flag-en

Intuïtieve Business Boost Programma

Maak een grote stap met je bedrijf

Ontdek jouw unieke manier om succesvol te ondernemen

Ben je een ondernemer en

Dan is dit 3-maanden online programma iets voor jou!

Opstellingen leren begeleiden

Gestructureerd en intuïtief flexibel

Ik neem je aan de hand mee om je te verbinden met je missie en vanuit daar de klanten aan te trekken die bij jou passen. Tenslotte geef ik je praktische intuïtieve handvatten hoe je in je dagelijkse praktijk gebruik kunt maken van je zuivere intuïtie.

Het programma is gestructureerd en tegelijkertijd flexibel en intuïtief. Je gaat zo diep als dat je zelf wilt en neemt de stappen die voor jou op dit moment nodig zijn. Kortom, een persoonlijke reis met jouw bedrijf.

Intuitief ondernemen business boost programma

De inzet van je intuïtie en intuïtieve methodes creëren een enorme flow

Overal lees je dat ondernemen hard werken is en dat je naar buiten moet treden, jezelf laten zien en de aandacht naar je toe moet trekken om succesvol te zijn.

Ik geloof niet dat dat per sé noodzakelijk is. Iedere ondernemer is uniek en jij dus ook! Dat betekent dat er een manier van ondernemen is die bij jou, jouw diensten of producten en bij je klanten past. Hoe authentieker jij bent en hoe dichter je bij jezelf blijft, ook in het ondernemen, hoe gemakkelijker het ondernemen zal gaan.

Natuurlijk moet je ook acties ondernemen om klanten te werven, je financiën bij te houden, en je diensten en producten te blijven ontwikkelen. Als je deze acties vanuit je zuivere intuïtie laat komen, zul je merken dat ze je gemakkelijker af gaan. Bovendien kun je intuïtieve methodes inzetten die je helpen om informatie uit de onderstroom zichtbaar en voelbaar te maken, waardoor je beter weet wat er voor jou en voor jouw bedrijf klopt.

Dit 3-maanden programma geeft je de handvatten om op een intuïtieve manier je bedrijf een boost te geven! Moeiteloos dus!

module 1

Ondernemen vanuit je levensmissie

Een succesvol bedrijf vindt haar basis in de levensmissie van de eigenaar/oprichter. Dit vraagt om de weg naar binnen te bewandelen. Je gaat (weer) contact maken met waarom je doet wat je doet. Het waarom van jouw bedrijf. Waarvoor ben jij op aarde gekomen?

Je gaat dit niet bedenken, maar in alle cellen van je lijf voelen en je eigen maken. Je ontdoet je van oude (familie)patronen en gaat helemaal staan voor jouw persoonlijke bezieling. Zo durf jij 100% te gaan voor wat je diep van binnen voelt.

Aan het eind van deze maand weet je waarom je doet wat je doet, heb je je diepere drijfveer helder. Heb je je (nog meer) verbonden met deze diepere drijfveer, je missie en voel je je vrij om deze missie in je bedrijf vorm te geven.

Onderdelen: Introductie, jezelf vrijer maken, contact met je levensmissie, vormgeven in je bedrijf

module 2

Intuïtieve Marketing

Zodra je naar binnen bent gegaan en helder hebt wat en vooral waarom jij doet wat je doet, is het tijd om naar buiten te treden. Wat is de markt die bij jou past? Hoe ga je die bereiken? Welk tarief ga en durf je te vragen?

Je komt nu in de spotlight en dat roept vaak van alles op. Tijd om je (onbewuste) angsten los te laten en contact te maken met je innerlijke kracht.

Realiseer je dat je ook je markt in de spotlight moet zetten. Waar heeft jouw klant behoefte aan en hoe ga jij zijn pijn oplossen? Durf je daarvoor te gaan?

Na deze maand weet je wat jij de markt kunt bieden en heb je ontdekt wat er in de onderstroom speelt tussen jou en je potentiële klanten. Je hebt ontdekt wat jouw ideale marketing- en acquisitie-aanpak is en je durft jezelf en je bedrijf vol in het spotlicht te zetten. Bovendien heb je geleerd hoe je je zuivere intuïtie in kunt zetten in je marketing.

Onderdelen: introductie, jezelf vrijer maken, tools

module 3

Praktisch intuïtief aan de slag

Nu is het tijd om vanuit je hart verbinding met de markt te maken en daar je acties op te baseren. Je gaat leren om op jouw eigen manier acties te ondernemen, teksten te schrijven, beelden te kiezen, marketingkanalen te bepalen en jezelf te gaan verkopen.

Niet vanuit een moeten of willen, maar vanuit een innerlijke rust waardoor het kan gaan stromen op een manier die bij jou past. Dit is voor iedereen anders. Er zijn wel wat handige tips en trucs die ook zeker aan bod zullen komen.

Daarnaast zul je meer leren over intuïtief timemanagement. Hoe zorg je dat je kunt surfen op de tijd in plaats van erdoor gestresst te raken.

Na deze maand weet je hoe je wervende teksten schrijft die jouw ideale klanten aantrekken. Je hebt ontdekt hoe je klanten kunt werven op een manier die bij jou past. Je hebt geleerd om vanuit flow en rust de juiste timing te bepalen van je acties. Ook heb je belemmerende patronen en overtuigingen losgelaten en getransformeerd. Bovendien heb je nuttige inzichten gekregen over het inzetten van internetmarketing voor je bedrijf.

Onderdelen: introductie verkopen, introductie timemanagement, jezelf vrijer maken, tools

We maken gebruik van krachtige, bewezen, intuïtieve technieken

Voor dit programma heb ik gekozen voor een aantal krachtige, intuïtieve en rationele technieken. Deze hebben in de afgelopen jaren hun succes meer dan bewezen.

Opstellingen

Met opstellingen maak je in de ruimte zichtbaar wat er in de onderstroom speelt en welke beweging nodig is om meer flow te creëren. Ook kunnen opstellingen praktische antwoorden geven over bijvoorbeeld marketing. In het programma maak ik gebruik van diverse opstellingsvormen die je zelf thuis kunt uitvoeren. Hierbij gebruik je geen mensen, maar papiertjes. Dit werkt net zo krachtig en kun je op ieder gewenst moment zelf doen.

Marketingtechnieken

Je zult tijdens het programma kennismaken met een aantal effectieve marketingtechnieken en methodes. Deze richten zich op het verleiden van klanten, het afstemmen van je aanbod op de behoefte van je klanten, het binnenhalen van klanten en het binden van klanten. Ook zul je meer leren over het inzetten van internet in je marketing.

Energiewerk

Alles is energie: je lichaam, de tafel, je gedachten en ook je bedrijf. Met onze zintuigen nemen we een gedeelte van al deze energie waar als de zichtbare wereld om ons heen. Je kunt echter veel meer energie waarnemen dan met je vijf zintuigen waar te nemen is. Bovendien kun je hier ook veranderingen in aanbrengen die zorgen voor een positieve beweging en flow in de fysieke wereld.

Loslaattechnieken

Soms zit je vast in bepaalde patronen, emoties of gedachtes. Via een loslaattechniek als de Sedona methode kun je veel meer ruimte creëren om de flow toe te laten en je intuïtie in te zetten. Ook ontstaat er ruimte om stappen te zetten voor een succesvol bedrijf.

Visualisaties

Deze methode geeft je via beelden toegang tot informatie vanuit het onderbewuste. Hierdoor krijg je in een korte tijd essentiële kennis en inspiratie voor bijvoorbeeld je marketing, je missie of nieuwe producten.

Inspiratie

Tenslotte heb ik diverse quotes, filmpjes en gedichten opgenomen. Op deze manier kun je je laten inspireren om op een andere manier naar de wereld te kijken. Hierdoor creëer je ook weer meer ruimte voor intuïtief en moeiteloos ondernemen.

Wat zijn de resultaten?

Na dit online programma van 3 maanden heb je het volgende bereikt:

Daarnaast levert het ook voor jezelf enorm veel op:
Resultaten intuitief ondernemen
De intuïtief ondernemen expert

Wie is Martijn Meima?

In 1995 heb ik mijn opleiding Bedrijfskunde aan de Universiteit van Groningen afgerond. Sinds 1998 coach en adviseer ik ondernemers. Daarbij is mijn aandacht verschoven van de zakelijke, harde kant van ondernemen naar de meer softe, intuïtieve kant. Ik heb ontdekt dat er zoveel meer is dat invloed heeft op het succes van je bedrijf dan wat de managementboeken je vertellen.

Tijdens mijn spirituele zoektocht heb ik veel geleerd wat ook heel goed zakelijk toepasbaar is. Meer dan 10 jaar ben ik nu bezig om ondernemers te helpen hun zuivere intuïtie en intuïtieve methodes in te zetten om zo moeiteloos succesvol te zijn. In 2020 verscheen mijn boek Moeiteloos Ondernemen.

Naast online programma’s, bied ik ook individuele coaching en live workshops aan. Daarnaast leid ik coaches en trainers op in het begeleiden van (organisatie)opstellingen en het inzetten van hun intuïtie in het begeleiden van mens en organisatie.

Wat krijg je?

Voor deze training heb ik gekozen voor een combinatie van informatiebronnen die zorgt voor optimaal resultaat. Zo ga je in 3 maanden met volle aandacht aan de slag. Op die manier haal je het meeste uit de training en is er een blijvend effect.

Een online training vraagt zelfdiscipline. Zorg er dus voor dat je echt tijd vrij maakt in je agenda om hiermee aan de slag te gaan.

20 VIDEO’S

In het materiaal vind je diverse video’s. Hierin leg ik theorie uit, of licht ik een oefening toe. Daarnaast vind je ook diverse opnames van webinars met waardevolle informatie en oefeningen. Je kunt de video’s bekijken op je computer, tablet of TV (indien deze daar geschikt voor is).

18 VISUALISATIES

Je krijgt ook toegang tot diverse visualisaties en meditaties. Dit zijn vaak hele krachtige oefeningen, waarin je oude patronen transformeert. Hierdoor krijg je veel meer vrijheid in het ondernemen. Daarnaast zijn er visualisaties en meditaties die je helpen om intuïtief informatie te verkrijgen over diverse onderwerpen. Zo heb je snel toegang tot een enorme bron aan informatie.

51 DOCUMENTEN

Je treft in de online omgeving ook veel documenten aan met achtergrond informatie, theorie en uitleg van oefeningen. Je kunt deze op je eigen tijd en in je eigen snelheid doorlezen. Mocht je hier vragen over hebben, dan kun je die per mail stellen. Iedere module heeft ook een werkblad dat je door de oefeningen heen leidt en waar je je inzichten op kunt schrijven.

24 EMAILS

Gedurende de drie maanden krijg je diverse mails van mij die je begeleiden bij het zetten van de betreffende stappen. In de mails geef ik aan welke oefeningen nu aan de beurt zijn. Daarnaast kun je per e-mail contact met mij opnemen, mocht je er niet helemaal uitkomen.
Neem gerust contact met me op als je vragen hebt

Veelgestelde vragen

Ik krijg verschillende vragen over de prijs. Sommigen vinden hem inderdaad te laag en als je kijkt wat je ervoor krijgt, is dat misschien ook wel zo. Voor mij moet geven en ontvangen in balans zijn (dit is een van de principes uit het opstellingenwerk). Dit is niet iets wat je rationeel met je hoofd kunt bedenken. Dit is meer een intuïtief weten, zien of voelen. Voor mij kloppen op dit moment de prijzen. Het is een grote investering geweest voor mij om dit programma te maken. Nu hoef ik echter niet zoveel meer te investeren en verdient het programma zich dus langzaam weer terug

Ook deze vraag krijg ik gesteld. Zo zie je maar weer dat wat voor de een duur of hoog is voor de ander juist goedkoop of weinig is. Ik kan me voorstellen dat je het veel geld vindt. Het kan goed zijn dat dit geen bedragen zijn die je vaak uitgeeft. Hoewel … de uitgebreidste i-Phone kost al meer dan 1.000 euro. Voor minder geld heb je nu een programma dat je langdurig meer persoonlijke en zakelijke winst gaat opleveren.

Dit vind ik een mooie vraag. Het is namelijk niet voor iedereen het beste om op dit moment het Intuïtieve Business Boost Programma te volgen. Hoe graag ik dat natuurlijk ook zou willen. Het is dus van belang dat je voor jezelf gaat bepalen of het op dit moment voor jou de juiste stap is. Daar kun je heel lang over nadenken, maar mijn ervaring is dat je er dan niet uitkomt. Er zijn zoveel argumenten voor en ook zoveel argumenten tegen. Elders op mijn site vind je diverse manieren om intuïtief keuzes te maken. Zo kun je intuïtief beslissen of deze training iets voor je is.

Eerst dacht ik dat intuïtieve methodes zoals visualisaties en opstellingen niet zouden werken in een online programma. Al ruim voor de Corona pandemie ben ik begonnen met het online aanbieden van deze intuïtieve werkvormen. Het blijkt ook via een online programma erg goed te werken. Je kunt op je eigen tempo en in je eigen omgeving de oefeningen doen. Zo creëer je jouw eigen veiligheid. In de video, audio of PDF staat een duidelijke instructie en neem ik je mee in de oefening. Hierdoor kun jij je richten op het ervaren en waarnemen. In de online training “Versterk je Intuïtie in 4 Weken” heb ik het voor het eerst uitgeprobeerd en de resultaten die ik terug kreeg van de deelnemers waren echt verbluffend.

Zodra je dit online programma afrekent, krijg je een mail met de inloggegevens voor de online omgeving op deze site. Vervolgens krijg je op vaste momenten een mail met opdrachten die je de komende tijd moet doen. Hierbij leg ik duidelijk uit welk materiaal je daarvoor nodig hebt en waar je de oefeningen kunt vinden.
Je kunt mij ook altijd een e-mail sturen die ik persoonlijk beantwoord.
Zo kun je op je eigen tijd het programma volgen en hoef je niet te reizen. Bovendien bespaar je een hoop geld.
Voor de een werkt dit heel fijn, terwijl de ander meer houdt van fysieke workshops.
Bepaal intuïtief wat voor jou op dit moment de juiste stap is. Je kunt hiervoor de oefening gebruiken bij een van de andere vragen.

Ben je klaar voor de volgende, grote, intuïtieve stap in je bedrijf?

Start met het programma in 5 stappen

Jouw investering

NU DIRECT STARTEN!

€ 997,-

Excl. 21% BTW

Start in 5 eenvoudige stappen

  1. Klik op de button hieronder en je komt in mijn webshop bij het Intuïtieve Business Boost Programma

  2. Stop het programma in je winkelmandje en reken veilig af met iDeal

  3. Zodra de betaling binnen is, ontvang je een e-mail met je inloggegevens. Daarnaast ontvang je de eerste mail met informatie over het programma

  4. Je gaat naar de online omgeving en logt daar in met je inloggegevens.

  5. Je bent helemaal klaar om je bedrijf een boost te geven!