Krijg een voucher van 1.000 euro voor coaching en opleiding

De provincies Gelderland en Overijssel stimuleren (startende) ondernemers om door middel van coaching en opleiding hun bedrijf stevig neer te zetten en gezond te laten groeien. Daarom hebben deze provincies een voucherregeling in het leven geroepen voor coaching en opleiding. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden.

Deze vouchers kun je gebruiken om door mij gecoacht te worden en/of bij mij opleidingen en trainingen te volgen. Je vindt het overzicht van de workshops en opleidingen die ik geef hier.

Let op: lees voor de precieze voorwaarden altijd de informatie op de betreffende sites. Je kunt geen rechten ontlenen aan onderstaande informatie

 Neem gerust contact met me op om te bespreken hoe je gebruik kunt maken van deze vouchers en wat ik in dit kader voor je kan betekenen.

Startversneller in Gelderland en Overijssel

Subsidie coaching StartversnellerIs je bedrijf gevestigd in Gelderland of Overijssel en is het in de huidige vorm maximaal 5 jaar ingeschreven bij de KvK? Dan kun je in aanmerking komen voor de Startversneller. De Startversneller helpt je bij een succesvolle start van je eigen bedrijf. Het programma bestaat uit coaching, opleiding en begeleiding vanuit Oost NV.

Voor Overijssel gelden een aantal aanvullende voorwaarden. Zo moet je dan een groei-ambitie hebben of een bijdrage leveren aan de maatschappelijke problemen van deze tijd. Uiteindelijk bepalen de mensen van de Startversneller of je in aanmerking komt voor de subsidie.

Je krijgt een voucher voor 80% van de kosten van het inhuren van een coach met een minimum van 500 en een maximum van 1.000 euro. Ik ben een van de geselecteerde coaches die je kunt kiezen voor dit programma.

Als je bent toegelaten tot het programma kun je ook aanspraak maken op een voucher voor een opleiding. Je krijgt 80% van de kosten vergoed met een minimum van 500 en maximum van 1.000 euro. Hiermee kun je mijn opleidingen volgen zoals de Magie van Opstellingen Begeleiden en Intuïtief Coachen & Adviseren

Meer info over dit programma