Logo Academie voor Intuïtief Coachen CoachopleidingenJe bent op deze pagina terecht gekomen omdat je op zoek was naar informatie van de Academie voor Intuïtief Coachen.

Per 1 januari 2016 bestaat deze academie niet meer. Met veel plezier heb ik binnen deze Academie samengewerkt en opleidingen gegeven. Het is me echter duidelijk geworden dan mijn kracht en toekomst ligt binnen Intuïtief Ondernemen. Vandaar dat ik al mijn activiteiten hieronder heb gebracht.
In deze blog lees je meer over hoe ik tot de beslissing ben gekomen om afscheid te nemen van de Academie voor Intuïtief Coachen.

De meeste diensten die ik binnen de Academie aanbood vind je, al dan niet in aangepaste vorm, terug op deze site. De nadruk ligt bij alle activiteiten op het zakelijk toepassen van je intuïtie en van intuïtieve methodes.

Hieronder tref je een overzicht aan van de diensten van de Academie voor Intuïtief Coachen en waar je daarover meer kunt lezen op deze site.

Opleiding De Magie van Systemisch Werken

In deze opleiding leer je om opstellingen op een praktische manier in te zetten in een zakelijke omgeving.

Ja, ik wil meer informatie

Opleiding Intuïtief Coachen & Adviseren

In deze opleiding leer je om je zuiver intuïtie te ontwikkelen en optimaal in te zetten in de begeleidin van mens en organisatie.

Ja, ik wil meer weten

Versterk je Intuïtie in 4 Weken

Een online training waarin je je intuïtie beter leert kennen en tools krijgt aangereikt om je intuïtie in te zetten.

Meer informatie over deze training

Intuïtieve Business Boost Programma

Dit is een online programma waarin je in drie maanden jezelf, je bedrijf en je marketing een flinke boost geeft. Zo zorg je voor een klantenstroom die bij jou past en de energie om die dingen te doen die noodzakelijk zijn om jouw bedrijf op jouw manier succesvol te maken.

Meer informatie over dit programma

Overige diensten

Naast bovenstaande diensten bied ik binnen Intuïtief Ondernemen nog een groot aantal andere workshops, trainingen en coaching aan. Ook voor grote bedrijven heb ik een interessant aanbod.

Kijk hiervoor op de volgende pagina’s