Kun je online opstellingen begeleiden?

Dat kan zeker weten! Sterker nog, soms werkt het zelfs beter online.

Inmiddels heb ik ook diverse manieren gevonden om online opstellingen te doen met groepen. Zelfs de ‘traditionele’ manier waarbij er een vraagsteller is die representanten kiest, kun je online doen. Dit biedt echt heel veel mogelijkheden voor jou als opsteller. Daarom heb naast de training voor 1-op-1 online opstellingen ook een training ontwikkeld voor online groepsopstellingen.

Wat gaan we doen?

  1. Eerst zal ik diverse manieren met je delen om online opstellingen te doen met groepen
  2. Je zult een aantal van deze vormen aan den lijve ondervinden
  3. In een demo opstelling zal ik laten zien hoe je via Zoom een opstelling met een vraagsteller en representanten doet
  4. Ruimte voor vragen

Moet ik technisch zijn?

We maken gebruik van Zoom als platform. Je moet dus een Zoom client op je computer, tablet of telefoon hebben. Je hebt ook een microfoon en camera nodig en een goede internetverbinding. Dat is het! Je hoeft dus niet technisch te zijn om mee te kunnen doen.

Voor wie is deze training?

Deze training is voor iedereen die interesse heeft in online opstellingen begeleiden met groepen. Je kunt ook meedoen als je geen ervaring hebt.

Wanneer?

Op dit moment heb ik geen datum gepland staan. Waarschijnlijk ga ik hem in september weer een keer geven. Heb je interesse, stuur me dan een mailtje, dan kan ik rekening houden met jouw beschikbaarheid bij het plannen van de datum.

Je investering

In deze tijden wil ik mijn kennis en ervaring op het gebied van online opstellingen begeleiden graag laagdrempelig beschikbaar maken. Daarom vraag ik maar € 50 (ex BTW) voor deze training van 3 uur. Is dit voor jou nog steeds te veel, neem dan contact met me op. We komen dan vast tot een oplossing.

Hoe schrijf je je in?

Je meld je aan door deze training in mijn webshop af te rekenen.

Ja, ik wil me inschrijven