Skip to main content

Doelen bereiken – tip 2

By 7 augustus 2015augustus 27th, 2015Geen categorie

In deze video geef ik de 2e tip over het bereiken doelen n.a.v. mijn wandeling in de Franse Pyreneeën.

De tweede tip is: De wereld is driedimensionaal – gebruik meerdere dimensies

Tijdens de zoektocht naar de schat gaf mijn GPS aan dat het nog 900 meter was. Alleen was dat niet in het platte vlak, maar de berg op. Ik moest dus rekening houden met het feit dat de aarde niet plat is zoals op een kaart, maar dat er heuvels en bergen zijn.

Dat klinkt natuurlijk heel logisch en dat is het ook. In het ondernemerschap denken we echter vaak wel tweedimensionaal. Veel managementboeken gaan uit van een vrij platte kijk op organisaties en op het realiseren van succes. Mijn ervaring is dat er nog wat extra dimensies meespelen.

Dat is ook de reden dat ik aanraad om je intuïtie in te zetten. Hiermee maak je contact met een onderbewuste laag die heel veel invloed heeft op je bedrijf, maar die niet direct zichtbaar is. Door deze extra dimensie bij het ondernemen te betrekken, zul je merken dat je met meer gemak meer succes boekt.

Ik ben benieuwd wat jouw reactie op deze video is. Laat hem hieronder achter of neem contact met me op.

Lees hier tip 3

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.