Samen groeien als ondernemer

Ben je een ondernemer en

 • wil je leren hoe je om kunt gaan met onzekere tijden?
 • zoek je manieren om om te gaan met vraagstukken binnen je bedrijf?
 • ben je klaar voor nieuwe stappen, nieuwe uitdagingen?
 • heb je een nieuw idee dat je succesvol wil maken?
 • bovenal, zoek je verbinding met gelijkgestemden?

Dan zijn de Breekt-Zo-Lekker-de-Week-sessies iets voor jou!

In wekelijkse sessies van van maximaal 1 uur ga je in verbinding met andere ondernemers naar je eigen vraagstukken kijken. Dat kan gaan over problemen waar je tegenaan loopt, maar ook over nieuwe inspiratie en plannen die je hebt. Samen creëren we de ruimte waarin je dit kunt doen.

Wat gaan we doen?

Iedere week op woensdagochtend van 9 – uiterlijk 10 uur ontmoeten we elkaar online. Daarbij is er ruimte voor dat wat er op dat moment nodig is. Hierbij kunnen we gebruik maken van:

 • Een systemische blik
 • Opstellingsvormen
 • Energetisch werk
 • Holistische aanpak
 • Stilte, leegte, niets
 • Visualisaties
 • Dat wat er ter plekke ontstaat

Ik zal deze sessies leiden waarbij er ook ruimte is voor gastbegeleiders die vanuit hun expertise een sessie leiden.

Hanny Poos

De waarde van jouw Breekt-zo-lekker-de-week sessies is onbetaalbaar. Samen met andere ondernemers onderzoeken waar mijn beweging heen mag gaan, waar mijn groei ligt of op welke manier ik naar mijn onderneming kan kijken. Het levert mij ongelooflijk veel op. In korte tijd kan ik zo goed onderzoeken waar mijn groeimogelijkheden zijn en voel ik de gelijkwaardigheid van de anderen die betrokken en actief meevoelen en denken in mijn stuk.

Oneindig dank daarvoor

Hanny Poos – eigenaar Poositief

Hoe en wat precies?

 • Iedere woensdag organiseer ik deze online ontmoetingsplek.
 • Er wordt een opname gemaakt die beschikbaar komt voor degenen die dat wensen. Je kunt de opnames van eerdere sessies hier bekijken.
 • Het is duidelijk gericht op ondernemers die verder willen kijken en willen groeien; als mens, als ondernemer, in geld, impact of hoe dan ook.
 • Je kunt van tevoren jouw wensen en ideeën kenbaar maken. Op basis daarvan stel ik geheel intuïtief een programma samen.
 • Er zullen ook gastbegeleiders zijn die (een deel van) de sessie begeleiden.
 • Je kiest zelf hoe je voor deze sessies ‘betaalt’. Zie verderop voor meer informatie hierover.
 • Je geeft je op door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Je ontvangt per e-mail de Zoom informatie. Je hoeft niet iedere keer aanwezig te zijn. Je volgt jouw eigen ritme hierin. In iedere mail staat een link om je weer af te melden voor de sessies.
Bruno Mulder

Sinds Martijn de breekt-zo-lekker-de-week sessies organiseert, is de woensdagochtend het moment om aan mijn business ontwikkeling te werken. Als ‘eenzame’ ZZP-er levert het uurtje online sparren met andere ZZP-ers verrassende inspiratie op. Martijn weet het ‘knapperig’ te houden. Inhoudelijk diepgaand via de systemische aanpak, gecombineerd met een duidelijke structuur en tijdsbewaking.

Bruno Mulder – eigenaar META bv

Wat kost het?

Deze sessies zijn ontstaan tijdens de Corona lockdown in januari 2021. Toen gaf ik deze sessies gratis, als gift aan de ondernemersgemeenschap.

Nu wil ik het anders doen. Je kunt deelnemen aan de sessies en/of de opnames terugkijken. Daarbij zorg ik voor de mogelijkheid, de bedding en de leiding. Zelf neem je deel en breng je jouw talenten in en ontvang je van anderen. Geld dient ervoor om geven en nemen in balans te brengen. Ik bied je verschillende manieren om geven en nemen in balans brengen.

Pay it forward

In dit geval kies je ervoor om zelf iets gratis aan te bieden aan iemand anders. Je betaalt dus voor de Breekt-zo-lekker-de-week sessies door jouw talenten onbetaald in te zetten voor de wereld. Het maakt niet uit in welke setting en aan wie en wanneer. Als het voor jou klopt, klopt het.

Betaal een bedrag

Je kunt er ook voor kiezen om ouderwets te betalen voor de sessies. Dit mag vooraf en ook achteraf. Om het voor mij gemakkelijk te maken, kies je uit vier bedragen, €25, € 50, € 75 of €100 (ex BTW). Je bepaalt zelf of je dit bedrag betaalt voor 1 sessie, voor 3 sessies, voor alleen de opnames, of wat dan ook. Je gaat naar de betaalpagina en kiest het bedrag dat je wilt betalen. Je ontvangt direct een factuur die je als bedrijfskosten kunt opvoeren.

Draag bij

Een andere manier om geven en nemen in balans te brengen is door zelf een bijdrage te doen aan de sessie. Dit kan doordat je als gastbegeleider optreedt. Het kan ook dat je ervaart dat je tijdens de sessie meer geeft dan neemt. Dan is dat jouw ‘betaling’ voor mijn organisatie en het bieden van de bedding.

Gebruik je “geef-tegoed”

Het kan heel goed zijn dat jij de afgelopen tijd op andere plekken al meer gegeven hebt dan dat je hebt genomen. In dit geval gebruik je dit ‘geef-tegoed’ om deel te nemen aan deze sessies. Ik bekijk het vanuit het grotere geheel. Het is vergelijkbaar met het Pay it forward concept, alleen heb jij nu al ‘betaald’ en ben jij nu aan de beurt om te nemen.

Elvira van Rijn

“Deze groep is goud waard. Martijn creëert een bedding waarin we elkaar kunnen versterken. De verbinding met gelijkgestemde professionals inspireert en voedt me elke keer weer. Aan de hand van eenvoudige maar diepgaande oefeningen brengen we elkaar nieuwe inzichten, heling en energie. Er gebeurt telkens precies wat op dat moment nodig is om afgestemd op mijzelf dienstbaar te kunnen zijn aan mijn onderneming en mijn cliënten. Heerlijk, dit wekelijks terugkerende moment van bezinning.”

Elvira van Rijn – Maya wijsheid

Ja, ik doe mee

Je geeft je eenvoudig op door onderstaand formulier in te vullen.