flag-en

Moeiteloos Ondernemen

6 Succesversnellers voor de intuïtieve ondernemer

Moeiteloos Ondernemen

Succes lijkt soms moeiteloos te komen aanwaaien en soms is het nergens te vinden. Dat verschil heeft niets te maken met je product of hoe goed je je klanten bedient, het heeft te maken met de onderstroom van je bedrijf. De onderstroom is niet zichtbaar, het is niet bewust maar het bepaalt wel wat er op de bovenstroom mogelijk is. 

Aan de hand van 6 praktische thema’s neem ik je mee in een systemische en holistische kijk op ondernemerschap. Je wordt uitgenodigd om anders naar je eigen bedrijf te kijken. De voorbeelden en oefeningen helpen daarbij.

Het boek leest gemakkelijk en tegelijkertijd raakt het een diepe laag; “snel uit, maar niet zo snel klaar” zoals een lezer het omschrijft.

 

Het boek van Martijn Meima is een inspirerend, vlot leesbaar en praktisch handboek (inclusief oefeningen) voor iedere ondernemer die verder wil kijken dan de standaard managementtheorieën en groeiprogramma’s.
Marnix Geus, Sociaal ondernemer

Leer van de intuïtief ondernemen expert

Mijn jarenlange ervaring als ondernemerscoach en trainer hebben geleid tot vele voorbeelden en tips. Die maken de kennis over de onderstroom heel praktisch toepasbaar. Het zal iedere lezer iets nieuws brengen, ook als je al bekend bent met de onderstroom. Het boek bevat meer dan 20 praktische oefeningen die je helpen de theorie in de praktijk te brengen.

The Effortless Entrepreneur

The book is also available in English. If you are interested in the English version, please visit my English website Business Intuition.

Zes succesversnellers in de onderstroom

Succes lijkt soms moeiteloos te komen aanwaaien en soms is het nergens te vinden. Dat verschil heeft niets te maken met je product of hoe goed je je klanten bedient, het heeft te maken met de onderstroom van je bedrijf. De onderstroom is niet zichtbaar, het is niet bewust maar het bepaalt wel wat er op de bovenstroom mogelijk is.

Zweverig? Niet in dit boek.

Bij de thema’s klanten en actie sta je wellicht al regelmatig stil. Maar heb je je al verdiept in een thema als ‘geld’ of ‘tijd’ op het niveau van de onderstroom? Dat maakt dit boek bijzonder.

Het boek start natuurlijk met het thema ‘mens’: wie jij bent als ondernemer en via het thema ‘overgave’ plaats ik jouw bedrijf in een groter perspectief.

Combinatie van stromingen

In dit boek laat ik veel van de stromingen samenkomen waar ik me in de afgelopen jaren heb verdiept, zoals NLP, boeddhisme, non-dualiteit, energiewerk, voice dialogue, visualisaties, de Sedona methode, leadership embodiment, professionele intuïtie-ontwikkeling en het narratieve werk.

Mijn grootste passie ligt in het werken met opstellingen en het systemisch werk. Dat lees je ook terug in dit boek.

Succesversnellers boek Moeiteloos Ondernemen

Martijn geeft op zijn manier een overzicht van enkele sleutelprincipes en ook de methode om ernaar te leren luisteren. 

Leren door pijn is de moeilijke weg. Lees in plaats daarvan dit boek en doe er je voordeel mee!

Jan Bommerez

Gisteren pakte ik het boek ‘Moeiteloos Ondernemen’ uit de kast en las het in een ruk uit.

‘Moeiteloos Ondernemen’ is helder en consistent geschreven en neemt je aan de hand van zes thema’s mee op ontdekkingsreis door de onderstroom van je bedrijf. Je krijgt praktische en energetische tips om je intuïtie aan scherpen en wordt flink aangemoedigd om hiermee te experimenteren. 

Leanne Steeghs

Heel vaak raak ik ontmoedigd door boeken omdat ze mij het gevoel geven dat ik ergens iets verkeerds heb gedaan, maar jouw boek tilde mij juist op!

Je schrijft prettig, helder en inspirerend. Geen woord te veel of te weinig. De oefeningen zijn verhelderend.

Deze manier is zo anders dan de gangbare manier van denken en dat spreekt me heel erg aan. En geeft me vertrouwen om mijn eigen weg te gaan.

Gea Gunnik

Praktisch boek met veel voorbeelden en werkvormen

Mensen kennen mij echt al een praktisch man en in mijn workshops en trainingen ga je ook altijd aan de slag. Bij het schrijven van het boek kon ik dan haast ook niet anders dan veel voorbeelden toevoegen, zodat je de link met de praktijk makkelijk maakt. Bovendien heb ik ervoor gekozen om ook veel praktische werkvormen op te nemen.

Zo is het eigenlijk een zelfhulpboek voor de intuïtieve ondernemer geworden. In hele praktische stappen beschrijf ik hoe je bijvoorbeeld een opstelling kunt doen om vanuit de onderstroom meer contact met je klanten te krijgen. Ook zitten er energetische werkvormen in en visualisaties.

Kortom, een hele goedkope workshop, zeg ik ook wel eens gekscherend. Doe er je voordeel mee!

Extra bonussen

Omdat een boek statisch is en omdat het slechts het begin is van jouw intuïtieve ondernemersreis, heb ik een aantal extra’s toegevoegd:

Kortom, met al deze extra’s heb je de investering in dit boek al direct terug verdiend. Het maakt niet uit of je het fysieke boek koopt of het e-boek. In beide vind je een kortingscode om gebruik te maken van de extra’s.