Skip to main content

Camille Hermans

Vanaf het eerste moment, de proefworkshop in het TrainerCoachCafe, wist ik al dat met Martijn en Marjolein mooie dingen bereikt konden worden. En het voelde gewoon goed!
Een nachtje erover geslapen maar eigenlijk hoefde dat niet eens. Tijdens de verschillende trainingsmodules heb ik veel nieuwe dimensies ontdekt. En deze daarmee aan mijn leven toegevoegd.
Het klinkt misschien wat zweverig maar zo was het eigenlijk helemaal niet. Wat ik geleerd heb, heeft zowel mijzelf geholpen als ook anderen die ik als coach op mijn beurt begeleid. De zeer diverse -voor mij nieuwe- technieken en methodes werden allemaal direct in de praktijk toegepast. Dat vond ik erg leerzaam. Hoewel het vaak ook buiten mijn comfort-zone was, als ratio-mens, was het daardoor des te verrijkender.
Hierdoor hoef ik nu niet meer alles in mijn hoofd op te lossen. Niet alles te bedenken, niet alles te begrijpen. Ik kan nu direct contact maken met wat echt belangrijk is. Dat betekent voor mij dat ik nu opeens iets weet zonder na te denken. En dat dat voldoende is. En dat ik daarnaar kan handelen, want de intentie klopt. Tot nog toe zit ik daarmee altijd op het juiste pad. Zo hoef ik niet meer alles te beredeneren, heb opeens een inzicht en kan dus een lang gesprek tot een kort moment van essentieel inzicht terugbrengen…
Deze training is echt het mooiste wat ik in 2013 meegemaakt heb…en dit neem ik voor de rest van mijn leven mee! Om me tot de essentie te beperken: BEDANKT. Ik kom zeker in de toekomst terug!

Camille Hermansmanagerenergiebedrijf