Skip to main content

Marco Borsato

By 14 oktober 2014december 21st, 2014Persoonlijk

Alles blijft achter, heel je bezit, leeg zijn je handen aan het eind van de rit

Marco Borsato

Dit is een deel van de tekst van “Het einde van de lijn” van Marco Borsato, geschreven door John Ewbank en Han Kooreneef.

Wil je vrij leven en ondernemen dan is het van belang dat je je realiseert dat alles weer verdwijnt. Alles is tijdelijk. Realiseer je zelf dat ook hieraan weer een einde komt.

Voel ook de angsten die hierbij horen. We gaan vaak verkrampt leven doordat we willen vasthouden aan dat wat we hebben. Ik kan je verklappen, daar wordt je geen leuker mens van en bovendien brengt het je ook niet het succes dat je voor jezelf wenst. Loslaten en onthechten is dan het devies.

Dan kun je vrij en onbezorgd de dingen creëren die jij waardevol acht. Dan kun je onbevangen als een kind het leven vorm geven. Dan kun je met plezier en humor naar het leven kijken en neem je alles niet zo serieus.

Het lied “Het einde van de lijn” van Marco Borsato vertolkt op een mooie manier dat je van alles kunt nastreven en vast willen houden, maar dat je aan het eind toch met lege handen en naakt weer verdwijnt.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.