Geef je zelf en je bedrijf een boost

Ben je een ondernemer en

 • Wil je moeiteloos ondernemen?
 • Wil je meer contact met je intuïtie?
 • Ben je klaar met de standaard ondernemerstips?
 • Wil je onderzoeken wat er in de onderstroom van jouw bedrijf leeft?
 • Ben je op zoek naar gelijkgestemden om samen te leren en te groeien?
 • Ben je ook bereid om naar jezelf te kijken?

Dan is deze workshop op je lijf geschreven!

In twee dagen gaan we aan de slag met de zes succesversnellers die ik in mijn boek Moeiteloos Ondernemen beschrijf. Je gaat naar jezelf kijken, contact maken met de grotere stroom, je verhouding met geld en tijd onderzoeken, ontdekken hoe je meer klanten kunt aantrekken en je ideeën omzetten in actie.

Is het tijd om op een andere manier te ondernemen?

De tijd van hard werken, focus op geld verdienen, de concurrentie verslaan en controle willen houden zijn voorbij. Moeiteloos ondernemen gaat over richting bepalen en meebewegen, focus op relaties en verbinding, gebruik maken van de hefbomen in de onderstroom en geld zien als een gevolg en niet als doel. Dit vraagt een andere manier van kijken, een andere manier van denken en een andere manier van doen. In het coachtraject Moeiteloos Ondernemen ga je ontdekken hoe dit voor jou werkt.

6 Succesversnellers als leidraad

Tijdens deze tweedaagse workshop zullen de 6 succesversnellers uit mijn boek Moeiteloos Ondernemen een leidraad vormen. Zoals bij al mijn workshops pas ik het programma aan op basis van wat er leeft in de groep.
De 6 succesversneller zijn:

 1. Mens – Waar zit jij jezelf nog in de weg?
  We kijken naar jouw rol, je patronen, je overtuigingen en hoe je hier meer vrijheid in kunt creëren. Ook onderzoek je jouw intuïtie.
 2. Overgave – De grotere stroom in je bedrijf
  Je ontdekt wat er gebeurt als je je meer overgeeft en meelift op de beweging die al aanwezig is.
 3. Geld – Uiting van dankbaarheid en liefde
  We gaan onderzoeken welke rol geld speelt en hoe je een gezonde relatie met geld kunt krijgen.
 4. Klanten – Aantrekken als een magneet
  Je leert hoe je klanten kunt aantrekken zonder heel hard te werken en welke marketing bij jou en je bedrijf past.
 5. Tijd – Surfen op de tijd
  Je gaat tijd tot je vriend maken. Je vindt het juiste moment voor de juiste actie waardoor alles veel gemakkelijker gaat.
 6. Actie – Over de brug lopen terwijl je hem bouwt
  Stap voor stap creëer je het succes dat je voor ogen hebt. Door met de flow mee te bewegen. Je ontdekt ook hoe je toch nog een beetje grip houdt.

We gebruiken bewezen intuïtieve methoden

Tijdens de 2 dagen zullen we gebruik maken van verschillende bewezen intuïtieve technieken, zoals familie- en organisatieopstellingen, visualisaties, lichaamswerk, energiewerk en loslaatmethodes. Daarnaast is er ruimte voor onderlinge uitwisseling en zal ik ingaan op de verschillende aspecten van moeiteloos ondernemen.
Op die manier ga je niet alleen naar huis met nieuwe kennis, maar heb je op een diep niveau nieuwe informatie verzameld en de energie vrijgemaakt om de stappen te zetten die nodig zijn.

Meer dan 20 jaar ervaring in coaching en advisering van ondernemers

Wie is Martijn Meima?

Met een universitair diploma in de Bedrijfskunde heb ik veel geleerd over de theorie van succesvol zakendoen. Sinds 1998 breng ik die theorie in de praktijk als coach en adviseur van ondernemers. Mijn aandacht is daarbij altijd gericht geweest op hoe je als ondernemer met minder moeite meer resultaat kunt bereiken. Eerst deed ik dat vooral door te adviseren over de inzet van internet. Later kwam mijn aandacht meer te liggen op het persoonlijke en intuïtieve. Parallel aan mijn eigen ontdekkingsreis langs allerlei intuïtieve en spirituele stromingen heb ik deze kennis en ervaring toegepast op het ondernemen. Op die manier kon ik het ontastbare en onzichtbare in de onderstroom toch zichtbaar en tastbaar maken. Door mijn brede interesse en het volgen van vele opleidingen, trainingen en workshops combineer ik op mijn unieke wijze diverse stromingen zoals oplossingsgericht coachen, NLP, non-dualisme en het systemisch werken. Daarbij maak ik graag gebruik van diverse opstellingsvormen (familieopstellingen, organisatieopstellingen, marketingpstellingen), de Sedonamethode, een krachtige manier om los te laten en diverse visualisatietechnieken. Zo maak ik het zweverige praktisch zodat jij moeiteloos kunt ondernemen!

Wat levert deze workshop jou op?

Doorleefde inzichten

Op verschillende niveaus zal je inzichten krijgen die je helpen om je bedrijf naar een volgend level te brengen. Hierbij zal je ontdekken wat jouw manier is en hoe je dit op een moeiteloze manier kunt doen.

Transformatie

Op een aantal vlakken zal je oude patronen en belemmerende overtuigingen getransformeerd hebben. Zo ben je vrijer om meer succes te creëren op een manier die bij jou past.

Gelijkgestemde ondernemers

Tijdens deze workshopdagen ontmoet je ondernemers die ook op een intuïtieve, moeiteloze manier willen ondernemen. Ondernemers die ook verder kijken dan alleen geld verdienen. Ondernemers die een bijdrage willen leveren aan de wereld.

Nieuwe manier van werken

Je gaat ontdekken hoe je op een andere manier kunt ondernemen. Na deze dagen heb je een aantal tools gekregen die je in je dagelijkse praktijk kunt inzetten. Hierdoor zal je je gemakkelijker een nieuwe manier van werken eigen maken.

Intuïtieve antwoorden

Vraagstukken uit jouw dagelijkse ondernemerspraktijk staan centraal tijdens deze workshop. Door de intuïtieve werkvormen krijg je toegang tot onbenut potentieel en ontdek je intuïtieve antwoorden op jouw vragen.

Twee heerlijk verzorgde dagen

Deze twee dagen vinden plaats op een heerlijke plek in het Oosten van Nederland. De lunch is goed verzorgd en ook bij de koffie en thee is altijd wat lekkers. Deze ambiance zorgt ervoor dat deze twee dagen echt een cadeau aan jezelf zijn.

Kies jij voor moeiteloos ondernemen?

Global Attendance Service

Voor al mijn (internationale) diensten geldt de Global Attendance Service. Iedereen moet mee kunnen doen! Dit betekent dat als je intuïtief voelt dat dit het moment voor jou is om dit coachtraject te volgen, we er samen uit gaan komen om dit mogelijk te maken. Tijd, geld, plaats mogen hierbij geen belemmering vormen. Al mijn klanten betalen een klein percentage als bijdrage voor deze service. Hierdoor kunnen klanten die het geld nu niet beschikbaar hebben, toch deelnemen. Neem hiervoor contact met me op.

Data en tijd

Op dit moment heb ik nog geen data geprikt. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, ga ik in overleg, de data prikken. Zo weet je zeker dat je erbij kunt zijn. Mijn streven is om twee dagen achter elkaar te plannen.

Jouw investeringNu met 40% pilotkorting!

299

Normale prijs € 499
 • 2 dagen workshop
 • Koffie/thee en lekkers
 • Lunches
 • Online materiaal
 • Boek Moeiteloos Ondernemen
 • Bijdrage Global Attendance Service (5%)
Eenvoudig inschrijven

Ja, ik doe graag mee met deze tweedaagse workshop

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Factuurgegevens

Adres*

Workshop informatie

Ik schrijf me in voor*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.