Leer in 4 weken je intuïtie beter kennen en er meer op vertrouwen

Voor iedereen die meer vanuit zijn intuïtie wil ondernemen en leven

Ontdek hoe je met veel meer gemak jouw doelen bereikt

Waarschijnlijk gebruik je je intuïtie al af en toe. Je stemt je bijvoorbeeld al eens af op de ander en voelt aan wat op dat moment nodig is. Of je weet zonder informatie welke stap de juiste is op dit moment.

Toch merk ik in mijn praktijk dat veel ondernemers hun intuïtie nog veel verder kunnen versterken en op veel meer gebieden kunnen inzetten.

Waar jij nog winst kunt behalen door de inzet van je intuïtie

Allereerst kun je nog veel meer op je intuïtie vertrouwen en de signalen van je intuïtie nog beter leren kennen. Vaak wordt intuïtie verwart met onderbuikgevoel. Dat zijn twee heel verschillende zaken. Het is van belang om het onderscheid helder te hebben, zodat je gebruik kunt maken van jouw zuivere intuïtie.

Daarnaast kun je intuïtie waarschijnlijk om nog veel meer momenten en gebieden inzetten. Als voorbereiding op een gesprek bijvoorbeeld. Ook in het opzetten en uitbouwen van je bedrijf kun je heel veel met je intuïtie doen. Hierdoor wordt ondernemen weer leuk en kan het ook gemakkelijk gaan. Ook bij acquisitiegesprekken kan je zuivere intuïtie veel voor je betekenen.

Tenslotte kun je in je persoonlijke groei en ontwikkeling veel doen met de inzet van je intuïtie en het gebruiken van de belangrijke signalen en informatie die je intuïtie je geeft.

Daarom hebben Laura Peeters en ik een online training ontwikkeld die je helpt om je intuïtie te versterken.

Wat levert deze training jou op?

Deze intuïtie training bestaat uit heel divers materiaal. De video’s, audio en PDF documenten zijn een vastlegging van jaren ervaring, vallen en opstaan op het gebied van intuïtie ontwikkeling. We hebben het voor jou zo praktisch mogelijk gemaakt zodat jij het direct kunt toepassen. Aan het eind van de 4 weken heb je ontdekt:

 • Hoe jouw intuïtie werkt
 • Waarom intuïtie en je onderbuikgevoel twee verschillende dingen zijn
 • Hoe je meer contact krijgt met je intuïtie
 • Hoe je intuïtie zich aan jou openbaart
 • Hoe je je intuïtie meer kunt aanspreken
 • Hoe je de grootste stap zet om moeiteloos succes te kunnen creëren

4 Modules in 4 weken

We hebben deze intuïtie training opgedeeld in 4 stappen die we iedere week naar je toe zullen sturen. Je hebt dus een week de tijd om de oefeningen, uitleg en praktische tips te doen en toe te passen. We hebben ervoor gekozen om diverse werkvormen aan te bieden, waardoor je verschillende zintuigen en leermethoden worden geactiveerd. Zo hebben we video’s, audio en PDF documenten. We maken gebruik van theoretische uitleg, praktische oefeningen en handige hulpmiddelen.

De vier modules zijn:

 1. Intuïtie ontrafeld.
  Hierin leer je wat intuïtie is, welke intuïtieve kanalen er zijn en ga je oefenen met het toegang krijgen tot je intuïtie. Ook hebben we een boekenlijst voor je samengesteld zodat je meer over dit onderwerp kunt lezen.
  Inhoud: 3 PDF documenten, 2 audio files en 1 video
 2. Hoe werkt het bij jou?
  Deze week ga je bij jezelf ontdekken hoe jouw intuïtie werkt. Wat zijn jouw specifieke signalen? Hoe vind jij de rust om contact te maken met je intuïtie en hoe maak je ruimte om je intuïtie nog meer te ont-wikkelen?
  Inhoud: 1 PDF document en 2 audio files
 3. Praktische tips
  In deze module hebben we een aantal krachtige intuïtieve tools voor je op een rijtje gezet en voor je uitgewerkt. Je kunt er direct mee aan de slag om jouw intuïtie in de dagelijkse praktijk toe te passen
  Inhoud: 4 PDF documenten, 1 audio file en 1 video
 4. Moeiteloos succesvol
  Deze laatste week staat in het teken van succes creëren door de inzet van je intuïtie. Wat is er voor jou nodig om hier nog meer mee te gaan doen? Je ontdekt wat jouw eerstvolgende stap is in deze ontwikkeling
  Inhoud: 2 PDF documenten, 1 audio file en 1 video

Unieke samenwerking tussen mij en Laura

Deze training heb ik opgezet met Laura Peeters. Onze samenwerking kwam heel intuïtief tot stand en we hebben deze training heel intuïtief en moeiteloos gecreëerd. We kenden elkaar helemaal niet, maar via het internet ontmoetten we elkaar. Onze intuïtie zei ons meteen dat samenwerken een goede stap was.

Via Skype en na één fysieke ontmoeting hebben we al onze kennis en ervaring op het gebied van intuïtie, bezieling, zakelijkheid en persoonlijke groei gebundeld. Deze vind je terug in de online training “Versterk je Intuïtie in 4 Weken”. Het is een hele praktische training geworden die je stap voor stap begeleidt in het ont-dekken van je intuïtie en praktische handvatten geeft om deze toe te passen in je dagelijkse praktijk.

Inmiddels heeft Laura deze training helemaal losgelaten en bied ik hem alleen nog maar aan.

Tijd en plaats tellen niet meer

Deze training kun je op ieder moment starten en op iedere plek ter wereld doen. Je ontvangt iedere week een mail met toegang tot het materiaal. Je kunt vervolgens zelf beslissen wanneer je de oefeningen gaat doen. We zullen je wel herinneren aan de oefeningen, omdat we denken dat het goed is om te blijven oefenen en experimenteren.

Investering in jezelf en je klanten

Door deze training zul je je intuïtie veel meer gaan gebruiken. Dit maakt het coachen, ondernemen en leven gemakkelijker. We vragen van jou een investering van €97 voor deze training. Deze prijs is inclusief al het materiaal en de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Aanmelden

Je kunt je eenvoudig aanmelden door op onderstaande afbeelding te klikken en de training in je winkelwagentje te doen. Afrekenen kan simpel met iDeal. Vervolgens krijg je een mailtje waarin je de training kunt activeren en binnen no time heb je de eerste opdrachten in je mailbox.

Niet goed geld terug

Omdat we snappen dat het voor jou best lastig is om van tevoren te bepalen of deze training jou echt iets gaat opleveren, hebben we een niet-goed-geld-terug garantie. Als je niet tevreden bent en het ons laat weten, krijg je zonder vragen al je geld terug gestort.

Dat doen we omdat we geloven in deze training en het effect dat het voor jou zal hebben.

Veelgestelde vragen

Wat heb ik nodig om deze training te kunnen volgen?

De training bestaat uit PDF documenten, audio opnames en video’s. Hiervoor heb je dus een apparaat nodig waarop je Adobe Acrobat Reader hebt staan, een audio speler en een video speler. De meeste computers hebben dit.

Moet ik alles in 4 weken doen?

Voor sommigen is 4 weken een te korte tijd om alle oefeningen te doen. Of je wilt tijdelijk even stoppen en de draad later weer oppakken. Dat kan. Je hebt ‘eeuwig’ toegang tot het materiaal en kunt dus op een later tijdstip de oefeningen weer bekijken en doen. Ook kun je al het materiaal downloaden en op je eigen computer zetten, zodat je er altijd toegang toe hebt.

Is online een training volgen wel wat voor mij?

Online trainingen kennen een enorme opmars. Dat is ook niet zo vreemd. Ze zijn relatief goedkoop, je kunt ze op je eigen tijd doen en in je eigen, veilige omgeving. Of het wat voor jou is, moet je gaan ervaren. Het blijkt wel dat mensen verrast zijn over hoe goed het werkt en dat het niet nodig is om live ergens te zijn om de kracht van de (veelal) intuïtieve oefeningen te kunnen ervaren en te laten doorwerken.

Wat als ik vragen heb of er niet uitkom

Als je ergens niet uitkomt, kun je contact met mij opnemen. Dat kan gaan over een technische vraag, maar ook als je door een visualisatie of andere oefening geraakt bent en niet weet wat je daarmee moet. Er is voldoende nazorg zodat jij jouw intuïtie kunt ontwikkelen.

Wat betekent niet goed geld terug?

De niet-goed-geld-terug garantie betekent dat als jij niet tevreden bent over de training en wat het je heeft opgeleverd, je zonder vragen al je geld terug krijgt gestort.

Je kunt tot 1 week na de ontvangst van het laatste trainingsmateriaal gebruik maken van deze garantie. We gaan ervan uit dat je hier oprecht en eerlijk mee omgaat.

Hieronder zie je de reacties van een aantal van de ruim 400 mensen die deze training reeds hebben gevolgd. Voel maar of het ook wat voor jou is.

 

“Door een paar weken gericht bezig te zijn geweest met mijn intuïtie, sta ik er vaker bij stil en luister ik er vaker naar. De cursus is voor mij een stimulans geweest om nog meer op mijn gevoel te vertrouwen. Daar zitten “antwoorden” die altijd blijken te kloppen en die ik vaak niet had kunnen bedenken.”
– Ada van Egdom

Deze training heeft ervoor gezorgd dat ik nog vaker stil sta bij wat ik echt voel. Het maakt dat ik meer bij mezelf kan blijven in de dingen die ik doe en de keuzes die ik maak. Het smaakt naar meer.”
– Saskia van Bottenburg

“Door deze training merk ik dat ik meer bij mezelf ben gekomen, dat ik mijzelf beter aanvoel. Hierdoor ben ik veel beter in staat in relaties (gezin, vrienden) en groepen (kantoor en in cursussen/opleidingen) goed te functioneren. Bovendien heb ik meer energie, doordat ik dagelijkse even stil sta, d.m.v. korte meditaties, bij mijn intuïtie.
– Nicole Klip

Deze training heeft ervoor gezorgd dat ik helemaal klaar ben om zelf anderen te leren hoe ze intuïtief kunnen ondernemen. Ik was al door verschillende mensen gevraagd ze te leren hoe ze intuïtief kunnen ondernemen. Ik dacht hiervoor nog niet ver genoeg te zijn, maar deze training was voor mij een duidelijk signaal dat dit mijn volgende stap wordt. Tja, zo werkt dat met je intuïtie, de oplossingen en antwoorden dienen zich aan als de tijd daar is. Hoe mijn eerst volgende stap er precies uitziet is ook al helder, dankzij de mooie oefening uit week 3 van de training.
– Alexandra Hilbers

“Concreet heeft het mij het bevestiging en het vertrouwen gegeven dat ik niet de enige ben die graag mijn intuïtie in wil zetten in mijn werk en leven. En ik heb meteen tools gekregen om dat ook mee te gaan doen. Goed om te ervaren dat de ingang is om in contact te zijn met mezelf, door middel van een meditatie, rust en de tijd nemen. En vandaaruit steeds meer vertrouwen op mijn intuïtie. “
– Esther van Eersel

“Deze training heeft mij bewuster gemaakt van mijn intuïtie en dat ik deze wel degelijk kan inzetten. Door te oefenen leer ik mijn intuïtie steeds beter kennen. Ik voel nu beter aan of ik een bepaalde stap wel of niet moet zetten. Dank jullie wel.”
– Jessica

Schrijf je vandaag nog in

Als jij wilt dat het bij je gaat stromen, dat je meer vanuit je intuïtie kunt werken, dat je je vermogen om je diepere wijsheid aan te spreken, vergroot en je zo sneller en gemakkelijker gaat ondernemen, dan zit je bij ons goed. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden en je kunt van start. Wij zijn dankbaar als je meedoet!

Meld je nu aan

Je kunt ook nog even rondkijken en de informatie onder de andere tabs lezen.

P.S. Je kunt de training op ieder moment onderbreken en later weer oppakken. Het materiaal blijft ‘eeuwig’ voor je beschikbaar. Bovendien kun je het downloaden.