Skip to main content

Evelien Otto

“Mijn pot met goud staat aan het einde van mijn regenboog….. en ik kan haar pas bereiken als ik heb losgelaten wat mij er lijkt te brengen.“
Deze cryptische omschrijving zegt precies wat de training ‘coachen vanuit de essentie’ mij liet ervaren. Onmogelijk om vast te pakken, lastig te vatten in woorden maar oh zo weldadig te ervaren zodra je langzaam in het bad glijdt dat Martijn en Marjolein iedere lesdag weer voor je vullen met weldadige aandacht en heerlijk geurende liefde. (en taart en chocola….)
De dubbele bodem van dit bad is even lastig als noodzakelijk. Als jij je eigen innerlijk kent, haar hebt onderzocht en van de sluiers hebt ontdaan, dan pas kun je anderen helpen. En deze training geeft aan beide evenwichtige ruimte. Met diverse intuïtieve technieken leer je jezelf én anderen te laten ervaren dat ze prachtige mensen zijn, met mooie dromen en vele talenten. Dat ze in het licht mogen zetten wie ze altijd al waren en los kunnen laten wat zij niet meer nodig hebben, wat hen pijn doet of tegenhoudt in dit bijzondere leven.
Meditaties, betekenisvol toeval, visualisaties, de kracht van stilte, loslaten, systemisch werken en dat alles op een idyllische locatie met inbegrip van een zalige lunch. Wat wil een mens nog meer. Na iedere lesdag volgden er voor mij meerdere dagen van intense tevredenheid over mezelf en mijn leven.
Mij heeft het zelfs zover gebracht dat ik een carrière switch aan het maken ben. Ik begeleid nu vrouwen  met pittige uitdagingen, zoals een scheiding of een ernstig ziek kind. Ik help ze mee te veren op het ritme van hun bestaan zodat ze alles wat op hun pad komt aankunnen en met aandacht en liefde beleven.

Evelien OttoeigenaarVeerkrachtige Vrouwen