Skip to main content

Intuïtief Ondernemen – Moeiteloos Succesvol

Is je impact te klein en gaat het ondernemen moeizaam? Tijd om intuïtief te gaan ondernemen en gebruik te maken van de hefbomen in de onderstroom van je bedrijf om zo het succes te creëren dat jij voor ogen hebt.
Start met het lezen van mijn gratis e-boek "In 5 stappen succesvol intuïtief ondernemen"

Meer dan 1.000 ondernemers gingen je al voor met intuïtief ondernemen

  • Wil je moeiteloos jouw succes bereiken?

  • Werk je te hard en zit je hoofd te vol?

  • Wil je klanten aantrekken die bij je passen?

  • Wil je gemakkelijker keuzes maken die leiden naar jouw succes?

  • Word je overspoeld door ondernemerstips en weet je niet meer wat je moet doen?

  • Ben je klaar voor de volgende (grote) stap in en met je bedrijf?

Ik kan je helpen om met meer gemak meer resultaat te bereiken. Niet door een paar slimme trucjes, maar door de inzet van je zuivere intuïtie en intuïtieve methoden zoals organisatieopstellingen.

Je gaat contact maken met de onderstroom in je bedrijf om zo de hefbomen te benutten die daar aanwezig zijn. Je maakt je vrij van belemmeringen en los van oude patronen. Je ontdekt een nieuwe, holistische, intuïtieve manier van ondernemen, waardoor jouw succes ook een positief effect heeft op de wereld.

Martijn Meima business coach deventer rond

Hoe kun jij direct aan de slag met intuïtief ondernemen?

Bekijk mijn gratis content

Je vindt op mijn site veel gratis content. Blogs, vlogs, een e-boek en meer. Zo krijg je een idee van mijn zienswijze en aanpak.

Gratis Content >

Koop mijn boek

In mijn boek Moeiteloos Ondernemen beschrijf ik hoe je door de inzet van 6 intuïtieve succesversnellers meer succes creëert.

Meer info boek >

“Ik ga met je mee op reis om het volle potentieel van je bedrijf en van jezelf te benutten”

“Bij het bepalen van de nieuwe koers van mijn bedrijf wilde ik een ruimere plaats voor intuïtie. Martijn is een professionele coach en trainer die intuïtie op een aardse manier benadert. De fraaie online omgeving bood mij naast de training en coaching veel waardevol materiaal waarmee ik mijn bedrijf een stap verder kon helpen.”

Ronald van der TogtExpertision

“De onverwachte combinatie van intuïtie en marketing bracht me een geweldige dag. Zo had ik nog niet vaak naar mijn eigen bedrijf gekeken. De bedrijfsopstellingen die we tijdens deze workshop deden, werpen maanden later zelfs nog vruchten af. Nieuwe cliënten blijven zich melden en ik word zeer regelmatig gevraagd om trainingen en lezingen te geven. Deze dag heeft zeker een boost aan mijn praktijk gegeven!”

Marieke van de WegRouw en empowermentspecialist

“Ik zocht een opleiding om mijn eerste stap te zetten richting coaching. Hoewel ik zeker wist dat ik dit wilde doen, twijfelde ik wel of ik het wel kon en of het wel wat voor mij was. Na de opleiding weet ik dat ik het kan en dat ik coaching leuk vind. Het belangrijkste dat de opleiding me heeft opgeleverd, is de verbinding tussen ogenschijnlijke losse zaken. Je hoeft niet hard te werken. Ik denk dat iedereen deze opleiding zou moeten volgen, omdat je erdoor groeit tot een completer persoon.”

Ruud PleegingGemeente Emmen

Coachtraject "Intuïtief ondernemen"

“Martijn heeft mij geleerd, met verschillende effectieve technieken en gesprekken, om naar mijn gevoel te luisteren waardoor ik, tot op de dag van vandaag, makkelijker en sneller beslissingen kan nemen. Dat heeft er in geresulteerd dat ik kwalitatief betere klanten krijg die zorgen voor meer omzet!”

Aswin VosVos Projectmanagement & Advies

Workshops Intuïtieve Marketing en Organisatieopstellingen

“Ik heb meerdere workshops bij Martijn gevolgd en telkens klopt alles aan het eind van de workshop. Het lijkt en voelt alsof alles moeiteloos gaat! En dat is juist zijn grote kracht, dat hij zich afstemt op zijn intuïtie, op een groter geheel en dat daardoor de mooiste processen ontstaan. Iedereen krijgt precies en ontdekt waar het bij hem of haar omgaat. Groot respect en bewondering heb ik voor de manier waarop Martijn zijn workshops begeleidt!”

Sijtje PrincenZachte kracht massagepraktijk

Training "De magie van opstellingen begeleiden"

“Deze training is voor mij de perfecte vervolgstap geweest in mijn ontwikkeling als coach en dé aanzet om zowel in 1 op 1 sessies als in teams met opstellingen te werken. Wat een magie! Door de training heb ik ‘het gedeelde veld’ leren openen en ontdekt wat ik hiervoor moet doen (of juist niet doen) in mijn rol als begeleider. Daarbij heb ik veel scherper leren kijken door mijn systemische bril.”

Coen VerhaakTrainer, coach, consultant bij haqa

Mijn laatste blogartikelen

Waarom-je-niet-moet-terugblikken
Ondernemerschap

Waarom je niet moet terugblikken op het afgelopen jaar

Eind december is traditioneel het moment waarop we terugblikken op het afgelopen jaar. Wat heeft het je gebracht? Wat heb je nog niet bereikt? Maar eigenlijk is dat helemaal niet…
Weerstand - teken van het universum?
Ondernemerschap

Weerstand; teken van het universum?

Soms kom je weerstand tegen. Lukt het niet zoals je wilt. Is dit een teken van het universum? Moet je dan juist doorzetten? Of een andere weg kiezen? In deze…
Verandering vraagt verbinding met je wortels
Ondernemerschap

Verandering vraagt verbinding met je wortels

Als je heel graag vooruit wil Soms komen ondernemers bij mij omdat ze iets nieuws willen starten. Ze willen een nieuwe dienst in de markt zetten, de koers van het…