Martijn Meima business coach deventer vierkant klein

Waarom zou je meedoen met deze online minicursus?

  • Beslissingen nemen wordt gemakkelijker

  • Je leert je intuïtie inzetten in je bedrijf

  • Je creëert meer ruimte voor succes op vele vlakken

  • Je boort een onuitputtelijke bron van informatie voor je bedrijf aan

  • Je krijgt praktische handvatten

  • Je ontwikkelt een nieuwe 21e eeuwse kijk op zakendoen

Ja, ik doe gratis mee

Ontdek de kracht van intuïtie in het zakendoen

In deze tijd van constante verandering werken analyses en onderzoeken niet meer. Je hebt iets anders nodig om als bedrijf op koers te blijven. Intuïtie en intuïtieve methoden helpen je om snel en doeltreffend te handelen.
Maar hoe doe je dat?

Mijn naam is Martijn Meima en ik help graag changemakers om een grotere impact in de wereld te maken.

Als bedrijfskundige ontdekte ik dat de modellen die ik op de universiteit had geleerd niet garant stonden voor succes. Er zijn andere factoren die ook het succes van een bedrijf bepalen.

Tijdens mijn ontdekkingstocht langs spiritualiteit, energie, systemische opstellingen, human design, psychologie en dat wat er meer is tussen hemel, kwam ik tot de ontdekking dat er een belangrijke laag is in het zakendoen en ondernemen die we vaak over het hoofd zien. Ik noem dat de bewuste en onderbewuste onderstroom. Contact met deze laag is essentieel om meer te bereiken met minder moeite.

Intuïtie en intuïtieve methoden helpen je om contact te maken met die onderstroom en zo veel beter in staat te zijn om succesvol te zijn op een manier die bij je past. Ik heb ervaren dat er niet één manier is die voor iedereen en ieder bedrijf werkt.

One size fits nobody!

Personal business coach
Martijn Meima

Leer in 5 stappen intuïtief ondernemen

Stap 1: Loslaten

Loslaten is stap 1 van Intuïtief Ondernemen. Je leert waarom je moet loslaten en hoe je dat kunt doen. Je gaat loslaten wat jou belemmert om moeiteloos succesvol te zijn. Zo ontstaat er meer ruimte en plezier.

Stap 2: Doelen

In de tweede stap leer je om op een andere manier met doelen om te gaan. Je ontdekt hoe je doelen op een positieve en stimulerende manier kunt gebruiken.

Stap 3: Signalen

Hoe herken je de signalen van je intuïtie? In deze stap ontdek je op welke manier je intuïtie met je communiceert. Je gaat de signalen herkennen en ernaar handelen.

Stap 4: Praktisch aan de slag

Vervolgens gaan we kijken naar een aantal praktische intuïtieve tools die je in je dagelijkse praktijk kunt inzetten. Hiermee boek je meteen resultaat!

Stap 5: Experimenteren

Tenslotte vertel ik je meer over experimenteren en waarom dat zo belangrijk is. Neem het leven niet te serieus en het zakenleven al helemaal niet.

Moeiteloos succesvol op een manier die bij jou past

 De sleutel tot succes kan ik je niet geven. In deze online minicursus leer je wel hoe je op een intuïtieve manier kunt ondernemen en zakendoen. Hierdoor ontdek je jouw sleutel tot succes.

Wat krijg je allemaal in deze 14 dagen?

De online minicursus duurt twee weken. Je krijgt om de dag één stap toegestuurd. Vervolgens heb je nog een aantal dagen de tijd om te experimenteren en uit te proberen. Of natuurlijk om je achterstand in te halen! Het is wel handig dat je wat tijd vrijmaakt in je agenda.

Documenten

Achtergrond informatie over de verschillende stappen van Intuïtief Ondernemen en de intuïtieve methoden.

Video’s

Uitleg over de stappen van Intuïtief Ondernemen en inspiratie over nieuwe manieren van denken en kijken.

Audio opnames

Meditaties die je kunt gebruiken bij het Intuïtief Ondernemen.

Werkbladen

Per stap een handig werkblad als leidraad en voor aantekeningen.

Mail

Een steuntje in de rug en stok achter de deur om aan de slag te gaan.

Webinars

Deze zomer bied ik de minicursus aan zonder live webinars. Je krijgt wel de opnames van het vorige startwebinar en afsluitende webinar, zodat je de inhoud wel kunt gebruiken.

Martijn Meima, business coach deventer
Martijn Meima leiderschap

Alleen deze zomer beschikbaar. Tot 1 september.

Ja, ik schrijf me gratis in voor de minicursus

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt de instructies om deel te nemen aan de minicursus in je mailbox. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je me gerust een mailtje sturen.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)

Betrek zoveel mogelijk mensen!

Laten we een beweging starten waarbij zoveel mogelijk mensen op een intuïtieve manier gaan ondernemen en zakendoen. Gebruik onderstaande knoppen om dit met zoveel mogelijk vrienden, zakenrelaties en bekenden te delen.

Samen kunnen we de wereld mooier maken!