flag-en

Inspiratieblog Intuïtief Ondernemen

Artikelen, video’s, linkjes en citaten

Je bent het gouden ei

Bij een gouden ei denk ik al snel aan de kip met de gouden eieren. En wie wil dat nou niet? Maar jij bent zelf het gouden ei. Zoek dus niet verder, maar richt je aandacht op jezelf. Lees in deze blog hoe.Misschien ken je dat wel, het gevoel dat je in de buurt van anderen leegloopt; je energie weglekt. Je weet niet waar het aan ligt, maar het is heel vervelend, want jij bent daarna moe. Bovendien kun je moeilijker in contact komen met je intuïtie en dus ook moeilijker bepalen wat op dit moment goed voor je is.

We zijn allemaal energie. Een gedeelte daarvan is zichtbaar voor het gewone oog, dat is ons lichaam. Er is echter nog een veel groter gedeelte van onze energie onzichtbaar voor het blote oog. Dit is je aura, je energieveld, de uitstraling die je hebt. Je kunt veel lezen over hoe je goed voor je lichaam zorgt en hoe je dat van energie en voeding kunt voorzien. Er is veel minder bekend over hoe je je energieveld kunt voeden en verzorgen.

Een hele simpele oefening is dat je jezelf voorstelt in een gouden ei. Je visualiseert als het ware een gouden ei om jezelf heen. Neem hiervoor een lekker ruim ei op een fijne afstand van je lichaam. Speel ook met de doorlaadbaarheid van de eischaal. Misschien wil je hem iets dunner of doorzichter maken. Of juist dikker en steviger. Dit kun je aanpassen naar gelang de situatie.

Door hierop te letten als je bij mensen bent waarbij je normaal leegloopt, zul je merken dat je meer energie overhoudt. Je kunt ook dichter bij jezelf blijven en het contact met jet intuïtie blijft sterkt. En ja, dat is natuurlijk heel handig als je zaken wilt doen of er echt voor anderen wilt zijn. Zo blijf jij het gouden ei dat zoveel oplevert.

Ik ben benieuwd naar je ervaringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *