Intuïtieve Groeiprogramma

Groei met je bedrijf en als persoon

Loopt je bedrijf nog niet zoals je wenst en wil je:

 • Op een intuïtieve manier leren ondernemen?
 • Ontdekken welke blokkades jou in de weg staan?
 • Meer vrijheid creëren om succesvol te ondernemen?
 • Praktische stappen zetten met je bedrijf?
 • Leren van en met gelijkgestemde ondernemers?
 • Je tijd op de juiste manier voor de juiste zaken inzetten?
 • Op jouw manier meer klanten aantrekken?

Dan is dit Intuïtieve Groeiprogramma wat je zoekt!

In ongeveer 6 maanden ga je met een groep van maximaal 12 ondernemers op pad om jouw bedrijf succesvoller te maken. Daarbij werk je aan jezelf en aan je bedrijf. Door deze combinatie leer je geen trucjes die uiteindelijk niet werken, maar leg je een stevig fundament waarop je een florerend bedrijf bouwt.

Persoonlijke-groei-als-ondernemer

Intuïtie, persoonlijke en bedrijfsmatige groei als sleutel tot succes

Wat gaan we doen?

Het groeiprogramma bestaat uit verschillende onderdelen die elkaar krachtig aanvullen en jou helpen om duurzaam te groeien met je bedrijf.

5 Live bijeenkomsten

Tijdens deze bijeenkomsten ga je intensief met de andere deelnemers aan de slag. Door middel van intuïtieve methoden zoals opstellingen, visualisaties, intuïtiekaarten en loslaattechnieken creëer je meer vrijheid en zet je concrete stappen met je bedrijf. Bovendien gaan we oefenen met intuïtieve hulpmiddelen die je ook zelf in je bedrijf kunt toepassen. Daarnaast zal ik mijn kennis en ervaring delen op het gebied van ondernemen en je bedrijf succesvol maken.

De eerste vier bijeenkomsten duren een dag. De laatste bijeenkomst duurt twee uur waarin we gaan oogsten en het programma afsluiten.

Toegang online omgeving

Je krijgt toegang tot de online omgeving van de Intuïtief Ondernemen Academie. Hierin vind je documenten, video’s, audio’s en links naar interessante informatie. Hiermee kun je op je eigen tempo en in je eigen tijd kennis opdoen, visualisaties (opnieuw) beluisteren of krachtige intuïtieve oefeningen doen. Je krijgt 1 jaar toegang tot de online omgeving, zodat je alle tijd hebt het materiaal te gebruiken. Bovendien kun je het materiaal voor eigen gebruik downloaden zodat je het levenslang kunt gebruiken.

Bovendien zit in het groeiprogramma deelname aan mijn drie online programma’s ter waarde van 691 euro:

 1. Versterk je Intuïtie in 4 Weken
  In deze training leer je meer over hoe je intuïtie werkt en hoe je daar toegang toe krijgt. Onder het menu “Online Programma’s” vind je meer informatie over deze training.
 2. Het Intuïtieve Business Boost Programma
  Dit is een uitgebreid online programma waarin je verbinding maakt met je levensmissie, je op een intuïtieve manier klanten werven en waarin je praktische, intuïtieve hulpmiddelen krijgt voor het verkopen van je diensten of producten en voor het realiseren van je doelen.
  Ook over dit programma vind je meer informatie onder het menu “Online Programma’s”
 3. Online workshopreeks Intuïtief Ondernemen
  In deze vier opnames van online workshops neem ik je mee langs de vijf stappen van intuïtief ondernemen: loslaten, doelen stellen, signalen herkennen, praktisch aan de slag en experimenteren. Onder het menu “Online Programma’s” vind je meer informatie.

Ondernemersintervisie

Tussen de bijeenkomsten heb je minstens één keer een intervisiebijeenkomst met vier of vijf andere deelnemers. Voor iedere intervisiebijeenkomst krijg je een opdracht mee en soms een bepaalde werkvorm. Zo kun je gestructureerd met en van elkaar leren, ideeën toetsen, elkaar advies geven of praktijkvoorbeelden met elkaar delen.

Je doet het niet alleen. Samen met collega ondernemers zet je stappen.

Welke onderwerpen komen aan bod?

Tijdens de live bijeenkomsten en in de online trainingen zullen de volgende onderwerpen aan bod komen. Op basis van de behoefte van de groep, zullen er andere accenten gelegd worden of komen er onderwerpen bij of vallen er onderwerpen af. Zo krijg je altijd precies wat je nodig hebt.

Loslaten

Loslaten is een belangrijke voorwaarde om je zuivere intuïtie goed in te kunnen zetten. Ook is loslaten belangrijk zodat je op je eigen manier kunt ondernemen en daarin succesvol kunt zijn. Daarom zullen we in de eerste bijeenkomst gaan loslaten. Op verschillende manieren zul je oude patronen, belemmerende overtuigingen en gedachten achter je laten. Ook in de online trainingen zitten diverse oefeningen waarmee je meer vrijheid creëert voor jouw eigen, unieke manier van ondernemen.

Marketing & Verkoop

Een belangrijke sleutel tot het succes van je bedrijf is marketing en verkoop. Daarom besteden we in een van de bijeenkomsten aandacht aan hoe je een manier van marketing kunt vinden die bij jou past. Ook zul je intuïtieve tools leren die je helpen om je af te stemmen op je potentiële klanten en zo je marketing meer kunt afstemmen op wat zij belangrijk vinden. Daarnaast zul je ook hier je eigen belemmeringen transformeren die je in de weg staan om jezelf en je bedrijf stevig neer te zetten. Bovendien krijg je hulpmiddelen om intuïtief teksten te schrijven en acquisitiegesprekken voor te bereiden. In de online trainingen en het online materiaal vind je ook veel achtergrondinformatie over (internet)marketing en opdrachten en oefeningen die je helpen om je marketing te verbeteren.

Creëren

In het groeiprogramma leer je hoe je jouw ideale bedrijf creëert. In een van de bijeenkomsten besteden we aandacht aan het werken met doelen, timemanagement, de balans tussen werk en privé en de balans tussen doen en zijn. Je ontdekt hoe je de juiste dingen op het juiste moment kunt doen en hoe je ervoor zorgt dat je niet teveel hooi op je vork neemt, maar ook niet te passief blijft. In de online omgeving vind je veel aanvullende oefeningen, theorie en opdrachten.

Groeiprogramma
Uniek zijn als ondernemer

Geld

Geld is wat je bedrijf draaiende houdt. Tegelijkertijd is het niet het doel waarom jij onderneemt. In een van de bijeenkomsten gaan we met deze paradox aan de slag. Je ontdekt wat jou in de weg staat om geld overvloedig in je bedrijf (en in je leven) te laten stromen. Je ervaart de werkelijke energie van geld. Bovendien leer je om ook vanuit een financiële blik naar je bedrijf te kijken. In de online omgeving zitten ook oefeningen die je helpen om een neutralere houding ten opzichte van geld te krijgen.

Levensmissie

Als je je kunt verbinden met de diepere reden waarom je op aarde bent, je levensmissie, kun je gemakkelijker beslissingen nemen, voel je een sterkere drive en is gaat het ondernemen gemakkelijker. Daarom zit er in de online trainingen een hele module waarin je meer contact krijgt met je levensmissie.

Jij bent uniek

Veel trainingen gaan uit van een soort standaardaanpak voor ondernemen, marketing, financiën of wat dan ook. Ik geloof daar niet in. Jij bent uniek en je bedrijf is ook uniek. Natuurlijk zijn er een aantal wetmatigheden die voor alle bedrijven werken, maar hoe jij daar vorm aan geeft en wat voor jou werkt, is uniek. Daarom is daar veel ruimte voor in het Intuïtieve Groeiprogramma. Je leert jouw eigen-aardigheden ontdekken en leert hoe je daarmee omgaat. Door de intuïtieve werkwijzen, krijg je de antwoorden die bij jou passen. Daarnaast maak ik gebruik van het Human Design systeem. In het online materiaal vind je hier veel meer informatie over. Bovendien kun je voor slechts 60 euro een persoonlijk Human Design Consult aanvragen bij Jeannette Lamme die hierin helemaal thuis is (veel meer dan ikzelf).

Intuïtie

Intuïtie is meer dan je onderbuikgevoel. In het groeiprogramma leer je hoe jouw zuivere intuïtie werkt en hoe je die in kunt zetten om je bedrijf stevig neer te zetten en te laten groeien.

Ontdek jouw eigen, intuïtieve manier van ondernemen

Succesvol ondernemen

Wat levert het je op?

Na het doorlopen van het Intuïtieve Groeiprogramma

 • Ben je zelfverzekerder geworden als ondernemer
 • Heb je je intuïtie verder ontwikkeld
 • Weet je wat er nodig is om je bedrijf verder te ontwikkelen en te laten groeien
 • Heb je stappen gezet in de groei van je bedrijf
 • Heb je een eigentijdse, intuïtieve manier van ondernemen geleerd
 • Heb je ontdekt wat jouw eigen unieke manier van ondernemen is
 • Heb je jouw unieke manier van marketing en verkoop ontdekt
 • Heb je praktische (intuïtieve) tools gekregen die je kunt blijven toepassen in je bedrijf

Martijn is een trainer met humor en diepgang

Over mij als trainer

In mijn trainingen zorg ik altijd voor een veilige en ontspannen sfeer. Op een speelse en luchtige manier weet ik diepere thema’s en onderliggende oorzaken aan te raken. Op die manier leer je geen trucje, maar creëer je vrijheid in jezelf om de juiste stappen te zetten op een manier die bij jou past. Door mijn bedrijfskundige achtergrond en opleiding in professionele intuïtie, weet ik het zakelijke en het persoonlijke te combineren. Hierdoor groei je met je bedrijf en ook als mens.

Een training bij mij levert je energie en inzichten op. Daarnaast is er ruimte voor een lach en een traan. Alles is bij mij welkom. Door mijn jarenlange ervaring vertrouw ik erop dat precies dat gebeurt dat nodig is om jou en je bedrijf een stap verder te helpen.

De gebruikte methoden

In het Intuïtieve Groeiprogramma werk ik met verschillende bewezen intuïtieve methoden. Deze combineer ik op mijn unieke manier zodat het precies aansluit bij de behoefte van de groep op dat moment. Daarnaast deel ik mijn kennis en ervaring op het gebied van bedrijfskunde en ondernemen. Ook in de online modules van het programma maak ik gebruik van deze intuïtieve methodes. Uit de feedback die ik van klanten krijg, blijkt dat ze ook online veel effect hebben.
Methodes die ik vaak inzet zijn:

 • Organisatie- en familieopstellingen
  Een krachtige manier om de kern van een vraag tastbaar en visueel te maken. Bovendien helpen opstellingen om de energie vrij te maken die nodig is om vooruit te komen.
 • Visualisaties
  Deze gerichte meditaties helpen je om intuïtieve informatie aan te boren die je helpt om gemakkelijker antwoorden te vinden op je vragen. Over het algemeen krijg je hierdoor inzicht in een weg die beter bij jou past en hierdoor moeiteloze is.
 • Intuïtiekaarten
  Door de inzet van deze kaarten, krijg je een nieuw perspectief op je vraagstuk dat je helpt om nieuwe oplossingen te vinden.
 • Sedona methode
  Deze loslaatmethode helpt je om meer vrijheid en ruimte te creëren waardoor je beter naar je intuïtie kunt luisteren.
 • Bedrijfskundige methoden en modellen
  Naast de meer intuïtieve methoden, maak ik in het programma ook gebruik van bedrijfskundige modellen en methoden die je helpen om je bedrijf te laten groeien. De modellen geven je meer inzicht op de volgende vakgebieden: (internet)marketing, timemanagement, verkoop en financiën.
Opleiding Opstellingen Begeleiden, Martijn Meima

Kleine groep op een prachtige locatie voor een mooie prijs

Locatie

De live bijeenkomsten zullen plaatsvinden op Buitenverblijf de Wijte in Eefde. Dit is een prachtige locatie in de natuur met een hele fijne, rustige en verstillende energie. De ideale plek om aan je bedrijf te werken.

Data

Zodra we 6 deelnemers hebben, gaan we gezamenlijk de data plannen, zodat je zeker weet dat je bij alle live bijeenkomsten aanwezig kunt zijn. Het online gedeelte van het programma kun je al eerder starten. Mijn idee is om de live bijeenkomsten in april, juni, september, oktober en januari te organiseren.

Aantal deelnemers

Minimum: 6
Maximum: 12

3
Aantal geïnteresseerden
Intuïtief Ondernemen, buitenverblijf de Wijte

Intuïtieve Groeiprogramma

1250

ex BTW
 • Mogelijk 1.000 euro subsidie in Gelderland en Overijssel
 • 5 Live bijeenkomsten in Eefde
 • Goed verzorgde, vegetarische lunches tijdens bijeenkomsten
 • Versterk je Intuïtie in 4 Weken
 • Intuïtieve Business Boost Programma
 • Online workshopreeks Intuïtief Ondernemen
 • Ondernemersintervisiebijeenkomsten
 • 1 Jaar toegang tot online materiaal
 • 1 Jaar e-mail support

Aanmelden

Je meld je eenvoudig aan door onderstaand formulier in te vullen. Zodra er genoeg deelnemers zijn, zal ik contact met je opnemen om de data te gaan prikken. Pas als we geschikte data hebben gevonden en jij kan dan ook, ontvang je een factuur.

Door je aan te melden ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Intuïtief Ondernemen.