Intuïtief Leiderschap; leiderschap van deze tijd

Heb je interesse in leiderschap en de rol die intuïtie kan spelen om effectief te zijn als leider? Zoek je naar manieren om je leiderschap te versterken? Ben je op zoek naar nieuwe ideeën over leiderschap en wil je geïnspireerd raken op het gebied van leiderschap, intuïtie, persoonlijke ontwikkeling, human resource management en organisatieontwikkeling?

Dan ben je bij mij aan het goede adres.

De uitdagingen in de wereld vragen een ander soort leiderschap

We leven in een tijd waarin leiderschap een belangrijke rol speelt. Allereerst persoonlijk leiderschap waarmee iedereen de regie over zijn of haar leven pakt en vanuit zijn innerlijke kracht en kompas een bijdrage levert aan de wereld. Vervolgens is leiderschap ook belangrijk om met elkaar meer te kunnen bereiken dan de som der delen. Op die manier kunnen we met elkaar de uitdagingen waar we in de wereld mee te maken hebben aangaan en oplossen!

De heilige graal in leiderschap bestaat niet

Er is veel over leiderschap gezegd en geschreven. Toch lijkt het erop dat de heilige graal in leiderschap (nog) niet is gevonden. Ik geloof ook niet dat deze bestaat. Iedere organisatie, samenwerkingsvorm en ieder mens vraagt om een andere vorm van leiderschap. Wel is er een aantal onderliggende krachten of principes te benoemen die de effectiviteit van een groep mensen vergroot. Leiderschap kan meeliften op deze krachten.

Zuivere intuïtie en intuïtieve methoden als sleutel tot succes

Voor mij gaat leiderschap daarom niet zozeer over de rationele, tastbare aspecten, maar meer over het intuïtief afstemmen op een bron van informatie en kennis waarmee je de juiste beslissingen neemt en die stappen zet die leiden naar een effectieve organisatie. Hierbij gaat leiderschap voor mij ook over het zorgdragen voor goede resultaten voor de organisatie, de mensen en voor de aarde.

Het gebruik van je zuivere intuïtie en intuïtieve methoden helpen om de juiste beslissingen te nemen en de energie en het lef te krijgen om de stappen te zetten die nodig zijn. Op deze manier blijf je als vanzelf trouw aan jezelf en dien je de mensen, het bedrijf en de wereld.

Hoe doe je dat dan?

Daar kan ik veel over schrijven, maar liever kom ik in gesprek met je om te onderzoeken wat voor jou en jullie organisatie een passende aanpak is.

Je kunt op deze site meer lezen over hoe ik naar ondernemen en zakendoen kijk. In mijn blog vind je artikelen over intuïtie, persoonlijke ontwikkeling en zakendoen. Op de pagina over mij, leer je me een beetje kennen. Ook kun je de filmpjes en ander materiaal bekijken dat ik heb gemaakt. Zo krijg je een goed idee van mij en mijn aanpak.

Ja, ik wil contact