kendal-masonIntuïtief Ondernemen is partner van Kendall Mason in hun XL Netwerk. Ik sta er helemaal achter dat Kendall Mason als verzekeringsadviseur niet alleen adviseert over de juiste arbeidsongeschiktheidsverzekering, maar altijd op zoek is naar het bieden van meer toegevoegde waarde voor hun ondernemende klanten. Daar draag ik graag aan bij.

Het is als ondernemer namelijk ook belangrijk dat je voorkomt dat je uitvalt. Dat kan op verschillende manieren. Ik geloof heel erg in ondernemen op een manier die bij je past, jouw eigen wijze van klanten werven, samenwerken en management. Jouw unieke aanpak. Dat leer je niet door goeroe’s te volgen, stappenplannen te doen of de zoveelste marketingtheorieën toe te passen.

Bij Intuïtief Ondernemen vind je verschillende diensten die je helpen om dicht bij jezelf te blijven in het ondernemerschap. Bovendien ontdek je de kracht van jouw zuivere intuïtie en intuïtieve methoden. Hierdoor kost ondernemen minder moeite, val je minder snel uit en zul je met meer plezier en energie je doelen bereiken.

Klanten van Kendall Mason krijgen een speciale korting op mijn diensten.

Gratis e-boek De 5 Elementen om Succesvol Intuïtief te Ondernemen

In mijn bijna 20 jaar ervaring met het begeleiden en coachen van ondernemers en mijn jarenlange ontwikkeling op het gebied van intuïtie en intuïtieve technieken heb ik veel geleerd en ontdekt. Deze kennis en ervaring deel ik graag met je.

In het e-boek “De 5 Elementen om Succesvol Intuïtief te Ondernemen” lees je wat er nodig is om op een intuïtieve manier te ondernemen. De 5 elementen geven je houvast om in je eigen bedrijf je intuïtie meer in te zetten. Je ontdekt wat jij kunt doen om meer flow in je bedrijf te krijgen op welk vlak dan ook.

Vraag het gratis e-boek aan
Workshop-Intuitieve-Marketing

20% korting Workshop Intuïtieve Marketing

In de workshop Intuïtieve Marketing ga je eens op een hele andere manier naar je marketing kijken. Je gaat ontdekken wat jouw manier is om meer klanten te werven. Je onderzoekt welke patronen en belemmeringen jou nog in de weg staan. Bovendien leer je welke stappen jij kunt zetten om als een magneet klanten aan te trekken.

We werken in deze workshop met bewezen intuïtieve technieken zoals marketingopstellingen en visualisaties. Door de inzet van deze krachtige tools zul je merken dat je een belangrijke informatiebron aanboort die je tot nu toe links hebt laten liggen.

Klanten van Kendall Mason krijgen 20% korting. Vul daarvoor de code KENDALL16 in in het opmerkingenveld bij je aanmelding.

Meer informatie en met 20% korting aanmelden
training intuïtief ondernemen, moeiteloos succesvol

20% korting Training Intuïtief Ondernemen

Wil je ontdekken hoe jij op een intuïtieve manier kunt ondernemen? Hoe je doelen stelt en weer loslaat, op een intuïtieve manier je tijd managet, de signalen van je intuïtie herkent en op welke manier je dagelijks je intuïtie kunt gebruiken in je bedrijf? Wil je praktische tools krijgen om je bedrijf een stap voorwaarts te helpen?
Dan is de training Intuïtief Ondernemen wat voor jou. In 4 avonden (of 2 dagen) ga je met een groep gelijkgestemde ondernemers aan de slag met thema’s als loslaten, overvloed, intuïtie en marketing, creëren 2.0 en intuïtief timemanagement. Je krijgt een beetje theorie en gaat vooral veel aan de slag in verschillende oefeningen en werkvormen.

Klanten van Kendall Mason krijgen 20% korting door op het aanmeldingsformulier de code KENDALL16 in het opmerkingenveld in te vullen.

Meer informatie en met 20% korting aanmelden
workshop-organisatieopstellingen

20% korting Workshop Organisatieopstellingen

Organisatieopstellingen zijn een zeer krachtige manier om onzichtbare en onbewuste informatie zichtbaar en tastbaar te maken. Ze helpen je om snel en helder inzicht te  geven in complexe vraagstukken. Door de elementen uit jouw vraag door mensen te laten representeren en een plek te geven in de ruimte ontstaat een beeld van wat er aan de hand is. Het bijzondere van opstellingen vind ik dat de representanten vervolgens informatie teruggeven die zo raak en waar is en die tegelijkertijd nog niet zichtbaar was, dat je in een vrij korte tijd een grote stap verder kunt met je vraag.

In de workshop maak ik gebruik van diverse opstellingsvormen waardoor er veel afwisseling is en je via diverse invalshoeken naar je vraag en je bedrijf gaat kijken. Bovendien krijgt iedereen zo de gelegenheid om een opstelling te ondergaan.

Klanten van Kendall Mason krijgen 20% korting door op het aanmeldingsformulier de code KENDALL16 in het opmerkingenveld in te vullen.

Meer informatie en met 20% korting aanmelden

25% korting Intuïtieve Business Boost Programma

Ben je er klaar voor om je bedrijf een boost te geven? Wil je dit op een intuïtieve manier doen met aandacht voor jouw als persoon, je missie, je marketing, sales en timemanagement?

In het Intuïtieve Business Boost Programma ga je in 3 maanden aan de slag met de volgende stap in je bedrijf. Je maakt meer contact met je levensmissie en gaat deze meer in je bedrijf integreren. Vervolgens ontdek je wat een ideale manier voor jou is om je bedrijf naar buiten te presenteren en te promoten. Tenslotte krijg je praktische tools en handvatten op het gebied van verkoop en timemanagement.

Doordat het een online training is, kun je hem volgen op het moment dat het jou uitkomt en op de plek die jou uitkomt. Inmiddels is mij duidelijk geworden dat de intuïtieve technieken die ik gebruik ook heel goed online werken.

Klanten van Kendall Mason krijgen 25% korting door bij het afrekenen de kortingscode KEN-MAS te gebruiken.

Meer informatie en met 25% korting aanmelden

25% korting op Versterk je Intuïtie in 4 Weken

Wil je leren hoe je jouw intuïtie beter kunt benutten? Wil je ontdekken wat jouw intuïtie je vertellen heeft en hoe je dat zakelijk kunt gebruiken?

In de online training Versterk je Intuïtie in 4 Weken krijg je van mij de handvatten om je intuïtie beter te leren kennen, er meer op te vertrouwen en er zakelijk meer gebruik van te maken. Je krijgt achtergrondinformatie, werkbladen, visualisaties en praktische tools allemaal gemakkelijk in je inbox.

Klanten van Kendall Mason krijgen 25% korting door bij het afrekenen de kortingscode KEN-MAS te gebruiken.

Meer informatie en met 25% korting aanmelden
Martijn Meima, personal en business coach Deventer

7,5% korting op coachingstarief

Het kan zijn dat je behoefte hebt aan 1-op-1 coaching omdat je een specifieke vraag hebt of geen zin hebt om in een groep of alleen achter je computer te werken. In de coaching help ik je heel gericht met jouw vraag. Natuurlijk maak ik naast mijn bedrijfskundige kennis ook daar gebruik van intuïtieve technieken, omdat ik heb gemerkt dat dit veel sneller werkt en goede resultaten oplevert.

De coaching kan bij mij plaatsvinden in Deventer of via de Skype.

Klanten van Kendall Mason krijgen 7,5% korting op mijn coachingstarief van 135 euro ex BTW per uur. Geef bij de intake aan dat je gebruik wil maken van het Kendall Mason tarief.

Meer over coaching door Martijn