Skip to main content

Jaartraject Moeiteloos Ondernemen

Hoe zou het zijn om een jaar met gelijkgestemde ondernemers op pad te gaan? Op een intuïtieve manier te werken aan de groei van je bedrijf en van jou als mens en professional? Zonder vaststaand programma, zonder doel, laten ontstaan wat er ontstaat, zodat het allermooiste tevoorschijn kan komen.

Ja, ik doe graag mee >
Personal en business coach Martijn Meima Deventer

Voel je een ‘ja’, resoneert dit met je? Lees dan verder.

Moeiteloos ondernemen - boom groei

Uniek jaarprogramma voor intuïtieve ondernemers die op alle vlakken willen groeien

Ben jij een ondernemer die durft los te laten en wil je

 • Meer impact hebben

 • Jezelf, je bedrijf en je professie naar het volgende level brengen?

 • Support van een groep zodat je samen verder kunt komen?

 • Je intuïtie meer inzetten in het ondernemerschap?

 • Prikkelen en geprikkeld worden om stappen te gaan zetten

 • Moeiteloos het succes creëren dat jij voor ogen hebt

 • Werken met de onderstroom

 • Samen met gelijkgestemde ondernemers optrekken

Dan is het jaartraject Moeiteloos Ondernemen iets voor jou. Een jaar lang ga je met een vaste groep gelijkgestemde ondernemers op pad. In de maandelijkse live dagen werken we met dat wat er is, de vragen die er spelen en dat wat er nodig is om beweging te creëren. Het programma staat niet vast, maar ontstaat onderweg. Hierbij zal ik de holding space bieden die nodig is om je over te geven aan het proces en stappen te durven zetten.

Wat lever dit jaartraject jou op?

Dat weet je niet van tevoren, maar ik weet zeker dat je er beter, mooier, rijker, vollediger uit komt. Misschien zelfs wel meer dan je van tevoren kunt bedenken of wensen. Daarom nodig ik je uit om zonder verwachtingen het traject in te gaan.

Tegelijkertijd weet ik uit ervaring dat ondernemers die met mij aan de slag gaan vaak meer ruimte ervaren, helderheid krijgen, concrete acties nemen, nieuwe inzichten krijgen, oude patronen doorbreken en energie vrijmaken om de stappen te zetten die nodig zijn. Je brengt je bedrijf naar een volgend niveau zodat je nog meer impact kunt maken en de wereld kunt laten profiteren van jouw unieke talenten. Tenslotte zul je ook als professional nieuwe tools in handen krijgen en je intuïtieve vaardigheden aanscherpen.

We gaan werken met diverse intuïtieve technieken zoals familie-, organisatie- en andersoortige opstellingen, visualisaties, energiewerk, de natuur, lichaamsgericht werk, loslaattechnieken en wat er nog meer ontstaat tijdens het jaar. Daarbij kun je ook jouw eigen aanpak en methodes inbrengen.
Natuurlijk breng ik ook mijn bedrijfskundige kennis en ervaring mee, waarbij ik specifiek op het gebied van (internet)marketing veel ervaring heb.

“Ik vertrouw erop dat precies dat gebeurt wat nodig is om jou en de andere deelnemers te ondersteunen in jullie groei. Als mens, professional en met je bedrijf.”

Moeiteloos Ondernemen - natuurlijke groei

Hoe ziet het eruit?

 

 • We komen een jaar lang één keer per maand live bij elkaar (met uitzondering van 1 zomermaand)
  De locatie zal in de buurt van Deventer zijn.

 • De groep bestaat uit 8-12 ondernemers

 • Tussendoor houd je op jouw manier contact met de groep
  Je kunt wekelijks een Zoom call hebben, een buddy kiezen die je dagelijks belt, of een hele andere manier die voor jou werkt

 • Je krijgt toegang tot een online bibliotheek
  Hierin vind je achtergrond materiaal, meditaties, oefeningen en boekentips

 • Je kunt mij via Whatsapp of e-mail bereiken voor ondersteuning
  Zo kun je gedurende het jaar vragen stellen, iets voorleggen, of feedback vragen op iets. Noem het microcoaching.

Wat maakt dit traject bijzonder?

Het is als een fractal
Door het proces van het traject leer je meer over jouw ondernemersproces en over jouw persoonlijke proces. In het kleine zit het grote en andersom
Meerlaagse groei
Door de opzet, maak je een sprong in je ontwikkeling als ondernemer, als mens en als professional. Niet alleen aan de oppervlakte, maar ook in de diepte.
Precies juist
Doordat het programma niet vastligt, ontstaat er precies wat nodig is. Hierdoor wordt het mooier dan je had kunnen bedenken.
Eigen pad
Terwijl je in de groep werkt, loop je je eigen pad. Jij gaat met dat aan de slag wat voor jou nodig is. Ook in de interactie met anderen werk je aan jouw eigen punten.
Samen
Je wisselt uit, ondersteunt elkaar, bent kwetsbaar met elkaar, groeit met elkaar en spiegelt elkaar.
Unieke combinatie
Door mijn achtergrond en die van de deelnemers, krijg je een unieke combinatie van tools, methoden en technieken. Allemaal gericht op het werken met de onderstroom en succes creëren in de bovenstroom.

Ga je mee op reis?Krijg nu 21,4 % korting!

3457

All-in prijs
 • Pilotprijs: € 2.717,- voor het hele pakket
 • Of kies voor maandelijkse betaling van 235 euro
 • 11x een live dag inlcusief koffie/thee, lekkers en lunch
 • 1 jaar toegang tot online bibliotheek
 • 1 jaar Whatsapp micro-coaching

Ja, ik wil meedoen met dit jaartraject!

Leuk dat je mee wil doen. Geef je op door onderstaand formulier in te vullen. De data zijn nog niet bekend, dus je aanmelding is nog onder voorbehoud van de data. Zodra er genoeg deelnemers zijn, neem ik contact met je op om de data met je af te stemmen. Zo is de kans heel groot dat je erbij kunt zijn.