bijgedragen. Soms miste ik wat structuur in het traject. Dat zou me geholpen hebben om op momenten meer overzicht te krijgen. Al met al kan ik terugkijken op handvatten die ik nog steeds toepas om beslissingen te maken en vanuit mijn hart te werken.
Mary Brandsma, eigenaar Care2aware en Chairfulness

6 Succesversnellers toegepast op jouw bedrijf

Tijdens het coachtraject zullen we de 6 succesversnellers uit mijn boek Moeiteloos Ondernemen toepassen op jouw bedrijf. Niet als een keurslijf of vastomlijnd plan, maar als leidraad en inspiratie, afgestemd op de behoefte van jou en je bedrijf.

De 6 succesversneller zijn:

 1. Mens – Waar zit jij jezelf nog in de weg?
  We kijken naar jouw rol, je patronen, je overtuigingen en hoe je hier meer vrijheid in kunt creëren. Ook onderzoek je jouw intuïtie.
 2. Overgave – De grotere stroom in je bedrijf
  Je ontdekt wat er gebeurt als je je meer overgeeft en meelift op de beweging die al aanwezig is.
 3. Geld – Uiting van dankbaarheid en liefde
  We gaan onderzoeken welke rol geld speelt en hoe je een gezonde relatie met geld kunt krijgen.
 4. Klanten – Aantrekken als een magneet
  Je leert hoe je klanten kunt aantrekken zonder heel hard te werken en welke marketing bij jou en je bedrijf past.
 5. Tijd – Surfen op de tijd
  Je gaat tijd tot je vriend maken. Je vindt het juiste moment voor de juiste actie waardoor alles veel gemakkelijker gaat.
 6. Actie – Over de brug lopen terwijl je hem bouwt
  Stap voor stap creëer je het succes dat je voor ogen hebt. Door met de flow mee te bewegen. Je ontdekt ook hoe je toch nog een beetje grip houdt.

We gebruiken bewezen intuïtieve methoden

Tijdens het traject zal ik iedere keer in afstemming met jou en je behoefte op dat moment, de meest passende insteek en aanpak kiezen. De ene keer kan dat een familieopstelling zijn, terwijl we de andere keer naar je internetteksten kijken. De volgende keer doen we een visualisatie of ga je een belemmerend patroon loslaten, terwijl we de keer daarna met een marketingopstelling onderzoeken hoe je het beste klanten kunt werven. Jij hebt hierbij altijd de regie, terwijl ik je zal kietelen om af en toe de grenzen van je comfortzone wat op te rekken om zo als mens en met je bedrijf te groeien.
In aanvulling hierop zet ik mijn algemene bedrijfskundige kennis en ervaring in en specifiek op het gebied van (internet)marketing.

Business Coaching Martijn Meima

Welke onderdelen zitten er in het coachtraject?

Stel het traject samen zoals jij het wil

Verschillende keuzeopties

Iedere ondernemers is anders. Ook jij bent uniek. Daarom verwacht ik ook niet dat jij precies hetzelfde traject wil als je collega. Bij het coachtraject Moeiteloos Ondernemen bepaal je zelf hoe je het vorm geeft. Dat begint al met de keuze voor de onderdelen. Wil jij alleen 1-op-1 coaching? Of liever aangevuld met online materiaal? Of kies je er liever voor om ook workshops te volgen?

Daarnaast staat de inhoud van het traject niet vast. Jouw verlangen en jouw doel staan centraal. Daarbij pas ik me gedurende het traject gemakkelijk aan als er voor jou andere accenten nodig zijn. Zo kan jij het beste resultaat uit het coachtraject halen. Natuurlijk zal ik indien nodig je wel wijzen op punten waarvan ik denk dat ze aandacht vragen. Jij blijft de regie houden.

Krachtig, intens en speciaal op maat

1-op-1 coaching

Tijdens de 1-op-1 coaching gaan we specifiek aan de slag met punten waarop jij en je bedrijf een stap voorwaarts kunnen maken. Alle aandacht is er voor jou en voor wat er op dit moment aandacht vraagt. Hierdoor ga je intensief aan de slag, kom je los van het verleden, doorbreek je patronen, krijg je essentiële inzichten en/of heb je concrete handvatten om aan de slag te gaan. 1-Op-1 is intens, gefocust, compleet maatwerk en zorgt ervoor dat jij krijgt wat jij nodig hebt. De coaching kan online plaatsvinden via Zoom, of live bij mij in Diepenveen. Inmiddels heb ik gezien dat zelfs intuïtieve methoden zoals opstellingen ook heel goed online werken.
Business coaching Martijn Meima Deventer
Moeiteloos Ondernemen coachtraject
toegang tot meer dan 20 jaar kennis en ervaring

Online bibliotheek

In de afgelopen 20 jaar heb ik heel veel informatie verzameld, oefeningen ontwikkeld, webinars gegeven en visualisaties ingesproken. In de online Intuïtief Ondernemen Academie is al dit materiaal beschikbaar voor jou. Je kunt er intuïtief doorheen struinen of specifiek op zoek gaan naar een bepaalde oefening, webinar, theorie of visualisatie. Je kunt ook gratis deelnemen aan een online training waarin ik je stap voor stap meeneem om bijvoorbeeld je intuïtie te versterken, je (intuïtieve) marketing te verbeteren of om te leren surfen op de tijd.
Het materiaal bestaat uit korte videos, audios, theorie, boekenlijsten, meditaties met oefeningen en inzichten op de volgende onderwerpen: levensmissie, marketing, intuïtie, jij & de wereld, creëren, persoonlijke groei & kracht en ondernemen & intuïtie. Daarnaast vind je er opnames van online workshops, podcasts en interviews (meer dan 30 over marketing, timemanagement, businessplan, moeiteloos ondernemen, marketingteksten, human design en projectmanagement).

Elkaar versterken en samen verder komen

Live workshops

Tijdens een workshop zoom je, samen met gelijkgestemden ondernemers, in op een specifiek onderwerp of thema.

Tijdens deze live dagen maak je gebruik van de energie van de groep en help je elkaar om te groeien; als mens en met je bedrijf. Je maakt zo optimaal gebruik van mijn kennis en ervaring en van de kracht van de groep. 

Ook in mijn workshops gebruik ik familie- en organisatieopstellingen, visualisaties, intuïtiekaarten, energiewerk en andere bewezen intuïtie technieken. Hierdoor is het effect vaak groot en diepgaand. Bovendien zorgt deze ervaringsgerichte aanpak ervoor dat je de inzichten met je meedraagt en dat er energie vrij is gekomen om ermee aan de slag te gaan.

martijn-meima-typen-1778x1000
Workshop intuitief ondernemen coachtraject
Resultaten intuitief ondernemen

Wat zijn de resultaten?

Hoewel je uniek bent en op je eigen wijze stappen zult zetten in dit traject, kan ik over het algemeen zeggen dat je de volgende resultaten kunt verwachten:

Meer dan 20 jaar ervaring in coaching en advisering van ondernemers

Wie is Martijn Meima?

Al meer dan 25 jaar begeleidt ik ZZP-ers en MKB-ers om op hun eigen manier succesvol te ondernemen. Hierbij combineer ik op mijn eigen wijze bedrijfskundige kennis en ervaring met krachtige intuïtieve methoden en technieken. Hierdoor kun je in een korte tijd enorme sprongen maken in je ontwikkeling als ondernemer en als mens. Door mijn coaching en aanpak ontdek je jouw eigen manier van ondernemen en jouw eigen weg naar succes. Hierdoor voelt ondernemen als iets dat vanzelf gaat en kun je moeiteloos de stappen zetten die nodig zijn om verder te komen.

In mijn coaching gebruik ik intuïtieve methoden zoals familie- en organisatieopstellingen, embodiment, visualisaties en energiewerk. Dit combineer ik met veel kennis en ervaring op het gebied van (internet)marketing, timemanagement en business modellen. Zo ontstaat er in de coaching ruimte voor het persoonlijke en het praktische zakelijke. Hierdoor kun je ervaren dat je duurzame veranderingen creëert en een stevig fundament legt voor (de groei van) een succesvol bedrijf.

Ook mijn kijk op ondernemen is nieuw. Kernpunten hieruit zijn: win-win, holistische aanpak, systemisch kijken, bijdrage leveren aan de wereld, loslaten, geen concurrentie (blue ocean), flow en de invloed van dat wat we niet kunnen zien.

Portretten en sfeerimpressie Spiritueel Ondernemersnetwerk bij Samaya in Werkhoven met workshop van Martijn Mijma.

Waarom zou ik dit coachtraject volgen?

Je investeert in bedrijfsgroei

Je gaat AAN in plaats van IN je bedrijf werken. Dat zorgt ervoor dat je kunt groeien met je bedrijf. Jij bepaalt hoe die groei eruit ziet. Meer impact, meer omzet, meer voldoening, meer rust.

Het is licht en diepgaand

Mijn aard is luchtig en licht, waardoor ik ervoor zorg dat je zakelijke en persoonlijke diepgaande stappen kunt zetten, zonder dat het zwaar wordt.

Flexibel en op maat

Dit is echt een traject dat helemaal op jouw wensen wordt aangepast. Ook gedurende het traject kun je bijsturen. Zo krijg je altijd wat jij nodig hebt.

Zakelijke en persoonlijke groei

Omdat het zakelijke en persoonlijke altijd door elkaar lopen, is er in het coachtraject ruimte voor beide. We kunnen dus naar de marketingtekst voor je nieuwe dienst kijken en een volgende keer onderzoeken waarom je het moeilijk vindt om een eerlijke prijs te vragen. Zo gaan zakelijke en persoonlijke groei hand in hand.

Zeer krachtig en transformerend

Door de methodieken die ik gebruik zoals organisatie-, familieopstellingen, visualisaties, energiewerk, de Sedona methode, creëer je blijvende veranderingen. Deze werken door in de onderstroom. In jezelf en in je bedrijf. Hierdoor zul je merken dat de echte oorzaak wordt aangepakt en zullen de resultaten duurzaam zijn.

Global Attendance Service

Voor al mijn diensten geldt de Global Attendance Service. Iedereen moet mee kunnen doen! Al mijn klanten betalen een klein percentage als bijdrage voor deze service. Hierdoor kunnen klanten die het geld nu niet beschikbaar hebben, toch deelnemen. Dit betekent dat als je intuïtief voelt dat dit het moment voor jou is om dit coachtraject te volgen, we er samen uit gaan komen om dit mogelijk te maken. Neem daarvoor contact met me op.

Ben je klaar om een grote stap te zetten met je bedrijf?

Alleen coaching

€ 1350,-

Excl. 21% BTW
Volledig
HAAL HET MEESTE UIT JE BEDRIJF

€ 2375,-

Excl. 21% BTW
Coaching & Online

€ 1795,-

Excl. 21% BTW

Wil je een voucher van € 1.000?

Is je bedrijf gevestigd in Gelderland en bestaat het nog geen vijf jaar? Dan kan het zijn dat je aanspraak kunt maken op een voucher van € 1.000 voor dit coachtraject. Kijk op de speciale pagina over deze voucher voor meer informatie.

Hoe gaat het in z'n werk?

1. Plan een intakegesprek
Tijdens dit kosteloze gesprek onderzoeken we of dit coachtraject voor jou op dit moment passend is. Het gesprek duurt ongeveer 30 minuten en kan online of bij mij in Diepenveen plaatsvinden.

2. Definitieve keuze
Je kiest definitief welke versie van het traject jou het beste gaat ondersteunen.

3. Betaling factuur
Je ontvangt een factuur die je betaalt.

4. Afspraak plannen
We plannen de eerste afspraak. Daarna kijken we iedere keer intuïtief wat de volgende stap is.

5. Toegang online trainingen en materiaal
Afhankelijk van het pakket dat je hebt gekozen, krijg je toegang tot het online materiaal en bepaal je wanneer je met de online trainingen wilt starten.