Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Moeiteloos Ondernemen

11 maart 2022 - 09:30 - 17:00

Workshop Moeiteloos Ondernemen

In deze workshop Moeiteloos Ondernemen neem ik je mee naar de onderstroom van je bedrijf. Ik helpt je de hefbomen te vinden die je kunt gebruiken om het succes te creëren wat jij voor ogen hebt.
Tijdens deze dag zoomen we in op de succesversnellers tijd, overgave en klanten uit mijn boek Moeiteloos Ondernemen. Je ontdekt hoe je kunt meeliften op de grotere stroom van het leven in het algemeen en van je bedrijf in het bijzonder. Zo maak je gebruik van de beweging die er al is. Daarnaast kijken we op een intuïtieve manier naar het werven van klanten. Wat speelt er in de onderstroom tussen jouw bedrijf en de markt? Je onderzoekt wat er nodig is om een grotere klantenstroom te krijgen. Tenslotte is er aandacht voor de succesversneller tijd. Je gaat leren surfen op de tijd in plaats van een slaaf te worden van je timemanagement. Je ontdekt het juiste ritme en hoe je tijd tot je vriend kunt maken.
We maken in deze workshop gebruik van diverse intuïtieve methoden zoals familie-, marketing- en organisatieopstellingen, visualisaties en energiewerk.

De workshop wordt georganiseerd door Kim Besselink van Equi Joy. Aanmelden gaat via haar website.

Meer informatie en aanmelden

Gegevens

Datum:
11 maart 2022
Tijd:
09:30 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Equi Joy
Laagstraat 10
Ell, 6011 SJ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie