Om je net dat zetje te geven

Interessante aanbiedingen voor jou!

Schrijf je eenvoudig in voor mijn nieuwsbrief en ontvang direct de Voetstappen in het Veld aanbiedingen in je mailbox. Als je een workshop bij mij volgt, krijg je een online training cadeau. Bij een opleiding krijg je een gratis coachsessie en je krijgt korting op mijn online programma's.
Laat je niet gek maken door de aanbiedingen, maar gebruik je intuïtie om te bepalen of dit het juiste moment voor je is. De aanbiedingen zijn dan net dat zetje om nu de stap te zetten.

Twee klikken en je bent klaar

Eenvoudig aanmelden

Je meld je eenvoudig aan door onderstaand formulier in te vullen. Je ontvangt direct een mailtje met de link naar de aanbiedingen. Ik vertel je daar ook hoe je gebruik maakt van de aanbiedingen.
Je krijgt ook direct de link naar mijn gratis e-boek "In 5 stappen succesvol intuïtief ondernemen". Vervolgens stuur ik je nog een aantal mails met extra informatie voor jou. Daarna ontvang je mijn wekelijkse nieuwsbrief met blogs, vlogs, informatie over mijn activiteiten en andere informatie rondom ondernemen, intuïtie en persoonlijk ontwikkeling.
Natuurlijk kun je je op ieder moment met 1 klik uitschrijven.