Krijg tot 80% subsidie op coaching en opleiding

De provincies Gelderland en Overijssel stimuleren (startende) ondernemers om door middel van coaching en opleiding hun bedrijf stevig neer te zetten en gezond te laten groeien. Daarom hebben deze provincies subsidie op coaching en opleiding beschikbaar gemaakt. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden.

Deze subsidies kun je gebruiken om door mij gecoacht te worden en/of bij mij opleidingen en trainingen te volgen. Je vindt het overzicht van de workshops en opleidingen die ik geef hier.

Let op: lees voor de precieze voorwaarden altijd de informatie op de betreffende sites. Je kunt geen rechten ontlenen aan onderstaande informatie

 Neem gerust contact met me op om te bespreken hoe je gebruik kunt maken van deze subsidiemogelijkheid en wat ik in dit kader voor je kan betekenen.

Startversneller in Gelderland en Overijssel

Startversneller - 80% korting op coaching en opleidingIs je bedrijf gevestigd in Gelderland of Overijssel en is het in de huidige vorm maximaal 5 jaar ingeschreven bij de KvK? Dan kun je in aanmerking komen voor de Startversneller. De Startversneller helpt je bij een succesvolle start van je eigen bedrijf. Het programma bestaat uit coaching, opleiding en begeleiding vanuit Oost NV.

Je krijgt 80% subsidie op het inhuren van een coach met een minimum van 500 en een maximum van 1.000 euro. Ik ben een van de geselecteerde coaches die je kunt kiezen voor dit programma.

Als je bent toegelaten tot het programma kun je ook aanspraak maken op subsidie voor een opleiding. Je krijgt 80% van de kosten gesubsidieerd met een minimum van 500 en maximum van 1.000 euro. Hierin kan ik ook zeker een rol voor je spelen.

Meer info over dit programma

Scholingsvoucher Overijssel

Ben je met je bedrijf gevestigd in Overijssel, heb je maximaal 1 persoon in dienst en bestaat je bedrijf meer dan 2 jaar? Dan kun je in aanmerking komen voor een scholingsvoucher van € 1.500. Hiermee kun je scholing inkopen waarmee je jouw beroepskwalificaties als zelfstandig professional kunt vergroten.

Je betaalt een eigen bijdrage van € 500

Met deze voucher kun je zelf bepalen welke scholing je inkoopt. Je mag ook trainingen combineren om aan die € 1.500 te komen, want dat is het minimumbedrag.

Graag maak ik een offerte op maat om jou de training en scholing te bieden die bij je past. Neem hiervoor contact met me op.

Meer info over deze subsidie