Omdat ik erg in delen geloof, bied ik veel informatie gratis aan.

In de afgelopen jaren heb ik veel geschreven over intuïtie, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Nog steeds verzamel en creëer ik veel content op dit gebied. Graag deel ik dit met je.

Hieronder tref je een overzicht aan van alle gratis informatie.

De 5 Elementen om Succesvol Intuïtief te Ondernemen

In dit e-boek vertel ik wat er nodig is om je intuïtie succesvol in te zetten in het ondernemerschap. Met voorbeelden, anekdotes en praktische tips.

Ja, ik wil het e-boek

 Webinars

Regelmatig geef ik gratis webinars over diverse onderwerpen. Je kunt ze gewoon thuis vanachter je PC of tablet bekijken. Ik geef informatie en je gaat aan de slag in een oefening. De webinars kun je vaak terugkijken

Overzicht webinars

 Blog

Regelmatig schrijf ik artikelen over intuïtie, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Ook plaats ik linkjes naar interessante video’s en websites. Ook de opnames van de webinars vind je hier terug.

Blog lezen

19 Interessante Coach Methoden Uitgelicht

Speciaal voor coaches en trainers een interessant e-boek met daarin diverse methoden uitgelicht. Met naast theorie ook praktische handvatten.

Ja, ik wil het e-boek

Gratis Lidmaatschap

Op de online leeromgeving van Intuïtief Ondernemen is veel materiaal, zoals meditaties en webinars, beschikbaar voor mensen die zich gratis registeren.

Ja, ik wil een gratis lidmaatschap