Skip to main content

Online Opstellingen In Groepen BegeleidenOnline training van 3 uur

Kun je online opstellingen begeleiden?

Dat kan zeker weten! Sterker nog, soms werkt het zelfs beter online.

Inmiddels heb ik ook diverse manieren gevonden om online opstellingen te doen met groepen. Zelfs de ‘traditionele’ manier waarbij er een vraagsteller is die representanten kiest, kun je online doen. Dit biedt echt heel veel mogelijkheden voor jou als opsteller. Daarom heb naast de training voor 1-op-1 online opstellingen ook een training ontwikkeld voor online groepsopstellingen.

Wat gaan we doen?

  1. Eerst zal ik diverse manieren met je delen om online opstellingen te doen met groepen
  2. Je zult een aantal van deze vormen aan den lijve ondervinden
  3. In een demo opstelling zal ik laten zien hoe je via Zoom een opstelling met een vraagsteller en representanten doet
  4. Ruimte voor vragen

Moet ik technisch zijn?

We maken gebruik van Zoom als platform. Je moet dus een Zoom client op je computer, tablet of telefoon hebben. Je hebt ook een microfoon en camera nodig en een goede internetverbinding. Dat is het! Je hoeft dus niet technisch te zijn om mee te kunnen doen.

Voor wie is deze training?

Deze training is voor iedereen die interesse heeft in online opstellingen begeleiden met groepen. Je kunt ook meedoen als je geen ervaring hebt.

Wanneer?

Op dit moment heb ik geen datum gepland voor deze workshop. Heb je interesse? Vul dan onderstaand formulier in. Zodra er 6 geïnteresseerden zijn, gaan we gezamenlijk de datum plannen.

Op 22 februari geef ik een masterclass over dit onderwerp die wordt georganiseerd door Systemic Shifts uit België. Dit is een goede manier om online opstellingen met groepen te leren faciliteren. Deze masterclass geef ik in het Engels.
Hier vind je meer informatie en kun je je aanmelden

Je investering

De investering om je opstellingenwerk online te kunnen uitvoeren bedraagt 95 euro (ex BTW) voor deze training van 3 uur.

Hoe schrijf je je in?

Je schrijft je in door onderstaand formulier in te vullen. Zodra er 6 deelnemers zijn, gaan we gezamenlijk de datum plannen. Als deze datum jou schikt, hoef je pas te betalen.

Ja, ik doe graag mee met deze workshop