flag-en

Versterk je intuïtie in 4 weken

Rust, flow en resultaat

Leer in 4 weken je intuïtie beter kennen en er meer op vertrouwen

Voor iedereen die meer vanuit zijn intuïtie wil ondernemen en leven.

Ontdek hoe je met veel meer gemak jouw doelen bereikt

Waarschijnlijk gebruik je je intuïtie al af en toe. Je stemt je bijvoorbeeld al eens af op de ander en voelt aan wat op dat moment nodig is. Of je weet zonder informatie welke stap de juiste is op dit moment.

Toch merk ik in mijn praktijk dat veel ondernemers hun intuïtie nog veel verder kunnen versterken en op veel meer gebieden kunnen inzetten.

Versterk je intuitie

Waar jij nog winst kunt behalen door de inzet van je intuïtie

Leer je intuïtie beter kennen

Allereerst kun je nog veel meer op je intuïtie vertrouwen en de signalen van je intuïtie nog beter leren kennen. Vaak wordt intuïtie verwart met onderbuikgevoel. Dat zijn twee heel verschillende zaken. Het is van belang om het onderscheid helder te hebben, zodat je gebruik kunt maken van jouw zuivere intuïtie.

Ontdek hoe je je intuïtie ook zakelijk in kunt zetten

Daarnaast kun je intuïtie waarschijnlijk om nog veel meer momenten en gebieden inzetten. Als voorbereiding op een gesprek bijvoorbeeld. Ook in het opzetten en uitbouwen van je bedrijf kun je heel veel met je intuïtie doen. Hierdoor wordt ondernemen weer leuk en kan het ook gemakkelijk gaan. Ook bij acquisitiegesprekken kan je zuivere intuïtie veel voor je betekenen.

Ontwikkel jezelf

Tenslotte kun je in je persoonlijke groei en ontwikkeling veel doen met de inzet van je intuïtie en het gebruiken van de belangrijke signalen en informatie die je intuïtie je geeft.

Daarom hebben Laura Peeters en ik een online training ontwikkeld die je helpt om je intuïtie te versterken.

4 Modules in 4 weken

We hebben deze intuïtie training opgedeeld in 4 stappen die we iedere week naar je toe zullen sturen. Je hebt dus een week de tijd om de oefeningen, uitleg en praktische tips te doen en toe te passen. We hebben ervoor gekozen om diverse werkvormen aan te bieden, waardoor je verschillende zintuigen en leermethoden worden geactiveerd. Zo hebben we video’s, audio en PDF documenten. We maken gebruik van theoretische uitleg, praktische oefeningen en handige hulpmiddelen.

Intuïtie ontrafeld

Hierin leer je wat intuïtie is, welke intuïtieve kanalen er zijn en ga je oefenen met het toegang krijgen tot je intuïtie. Ook hebben we een boekenlijst voor je samengesteld zodat je meer over dit onderwerp kunt lezen.

Inhoud: 3 PDF documenten, 2 audio files en 1 video

Hoe werkt het bij jou?

Deze week ga je bij jezelf ontdekken hoe jouw intuïtie werkt. Wat zijn jouw specifieke signalen? Hoe vind jij de rust om contact te maken met je intuïtie en hoe maak je ruimte om je intuïtie nog meer te ont-wikkelen?

Inhoud: 1 PDF document en 2 audio files

Praktische tips

In deze module hebben we een aantal krachtige intuïtieve tools voor je op een rijtje gezet en voor je uitgewerkt. Je kunt er direct mee aan de slag om jouw intuïtie in de dagelijkse praktijk toe te passen

Inhoud: 4 PDF documenten, 1 audio file en 1 video

Moeiteloos succesvol

Deze laatste week staat in het teken van succes creëren door de inzet van je intuïtie. Wat is er voor jou nodig om hier nog meer mee te gaan doen? Je ontdekt wat jouw eerstvolgende stap is in deze ontwikkeling

Inhoud: 2 PDF documenten, 1 audio file en 1 video

Trainers: een unieke samenwerking tussen mij en Laura

Deze training heb ik opgezet met Laura Peeters. Onze samenwerking kwam heel intuïtief tot stand en we hebben deze training heel intuïtief en moeiteloos gecreëerd. We kenden elkaar helemaal niet, maar via het internet ontmoetten we elkaar. Onze intuïtie zei ons meteen dat samenwerken een goede stap was.

Via Skype en na één fysieke ontmoeting hebben we al onze kennis en ervaring op het gebied van intuïtie, bezieling, zakelijkheid en persoonlijke groei gebundeld. Deze vind je terug in de online training “Versterk je Intuïtie in 4 Weken”. Het is een hele praktische training geworden die je stap voor stap begeleidt in het ont-dekken van je intuïtie en praktische handvatten geeft om deze toe te passen in je dagelijkse praktijk.

Inmiddels heeft Laura deze training helemaal losgelaten en bied ik hem los van haar aan.

Martijn Meima, business coach Deventer

Praktische informatie

Jouw investering

€ 97,-

Ex. btw. 

Tijd en plaats tellen niet meer

Deze training kun je op ieder moment starten en op iedere plek ter wereld doen. Je ontvangt iedere week een mail met toegang tot het materiaal. Je kunt vervolgens zelf beslissen wanneer je de oefeningen gaat doen. We zullen je wel herinneren aan de oefeningen, omdat we denken dat het goed is om te blijven oefenen en experimenteren.

Aanmelden

Je kunt je eenvoudig aanmelden door op de onderstaande knop te klikken. Je gaat dan direct naar de veilige check-out pagina waar je de training met iDeal kunt afrekenen. Afrekenen kan simpel met iDeal. Vervolgens krijg je een mailtje waarin je de training kunt activeren en binnen no time heb je de eerste opdrachten in je mailbox.

Niet goed, geld terug

Omdat we snappen dat het voor jou best lastig is om van tevoren te bepalen of deze training jou echt iets gaat opleveren, hebben we een niet-goed-geld-terug garantie. Als je niet tevreden bent en het ons laat weten, krijg je zonder vragen al je geld terug gestort. Dat doen we omdat we geloven in deze training en het effect dat het voor jou zal hebben.

Neem gerust contact met me op als je vragen hebt

Veelgestelde vragen

De training bestaat uit PDF documenten, audio opnames en video’s. Hiervoor heb je dus een apparaat nodig waarop je Adobe Acrobat Reader hebt staan, een audio speler en een video speler. De meeste computers hebben dit.
Online trainingen zijn erg populair. Dat is ook niet zo vreemd. Ze zijn relatief goedkoop, je kunt ze op je eigen tijd doen en in je eigen, veilige omgeving. Of het wat voor jou is, moet je gaan ervaren. Het blijkt wel dat mensen verrast zijn over hoe goed het werkt en dat het niet nodig is om live ergens te zijn om de kracht van de (veelal) intuïtieve oefeningen te kunnen ervaren en te laten doorwerken.

De niet-goed-geld-terug garantie betekent dat als jij niet tevreden bent over de training en wat het je heeft opgeleverd, je zonder vragen al je geld terug krijgt gestort.

Je kunt tot 1 week na de ontvangst van het laatste trainingsmateriaal gebruik maken van deze garantie. We gaan ervan uit dat je hier oprecht en eerlijk mee omgaat.

Voor sommigen is 4 weken een te korte tijd om alle oefeningen te doen. Of je wilt tijdelijk even stoppen en de draad later weer oppakken. Dat kan. Je hebt ‘eeuwig’ toegang tot het materiaal en kunt dus op een later tijdstip de oefeningen weer bekijken en doen. Ook kun je al het materiaal downloaden en op je eigen computer zetten, zodat je er altijd toegang toe hebt.

Als je ergens niet uitkomt, kun je contact met mij opnemen. Dat kan gaan over een technische vraag, maar ook als je door een visualisatie of andere oefening geraakt bent en niet weet wat je daarmee moet. Er is voldoende nazorg zodat jij jouw intuïtie kunt ontwikkelen.