Wil je een workshop ondernemen, maar dan anders? Wil je een korte workshop over het inzetten van je intuïtie in het zakenleven? Dat kan. Op basis van jouw/jullie behoefte maak ik een programma op maat. Hierbij laat ik de deelnemers ervaren hoe ze in hun intuïtie meer kunnen inzetten in hun bedrijf of in hun functie.

In de workshop gaan we aan de slag met het ervaren van signalen van je intuïtie, kennismaken met een aantal intuïtieve methodes en antwoorden krijgen vanuit je intuïtie.

Van 12 tot 200 personen en van 15 minuten tot een dag

Ik kan een workshop maken voor een groep van 12 tot 200 personen. Meestal duurt zo’n kennismakingsworkshop 1,5 uur. Langer of korter is in overleg ook mogelijk (van 15 minuten tot een dagdeel).

Inmiddels heb ik voor diverse partijen een korte workshop verzorgd. Onder andere voor KvK in Apeldoorn, Prima Donna in Deventer, Kamion in Zutphen, Hanzehogeschool in Groningen, Coach en Trainer makelaar in Driebergen, TrainerCoachCafé in Apeldoorn, de Energiedag van Syntens in Apeldoorn, Ondernemerscafé van de Rabobank en Coachloper in Bunnik.

Neem contact met me op om de mogelijkheden voor jouw doelstelling te bespreken.

In onderstaand filmpje krijg je een indruk van de workshop die ik heb verzorgd voor Coachloper in Bunnik.