Business Coach Deventer

Geef je bedrijf een intuïtieve boost met coaching door Martijn Meima

Business Coach Deventer

Je bent op zoek naar een business coach in Deventer. Iemand die jou en je bedrijf of organisatie een stap verder kan helpen. Een coach die geen blad voor de mond neemt en snel naar de kern van je vraagstuk gaat. Een coach die verstand heeft van het bedrijfsleven en daarnaast op een praktische wijze intuïtie zakelijk weet toe te passen. Een coach die je helpt om jouw eigen manier te vinden van ondernemen, leidinggeven, feedback geven, marketing of wat dan ook.

Dan ben je bij mij en op deze site op het goede adres.

Bijna 20 jaar ervaring in coaching staat voor je klaar

Mijn naam is Martijn Meima en al bijna 20 jaar coach, adviseer en begeleid ik ondernemers  en leidinggevenden oom meer uit zichzelf en hun bedrijf of organisatie te halen. Hierbij is het mij wel duidelijk geworden dat het onderbewuste een hele belangrijke rol speelt. Er zijn geen succesfactoren te noemen die voor iedereen gelijk zijn. Er is niet één aanpak die voor iedereen werkt. Het gaat erom jouw aanpak en jouw succesfactoren te vinden.

Intuïtie als sleutel tot succes

Intuïtie is de sleutel tot het vinden van jouw succesformule. Voor mij is intuïtie de verbinding van je onderbewuste en je bewuste. Via je intuïtie krijg je heel veel informatie over processen die er spelen op een diepere laag. Dit is een informatiebron die we zakelijk nog veel te weinig benutten en juist daarmee kun je het verschil maken. Luister jij naar je intuïtie? En handel je er ook naar?

Daarnaast heb ik door al die jaren coaching en advies wat ik noem een intuïtieve kijk op ondernemen en zakendoen ontwikkeld. Deze staat soms haaks op de gangbare stromingen zoals je in mijn blogs en bij de diverse workshops en trainingen kunt lezen. Door deze visie met je te delen, kun jij ook op een andere manier in het ondernemerschap staan. Een manier die rust, voldoening en balans geeft. En natuurlijk ook zorgt voor een geldstroom en succes die past bij wat jij de wereld biedt.

Het gedachtegoed van Reinventing Organizations van Laloux sluit heel goed aan bij mijn kijk op organiseren en samenwerken. Ook het systemische gedachtegoed van Hellinger zul je in mijn werk terugvinden. Daarnaast vind je o.a. de volgende stromingen terug in mijn business coaching: non-dualiteit. (internet)marketing, NLP, energie waarnemen en loslaten.

Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Heb jij vragen zoals:

  • Hoe zorg ik voor een grotere geldstroom in mijn bedrijf?
  • Hoe zorg ik dat ik als leidinggevende staande blijf in de hectiek van de dag?
  • Hoe kan ik mijn intuïtie meer ontwikkelen en volgen?
  • Hoe krijg ik meer klanten?
  • Waarom loopt het niet lekker in het team?
  • Waarom blijf ik een onvervuld gevoel houden, terwijl het eigenlijk goed gaat?
  • Hoe kan ik de samenwerking met een ander verbeteren?
  • Wat is een marketingaanpak die bij mij past?
  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn organisatie wendbaar is en past in deze tijd?

Dan kan ik jou en je bedrijf of organisatie een flinke stap verder helpen.

In de coaching maak ik gebruik van mijn eigen intuïtie en een aantal intuïtieve methodieken zoals organisatieopstellingen, visualisaties, energiewerk en loslaattechnieken. Daarnaast gebruik ik mijn jarenlange ervaring en bedrijfskundige kennis.

Krijg een voucher voor 80% van de kosten in Gelderland en Overijssel

Voor Gelderse en Overijsselse ondernemers die nog geen 5 jaar bestaan bestaat de mogelijkheid om een voucher te krijgen om mijn coaching te betalen. Hiervoor kun je gebruik maken van de Startversneller. Op hun site vind je de informatie hoe je in aanmerking komt voor de voucher.

Durf jij samen op reis te gaan?