flag-en

Jaartraject Moeiteloos Ondernemen

Geef jezelf en je business een boost

Uniek jaarprogramma voor intuïtieve ondernemers die willen groeien

Ben jij een ondernemer die het verschil maakt en wil je:

Dan is het dit Jaartraject iets voor jou!

Je gaat een jaar lang aan de slag met je bedrijf, verbonden met een groep gelijkgestemde changemakers. 

Ontwikkel jezelf als mens, professional en met je bedrijf

Je trekt een jaar op met een groep gelijkgestemde ondernemers en ZZP-ers waarbij je elkaar op een mooie locatie ontmoeten. Daarnaast kun je kiezen voor een online programma en individuele coaching.

Zo creëer je het succes dat jij voor ogen hebt en ontwikkel je jezelf als mens, als professional en met je bedrijf.

Krijg nu 10% korting voor deze tweede keer dat ik dit jaartraject geef

Wat gaan we doen?

We gaan een jaar lang met elkaar op pad. Hierbij is er geen vast programma en laten we ook de doelen los. Zo is er ruimte om dat te laten ontstaan wat nodig is.

Er is wel een kader, een rode draad die zorgt voor een richting en een grens. Dit kader bestaat uit een aantal elementen: de 3 leerlijnen, de 9 onderwerpen en de 3 varianten. Zo kun je het optimale uit dit jaartraject halen.

De 3 leerlijnen

We gaan een jaar lang met elkaar op pad. Hierbij is er geen vast programma en laten we ook de doelen los. Zo is er ruimte om dat te laten ontstaan wat nodig is.

Er is wel een kader, een rode lijn die zorgt voor een richting en een grens. Dit kader bestaat uit een aantal elementen: de 3 leerlijnen, de 9 onderwerpen en de 3 varianten. Zo kun je het optimale uit dit jaartraject halen.

Met je bedrijf

Je kijkt naar de onderstroom van je bedrijf en wat er nodig is om de volgende stap(pen) te maken in de ontwikkeling ervan. Je gaat op een intuïtieve, moeiteloze manier leren ondernemen.
Door de verschillende intuïtieve werkvormen pak je echt de wortels aan van de belemmeringen die je nu ervaart.

Jij als mens

Bij de ontwikkeling van je bedrijf kom je vaak jezelf tegen. In de onderstroom hou je jezelf nog tegen om succesvol te zijn.
Tijdens het jaartraject kijk je in de spiegel en gaat indien nodig met jezelf aan de slag. Je laat oude patronen los, maakt je vrijer van je familiesysteem en vindt de innerlijke rust die je helpt moeiteloos te ondernemen.

Jij als professional

Je ontwikkelt je intuïtie en leert intuïtieve methoden gebruiken. Deze oefen je met elkaar zodat je je er steeds meer in bekwaamt. De innerlijke houding die goed is voor het moeiteloos ondernemen, helpt je ook om anderen vanuit je innerlijke rustpunt te kunnen begeleiden. Bovendien krijg je de kennis en inzichten die daarvoor nodig zijn.

De 9 onderwerpen

De volgende onderwerpen geven een idee van de inhoud van het jaartraject. Deze onderwerpen komen niet één voor één aan bod tijdens de live dagen of in het online materiaal.

Ze zijn meer een leidraad voor de inhoud. Het kan ook zomaar zijn dat er onderwerpen bijkomen of dat een onderwerp minder aandacht krijgt.

Nieuwe kijk op zakendoen

Deze tijd vraagt een andere manier van zakendoen. Door systemisch, holistisch en energetisch naar bedrijven en ondernemen te kijken, krijg je nieuwe oplossingsrichtingen en creëer je een positieve impact op de wereld.

Klanten aantrekken

Marketing en verkoop worden vaak als lastig gezien. Ik leer je dat er een manier van klanten werven is die bij jou en jouw markt past. Zo trek je klanten aan als een magneet.

Overgave

Er is al zoveel in beweging waar je op mee kunt liften. Je levensmissie, je bedrijf als organisme, de beweging in een klantrelatie. Je ontdekt en ervaart hoe je je daarmee kunt verbinden, zodat ondernemen moeitelozer wordt.

Geld

Geld is liefde. Het is een mooie manier om geven en nemen in balans te brengen. Toch voelt het niet altijd zo. Dat vraagt om het schoonmaken van je relatie met geld, zodat er een overvloedige geldstroom kan stromen.

Tijdsurfen

Timemanagement werkt niet, maar wat dan wel? Je leert op een andere manier naar tijd kijken zodat je kunt meebewegen op het ritme. Zo ontdek je hoe je op het juiste moment de juiste acties kunt ondernemen. Vanuit flow.

Ritme in je bedrijf

Alles kent een in- en uitademing. Zomer, herfst, winter en lente. Je gaat ontdekken waar je bedrijf om meer rust en naar binnen keren vraagt en waar om meer actie en naar buiten gerichtheid.

Je zuivere intuïtie inzetten

Je zuivere intuïtie geeft je toegang tot een bron van onbeperkte informatie. Je leert hoe je jouw intuïtie kunt ontwikkelen en zakelijk kunt inzetten. Zo vind je antwoorden die voorheen verborgen bleven.

Natuurlijke groei

We zijn gewend om te creëren vanuit onze wil en met veel doorzettingsvermogen. De natuur (waar we onderdeel van zijn) kent echter een eigen manier van groeien en ontwikkelen. Je leert hoe je hierop aan kunt sluiten.

De wereld als een spiegel

Zo binnen, zo buiten. De wereld laat niets anders zien dan jouw binnenwereld. Door daarvan uit te gaan, kun je veel sneller stappen zetten en ontdekken wat je te doen staat om verder te komen met je bedrijf (en ook in de rest van je leven trouwens).

De 3 varianten

Je kiest zelf met welke intensiteit je aan de slag wil. Omdat ik weet dat iedere ondernemer anders is en op een andere manier leert, heb ik ervoor gekozen het jaartraject in verschillende varianten aan te bieden. Laat je intuïtie bepalen welke voor jou op dit moment het meest geschikt is.

BASIS: 9 Bijeenkomsten

Op een prachtige locatie in het Oosten van het land ontmoeten we elkaar negen keer live. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we aan de slag met de thema’s zoals hierboven genoemd, aangevuld met de vragen, onderwerpen en casuïstiek van jou als deelnemer.

Hierbij maken we gebruik van diverse intuïtieve methoden en technieken (familie-, organisatie-, marketing- en andere soorten opstellingen, visualisaties, intuïtiekaarten, de natuur, loslaattechnieken, embodiment, tekenen). Ik zal onderdelen begeleiden en je gaat elkaar begeleiden. Daarnaast is er ruimte voor een (theoretisch) kader en vragen. De nadruk zal liggen op ervaringsgericht leren.

Tussendoor houd je op jouw manier contact met de groep. Ik ondersteun de vorming van een of meerdere intervisiegroepen. Je kunt ook wekelijks een Zoom call hebben, een buddy kiezen die je dagelijks belt, of een hele andere manier die voor jou werkt.

In het BASIS pakket zit deelname aan deze 9 bijeenkomsten

EXTRA: Online aanvulling

Wil je naast de live bijeenkomsten ook in je eigen tijd nog verder werken aan de ontwikkeling van jezelf en je bedrijf? In het EXTRA pakket zit een jaar lang toegang tot mijn online bibliotheek, de Intuïtief Ondernemen Academie. Hierin vind je meditaties, oefeningen, achtergrondinformatie, webinars en meer. De bibliotheek is ingedeeld in de volgende onderwerpen: levensmissie, jij & de wereld, marketing & intuïtie, creëren, persoonlijke groei en kracht, ondernemen & intuïtie, marketing algemeen, een introductie tot intuïtie.

Daarnaast zijn de volgende twee online programma’s inbegrepen in het EXTRA pakket (zie elders op mijn website voor meer informatie over deze programma’s):

En het mooie is, je kunt als professional alles wat je in de online programma’s tegenkomt ook bij jouw klanten weer toepassen (waarbij je natuurlijk wel rekening houdt met het auteursrecht).

In het EXTRA pakket zit alles van het BASIS pakket plus toegang tot de online bibliotheek en deelname aan de online programma’s.

VIP: laat jezelf coachen

Om alles uit het jaartraject te halen, kun je kiezen voor het VIP pakket waarbij je 3 uur coaching van mij krijgt en een Human Design consult van Jeannette Lamme van 1 uur.

Tijdens de coaching met mij gaan we dieper in op zaken die je tijdens het jaartraject tegenkomt. Geheel afgestemd op jouw wensen en behoeftes begeleid ik je op een intuïtieve manier om daar waar jij tegenaan loopt bij de wortels aan te pakken. Dat kan zakelijk zijn en ook iets persoonlijks. Ik werk altijd met wat er op het moment is.

Daarnaast krijg je inzicht in je Human Design en wat dat voor jou als ondernemer betekent. Jeannette Lamme is gespecialiseerd in het werken met dit ‘systeem’. Het geeft jouw unieke energetische blauwdruk weer. Hierdoor kun je gaan ondernemen op een manier die echt ten diepste bij je past.

In het VIP pakket zit alles van het EXTRA pakket + 3 uur coaching bij mij en 1 uur Human Design Consult bij Jeannette Lamme

Coaching Moeiteloos Ondernemen Jaartraject Martijn Meima

Wat maakt dit jaartraject zo bijzonder?

Meerlaagse groei

Door de opzet, maak je een sprong in je ontwikkeling als ondernemer, als mens en als professional. Niet alleen aan de oppervlakte, maar ook in de diepte.

Unieke combinatie

Door mijn achtergrond en die van de deelnemers, krijg je een unieke combinatie van tools, methoden en technieken. Allemaal gericht op het werken met de onderstroom en succes creëren in de bovenstroom.

Eigen pad

Terwijl je in de groep werkt, loop je je eigen pad. Jij gaat met dat aan de slag wat voor jou nodig is. Ook in de interactie met anderen werk je aan jouw eigen punten.

Precies juist

Doordat het programma niet vastligt, ontstaat er precies wat nodig is. Hierdoor wordt het mooier dan je had kunnen bedenken.

Samen

Je wisselt uit, ondersteunt elkaar, bent kwetsbaar met elkaar, groeit met elkaar en spiegelt elkaar.

In het kleine zit het grote

Het is als een fractal. Het proces van het jaartraject spiegelt het moeiteloos ondernemen van jou als ondernemer. De beweging in het groot herhaalt zich in het klein.

Wat levert dit jaartraject je op?

Je weet niet precies wat dit jaartraject je gaat opleveren. Ik weet zeker dat je er beter, mooier, rijker, vollediger uit komt. Misschien zelfs wel meer dan je van tevoren kunt bedenken of wensen. Om je toch een idee te geven, vind je hieronder een lijstje van mogelijke resultaten:

Praktische informatie

Groepsgrootte

De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers. Zo is er voldoende aandacht voor ieders leerproces.

Aantal plekken bezet: 0

Locatie

De bijeenkomsten vinden plaats bij Buitenverblijf de Wijte in Eefde.

Data:

Op dit moment heb ik geen data gepland voor het jaartraject.
Heb je interesse om mee te doen? Geef je dan op. Ik neem dan contact met je op en bij voldoende interesse zal ik de data gaan plannen.

Global Attendance Service**

Graag maak ik al mijn diensten toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen van over de hele wereld. Daarom reserveer ik 5% van alle deelnemersbijdragen. Hiermee maak ik het mogelijk dat mensen uit landen met een lager BNP en mensen die niet genoeg geld hebben, toch deel kunnen nemen.

Heb jij ook te weinig geld om deel te kunnen nemen, maar voel je intuïtief dat je hier echt bij moet zijn? Neem dan contact met me op en we onderzoeken de mogelijkheden

Basis

9 bijeenkomsten & intervisie

Normale prijs: € 2250,-

€ 2025,-

Pilotprijs

*Of kies voor 10 maandelijkse betalingen van €215,-

VIP

Investeer echt in jezelf!

Normale prijs: € 3475,-

€ 3127,-

Pilotprijs

*Of kies voor 10 maandelijkse betalingen van €330,-

Extra

Profiteer van mijn online diensten

Normale prijs: € 2950,-

€ 2655,-

Pilotprijs

*Of kies voor 10 maandelijkse betalingen van €280,-