In 5 stappen succesvol intuïtief ondernemen

Waarom zou je gaan voor intuïtief ondernemen?

  • Je leert omgaan met de snelle veranderingen en complexiteit

  • Je leert je intuïtie inzetten in je bedrijf

  • Je leer hoe je op jouw manier succes creëert

  • Je krijgt praktische handvatten

  • Je ontwikkelt een nieuwe 21e eeuwse kijk op zakendoen

  • je ontvangt regelmatig interessante informatie gerelateerd aan Intuïtief Ondernemen

Ontdek hoe je moeiteloos succesvol kunt ondernemen en zakendoen

In deze tijd van constante verandering werken analyses en onderzoeken niet meer. Je hebt iets anders nodig om als bedrijf op koers te blijven. Intuïtie en intuïtieve methoden helpen je om snel en doeltreffend te handelen.
Maar hoe doe je dat?

Mijn naam is Martijn Meima en als bedrijfskundige, opgeleid aan de universiteit van Groningen, ben ik altijd geïnteresseerd geweest in hoe bedrijven succesvol worden. Al snel kwam ik erachter dat dit niet kwam doordat ze de theorie toepasten zoals ik deze geleerd had. Ik ontdekte dat er andere factoren zijn die het succes van een bedrijf bepalen.

Tijdens mijn ontdekkingstocht langs spiritualiteit, energie, psychologie en dat wat er meer is tussen hemel en aarde, kwam ik tot de ontdekking dat er een belangrijke laag is in het zakendoen en ondernemen die we vaak over het hoofd zien. Ik noem dat de intuïtieve laag, de onderstroom, het onderbewuste. Deze laag beïnvloedt ons dagelijks zakenleven en we zien dagelijks de effecten hiervan. Contact met deze laag is essentieel om meer te bereiken met minder moeite.

Intuïtie en intuïtieve methoden helpen je om contact te maken met die intuïtieve laag en zo veel beter in staat te zijn om succesvol te zijn op een manier die bij je past. Ik heb ervaren dat er niet één manier is die voor iedereen en ieder bedrijf werkt.

One size fits nobody!

Martijn Meima, business coach deventer
Personal business coach
Martijn Meima

Leer in 5 stappen intuïtief ondernemen

Stap 1: Loslaten

Loslaten is stap 1 van Intuïtief Ondernemen. Je leert waarom je moet loslaten en hoe je dat kunt doen. Je gaat loslaten wat jou belemmert om moeiteloos succesvol te zijn. Zo ontstaat er meer ruimte en plezier.

Stap 2: Doelen

In de tweede stap leer je om op een andere manier met doelen om te gaan. Je ontdekt hoe je doelen op een positieve en stimulerende manier kunt gebruiken.

Stap 3: Signalen

Hoe herken je de signalen van je intuïtie? In deze stap ontdek je op welke manier je intuïtie met je communiceert. Je gaat de signalen herkennen en ernaar handelen.

Stap 4: Praktisch aan de slag

Vervolgens gaan we kijken naar een aantal praktische intuïtieve tools die je in je dagelijkse praktijk kunt inzetten. Hiermee boek je meteen resultaat!

Stap 5: Experimenteren

Tenslotte vertel ik je meer over experimenteren en waarom dat zo belangrijk is. Neem het leven niet te serieus en het zakenleven al helemaal niet.

Moeiteloos succesvol op een manier die bij jou past

In 5 stappen succesvol intuïtief ondernemen

 De sleutel tot succes kan ik je niet geven. In dit gratis e-boek leer je wel hoe je op een intuïtieve manier kunt ondernemen en zakendoen. Hierdoor ontdek je jouw sleutel tot succes.

Betrek zoveel mogelijk mensen!

Laten we een beweging starten waarbij zoveel mogelijk mensen op een intuïtieve manier gaan ondernemen en zakendoen. Gebruik onderstaande knoppen om dit met zoveel mogelijk vrienden, zakenrelaties en bekenden te delen.

Samen kunnen we de wereld mooier maken!