LET OP: Deze subsidies zijn niet allemaal meer beschikbaar. Ik heb een nieuwe pagina gemaakt met de subsidie voor coaching en opleiding in Overijssel en Gelderland

Krijg tot 90% subsidie op coaching en opleiding

De Provincie Overijssel stelt een aantal subsidies beschikbaar voor (startende) ondernemers en ZP-ers in de provincie. Hieronder vertel ik meer over de subsidies zodat je kunt achterhalen of je ervoor in aanmerking komt.

Deze subsidies kun je gebruiken om door mij gecoacht te worden en/of bij mij opleidingen en trainingen te volgen. Je vindt het overzicht van de workshops en opleidingen die ik geef hier.

Let op: lees voor de precieze voorwaarden altijd de informatie op de site van de Provincie. Je kunt geen rechten ontlenen aan onderstaande informatie

Scholingsvoucher

Ben je met je bedrijf gevestigd, heb je maximaal 1 persoon in dienst en bestaat je bedrijf meer dan 2 jaar? Dan kun je in aanmerking komen voor een scholingsvoucher van € 1.500. Hiermee kun je scholing inkopen waarmee je jouw beroepskwalificaties als zelfstandig professional kunt vergroten.

Je betaalt een eigen bijdrage van € 500

Met deze voucher kun je zelf bepalen welke scholing je inkoopt. Je mag ook trainingen combineren om aan die € 1.500 te komen, want dat is het minimumbedrag.

Graag maak ik een offerte op maat om jou de training en scholing te bieden die bij je past. Neem hiervoor contact met me op.

Meer info over deze subsidie