Omdat ik erg in delen geloof, bied ik veel informatie gratis aan.

In de afgelopen jaren heb ik veel geschreven over intuïtie, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Nog steeds verzamel en creëer ik veel content op dit gebied. Graag deel ik dit met je.

Hieronder tref je een overzicht aan van alle gratis informatie.

Gratis-minicursus-In-5-Stappen-Succesvol-Intuitief-Ondernemen

In 5 Stappen Succesvol Intuïtief Ondernemen

In dit e-boek leer je hoe je je intuïtie kunt inzetten in het zakendoen. Dit 33 pagina’s tellende boek beschrijft de 5 stappen en geeft je praktische handvatten hoe jij dit in jouw (zaken)leven kunt toepassen.

Gratis e-boek aanvragen

 Webinars

Regelmatig geef ik gratis webinars over diverse onderwerpen. Je kunt ze gewoon thuis vanachter je PC of tablet bekijken. Ik geef informatie en je gaat aan de slag in een oefening. De webinars kun je vaak terugkijken

Overzicht webinars

 Blog

Regelmatig schrijf ik artikelen over intuïtie, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Ook plaats ik linkjes naar interessante video’s en websites. Ook de opnames van de webinars vind je hier terug.

Blog lezen

19 Interessante Coach Methoden Uitgelicht

Speciaal voor coaches en trainers een interessant e-boek met daarin diverse methoden uitgelicht. Met naast theorie ook praktische handvatten.

Ja, ik wil het e-boek

Gratis Lidmaatschap

Op de online leeromgeving van Intuïtief Ondernemen is veel materiaal, zoals meditaties en webinars, beschikbaar voor mensen die zich gratis registeren.

Ja, ik wil een gratis lidmaatschap