Martijn Meima business coach deventer vierkant klein

Welkom bij de aanvullingen op mijn boek

Leuk dat je mijn boek hebt gekocht en geïnteresseerd bent om er meer uit te halen.

Want dat is wat hier mogelijk is. Je kunt op verschillende manieren verder met moeiteloos ondernemen. Kies hieronder die manieren die voor jou op dit moment passend zijn. Je hebt hiervoor de kortingscodes nodig die op de flyer staan die je in het boek vindt.

Recensie

Zou je voor mij een recensie willen schrijven op managementboek.nl, bol.com, hetnoorderlicht.com of op allemaal (copy/paste)? Dat zou heel erg helpen om het boek zichtbaarder te maken en meer mensen ermee in aanraking te laten komen.
Alvast heel erg bedankt.

Gratis toegang online omgeving

In deze online omgeving vind je de oefeningen uit het boek Moeiteloos Ondernemen en aanvullende informatie.

Volg de volgende 3 eenvoudige stappen

  1. Klik hier om naar de webshop te gaan en de toegang tot de online omgeving behorende bij het boek af te rekenen. In het boek staat een kortingscode waarmee je gratis toegang krijgt. Vul deze in bij het afrekenen (tweede groene balk) en je betaalt niks.
  2. Je ontvangt een e-mail met daarin je gebruikersnaam en wachtwoord. Je gebruikersnaam is je e-mailadres. Het wachtwoord kun je eenvoudig zelf aanpassen.
  3. Je gaat naar de Intuïtief Ondernemen Academie site en logt daar in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Je gaat naar het dashboard van de online omgeving voor het boek Moeiteloos Ondernemen en je hebt toegang tot al het materiaal

Mocht je vragen hebben over deze stappen of gaat er ergens iets mis? Het blijft techniek. Neem gerust contact met me op.

Krijg gratis toegang (met de kortingscode uit het boek)
Online omgeving Moeiteloos Ondernemen
In 5 stappen succesvol intuïtief ondernemen

Gratis e-boek

In het e-boek In 5 stappen succesvol intuïtief ondernemen beschrijf ik wat er nodig is om je intuïtie optimaal in te zetten voor je bedrijf. Het boekje beschrijft de volgende stappen:

  1. Loslaten
  2. Doelen
  3. Signalen herkennen
  4. Praktisch aan de slag
  5. Experimenteren

Je ontvangt het boekje gratis als je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief. Hierin deel ik mijn nieuwste blogs en vlogs met je, deel ik interessante informatie en hou ik je op de hoogte van mijn activiteiten.

Vraag hier het gratis e-boek aan

10% Korting op trainingen & coaching

Met de kortingscode op de flyer krijg je 10% korting* op de volgende trainingen en coaching. Zet de kortingscode in het aanmeldformulier.

Coachtraject Intuïtief Ondernemen
Hierin ga je het intuïtief en moeiteloos ondernemen toepassen in jouw bedrijf. Je ontwikkelt je bedrijf en tegelijkertijd jezelf.
Meer informatie

Training Magie van opstellingen begeleiden
In deze 6-daagse training leer je het ambacht van het begeleiden van (organisatie)opstellingen in een zakelijke context.
Meer informatie

Training Intuïtief coachen & adviseren
In deze 10-daagse training ontwikkel je jouw heldere intuïtie en leer je deze inzetten in de begeleiding van mens en organisatie.
Meer informatie

Korting trainingen
Korting workshops

20% Korting op workshops

Je krijgt 20% korting* op de volgende workshops. Gebruik de kortingscode uit de flyer bij het aanmelden.

Intuïtieve Marketing
In deze workshop ontdek je wat er nodig is om meer klanten te krijgen met minder moeite
Meer informatie

Organisatieopstellingen
In deze workshop ga je door middel van diverse opstellingsvormen naar jouw bedrijf kijken. Je maakt kennis met deze krachtige methodiek en creëert beweging in je bedrijf.
Meer informatie

Familieopstellingen voor ondernemers
Deze workshop richt zich op het losmaken van familiepatronen die belemmerend werken voor je ondernemerschap. Zo creëer je meer vrijheid en succes.
Meer informatie

Magie verdiepingsdagen
Deze tweedaagse workshop heb ik ontwikkeld voor opstellers die hun opstellersvaardigheden willen verdiepen. Het programma stem ik af op de behoefte van de groep.
Meer informatie

20% Korting op online programma’s

Met de kortingscode op de flyer krijg je 20% korting* op de volgende online programma’s. Gebruik de kortingscode op de flyer bij het afrekenen.

Intuïtieve Business Boost Programma
In dit programma geef je jezelf, je marketing en je bedrijf een boost. Je gaat aan de slag met je levensmissie, vervolgens met je marketing en tenslotte met timemanagement en concrete acties.
Meer informatie

Versterk je intuïtie in 4 weken
In deze online training maak je meer contact met je intuïtie en leer je hoe je deze kunt inzetten voor je bedrijf.
Meer informatie

Online opstellingen begeleiden
Opstellingen kun je ook heel goed online doen. In deze workshop leer je de ins en outs van het online begeleiden van opstellingen.
Meer informatie over de 1-op-1 online opstellingen
Meer informatie over de online groepsopstellingen

Timemanagement by design
In deze workshop ontdek je jouw manier om de juiste dingen op het juiste moment te doen. Jeannette Lamme en ik combineren in deze online workshop familieopstellingen met Human Design.
Meer informatie

Korting online programma's

* De korting geldt niet in combinatie met andere kortingen of voor trainingen/workshops waar je je al voor hebt ingeschreven.

Volg me op Facebook
Op Facebook plaats ik regelmatig berichten over intuïtie, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling
Volg me
Laten we linken op LinkedIn
Op LinkedIn vind je mijn zakelijke profiel.  Ook daar plaats ik regelmatig berichten over ondernemen, intuïtie en persoonlijke ontwikkeling.
Volg me