Ontdek de kracht van je intuïtie in het ondernemen

Trek klanten aan als een magneet

Gebruik je intuïtie en kom in de flow, ook in het zakendoen!

Het nieuwe Ondernemen in de 21e eeuw

Van binnen voel je het wel, maar om je heen hoor en lees je nog steeds hoe je op de oude manier moet ondernemen.

Heb het lef om hieruit te stappen en je innerlijke weten te volgen!

Het nieuwe ondernemen van de 21e eeuw

De wereld vraagt om nieuwe ondernemers. Je ziet ook dat nieuwe ondernemers succesvoller zijn. Dit vraagt om het loslaten van oude denkbeelden, oude patronen en vooral loslaten van het oordeel van de ander over jou (of misschien wel je eigen oordeel).

Het nieuwe ondernemen is gebaseerd op de volgende pijlers:

 • Er zijn klanten in overvloed
  Dat klinkt misschien een beetje gek, maar het is echt zo. Als jij doet wat heel dicht bij jezelf ligt en je stopt al je passie, ziel en zaligheid in jouw dienst of product, dan zijn er voor jou genoeg klanten. Je trekt dan namelijk als vanzelf die mensen aan die bij jou passen en dat zijn er altijd genoeg.
 • Concurrentie bestaat niet
  Nog zo’n eye opener. Ook hier geldt weer dat als jij echt vanuit je hart onderneemt, dan kan niemand anders leveren wat jij levert. Jij bent uniek en jouw producten, diensten en bedrijf dus ook. Een concurrent kan alles kopiëren, maar nooit jouw energie, jouw inbreng, jouw unieke manier van ondernemen.
 • Hard werken is niet nodig, go with the flow
  Dat ondernemers hard moeten werken is een zeer vasthoudende overtuiging. Je bent toch verantwoordelijk voor voldoende geld, misschien ook wel voor het salaris van je personeel. Je moet het helemaal zelf doen, dus moet je hard werken. 50, 60 of misschien wel 70 uur per week. Anders lukt het niet.
  ONZIN!
  Als je je intuïtie gebruikt en deze ook volgt, zul je merken dat je met veel minder moeite veel meer resultaten boekt. Als vanzelf komen er mensen en ideeën op je pad die je helpen om daar te komen waar jij heen wilt. Ik heb nog nooit ergens bewijs gezien dat harder werken, meer resultaat oplevert.
 • Jij bent bepalend voor het succes of falen
  Een gevolg van dit alles is dat jij en alleen jij verantwoordelijk bent voor het succes of falen van jouw bedrijf. Dit betekent dat je ook en misschien vooral aan jezelf moet werken. Welke belemmeringen kom je tegen? Welke doe- en denkpatronen hou jij in stand? Zijn die constructief of destructief?
  Intuïtief Ondernemen vraagt zelfreflectie en de bereidheid met jezelf aan de slag te gaan.
 • Laat de controle los
  We denken altijd dat we alles onder controle moeten houden. Zeker als het om zakelijke aangelegenheden gaat. Niks is minder waar. Kijk maar om je heen. Heb je alles onder controle?
  En dat hoeft ook niet. Juist door het loslaten van de controle kan alles weer gaan stromen. Dit levert je energie en tijd op. Energie en tijd om te stoppen in je dromen en het concretiseren ervan.
 • Je creëert je eigen (zakelijke) leven
  Iedereen creëert dagelijks met zijn of haar gedachten, woorden en daden. Onbewust of bewust. Waar je nu bent is een gevolg van jouw gedachten, woorden en daden in het verleden (soms zelfs heel ver verleden). Dit betekent dat je nu kunt beginnen met het inzetten van de gewenste verandering door je gedachtes, woorden en daden te veranderen.

Hoe zit het coachtraject in elkaar?

We bepalen samen wat jouw doelen zijn voor het coachtraject. Tegelijkertijd staan we open voor wat zich ontvouwt gedurende het traject. Zo hebben we een richting en stromen we mee met de flow.

De coachsessies vinden plaats bij mij in mijn coachruimte in Diepenveen of online via Zoom. Tussen de sessies door geef ik je soms ‘huiswerk’ om dat wat aan bod is geweest te laten beklijven en er op door te bouwen.

De frequentie en duur van de sessies verschilt per keer. Soms doen we een sessie van een uur en een ander keer hebben we twee uur nodig. Soms wil je een week later alweer afspreken en soms zit er misschien wel een maand of meer tussen twee sessies. Dit bepalen we in overleg en afhankelijk van wat er speelt.

Je krijgt gedurende het coachtraject toegang tot de online leeromgeving waarin je veel van wat aan bod komt kunt nalezen. Bovendien vind je er visualisaties en uitleg van oefeningen, zodat je ook thuis nog verder kunt.
Deze leeromgeving vul ik continu aan met oefeningen, visualisaties en theorie. Je mag alles downloaden zodat je het ook later nog kunt gebruiken.

Je kunt ieder moment met het coachtraject starten. Gemiddeld duurt een traject 6 maanden, maar voor jouw specifieke situatie kan het beter zijn om het in een langere of kortere tijd te doen. Dit is allemaal flexibel in te passen.

De modules

De volgende modules kunnen tijdens de coaching aan bod komen. Geheel afhankelijk van jouw behoefte en achtergrond.

 • Intuïtie. Hoe werkt dit? Wat is het? Hoe zet je het in? Dat zijn vragen waar je in deze module antwoord op krijgt
 • Je levensmissie. Waarom ben je op aarde? Wat is jouw WHY? Hoe geef je die vorm in je bedrijf.
 • Go with the flow. Deze module gaat in op zaken als mindfullness, synchroniciteit en loslaten.
 • Persoonlijke effectiviteit. Deze module behandelt alles wat te maken heeft met jou als persoon en hoe je de intuïtie stimuleert of juist belemmert.
 • Creëren. Deze module behandelt de theorie en vaardigheden die horen bij het creëren van jouw werkelijkheid. Het gaat over anders naar de wereld kijken, maar ook over daadwerkelijk de wereld veranderen. We werken o.a. met visualisaties.
 • Praktische intuïtie. Hoe zet je intuïtie in bij het schrijven van je marketingteksten? Hoe ga je intuïtief om met timemanagement?
 • Marketing en acquisitie. Deze module gaat in op het verkopen van jouw dienst of product. Hierbij gaan we vooral in op het aantrekken van klanten, het verleiden van klanten en het verpakken van je dienst of product. Zaken als emotiemarketing, internetmarketing en schrijven van pakkende teksten horen hier ook bij.
 • Communicatie. Deze module behandelt zaken die te maken hebben met jouw communicatie. Enerzijds de communicatie die zichtbaar en hoorbaar is, maar daarnaast ook je energetische communicatie. Wat zend je (on)bewust uit? En welk effect heeft dat op de ander?
 • Management. Dit is eigenlijk een term niet die past in het nieuwe ondernemen, maar die we op een nieuwe manier gaan invullen. Hoe kun je controle houden zonder te controleren. Hoe ver wil jij gaan met het loslaten van de controle? Welke technieken zijn er om op een nieuwe manier te controleren?
 • Geld. Geld is een belangrijk instrument in onze tijd. Het is ook vaak een beladen begrip waar veel mensen last van hebben. In deze module gaan we op zoek naar de pure vorm van geld en hoe je geld weer een goede plek geeft in jouw zakelijke bestaan.

Voor wie?

Alle ondernemers die meer vanuit hun intuïtie willen ondernemen, kunnen deelnemen. Er is geen specifieke voorkennis vereist. Ook mensen die nog niet zijn begonnen als ondernemer, maar dat willen gaan doen, zijn van harte welkom.

Locatie

De sessies vinden plaats bij mij in de praktijkruimte in Diepenveen. Deze locatie is prima te bereiken met de auto en redelijk met het OV.

Data en tijden

In overleg spreken we af wanneer we elkaar zien. De frequentie kan iedere keer verschillen.

Kennismaken? Dat kan!

Wil je graag eerst nader kennismaken met mij en mijn werkwijze? Dan is er de mogelijkheid voor een telefonische intake. De ervaring leert dat dit voor beide partijen een goede manier is om te ervaren of er een klik is of niet.

Eventueel kun je ook voor een intakegesprek van 30 minuten naar Diepenveen komen.

Investering in jezelf en je bedrijf

Met dit coachtraject maak je een grote stap in je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Dat merk jezelf en dat ga je ook terug zien in je resultaten.

Het coachtraject kost € 1.800 ex BTW. Hierbij zit inbegrepen:

 • 10 uur coaching. Frequentie en duur van de sessies bepalen we in overleg. Kan eventueel ook via Zoom
 • 1 jaar toegang tot de online bibliotheek met alle documenten, visualisaties, oefeningen en video’s die bij dit coachtraject horen (ook modules die we niet behandelen).
 • Tussendoor gelegenheid om vragen per mail of telefoon te stellen
 • 20% korting op de workshops die ik geef (geldt niet in combinatie met andere kortingen)
 • 10% korting op de meerdaagse trainingen en opleidingen die ik geef (geldt niet in combinatie met andere kortingen)

Betaling in maandelijkse termijnen is mogelijk. Hiervoor vragen ik 5% administratiekosten.

Extra bonus: Versterk je Intuïtie in 4 Weken t.w.v € 97 gratis

Als extra bonus ontvang je de online training Versterk je Intuïtie in 4 Weken t.w.v. € 97 helemaal gratis. In deze training leer je hoe jouw intuïtie werkt en hoe je deze praktisch in kunt zetten. Erg handig voor het intuïtief ondernemen.

Extra bonus 2: Intuïtieve Business Boost Programma t.w.v. € 497 gratis

Ik heb besloten om ook het Intuïtieve Business Boost Programma gratis bij dit coachtraject aan te bieden. Zo kun je een aantal zaken in je eigen tijd en tempo oppakken. Tijdens de coaching kunnen we vervolgens inzoomen op aspecten die meer persoonlijke aandacht nodig hebben.

Prijs, locatie en praktische informatie

Bovenaan de pagina zie je diverse tabbladen. Hier vind je veel meer informatie over de inhoud, praktische informatie en de prijs.

Direct aanmelden?

Je kunt je direct aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Ik neem dan z.s.m. contact op om afspraken te maken over de invulling van het coachtraject.

Ja, ik wil graag een intakegesprek plannen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.