Effectief en leuk netwerken op een nieuwe manier

Veel ondernemers die ik tegenkom zijn het netwerken op de ouderwetse manier een beetje zat. Eerst een presentatie, dan met elkaar borrelen en hopen dat je de juiste mensen spreekt. Vaak toch een oppervlakkig verhaal waarbij je je elevator pitch vertelt, even verder praat en dan weer door moet naar het volgende contact.

Er zijn veel trainingen om te leren netwerken en dat is goed, want je kunt er veel meer uit halen als je met een andere instelling zo’n bijeenkomst bezoekt.

Meteen echt contact met elkaar

InCompany-netwerkenHoe zou het zijn als je op een intuïtieve manier zou netwerken. Dus meteen contact maken met de diepere laag van jezelf en van de ander. Meteen praten over dat waar het over gaat. Hoe zou het zijn als je elkaar meteen intuïtief al een stap verder kan helpen?

Hiervoor heb ik een intuïtief netwerkprogramma ontwikkeld dat ingezet kan worden voor bijeenkomsten van brancheverenigingen, netwerkorganisaties en andere partijen die bijeenkomsten organiseren waar netwerken een van de doelen is.

Het programma kan naar wens worden opgezet. Van 1 uur tot een dagdeel. Onderdelen die aan de orde kunnen komen

  • Intuïtief kennismaken
  • Intuïtieve oefeningen
  • Intuïtief netwerken
  • Elkaar intuïtief adviseren

Dit programma is geschikt voor groepen van 15 tot 200 mensen.

Heb je interesse? Laat het me dan weten. Het programma kan in overleg aangepast worden om jullie doelen beter te bereiken.

Ja, ik wil contact