Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar – Leer zelf praktische opstellingen begeleiden

8 maart 2016 - 20:00 - 21:00

Gratis

Het werken met opstellingen wordt steeds populairder. Familieopstellingen, organisatieopstellingen, merkopstellingen, relatieopstellingen, etc.

Heb je het idee dat opstellingen bij jou passen en een manier zijn om jouw klanten verder te helpen?

Tijdens dit webinar zal ik meer uitleggen over de toepassingsgebieden van opstellingen en waarom ik het zo’n fantastische manier vind om snel en krachtig naar de kern van vraagstukken door te dringen en bovendien een beweging in gang te zetten naar meer harmonie en heling.

Tijdens deze online workshop zul je ook direct zelf aan de slag gaan met een opstelling. Zo kun je ervaren of deze krachtige methodiek iets voor jou is.

Op 14 april start ik met de opleiding De Magie van Systemisch Werken waarin je in 6 dagen zelf leert om opstellingen te begeleiden. Hierbij kies ik voor een niet traditionele aanpak. Je leert namelijk al vrij snel om een aantal praktische opstellingsvormen te kunnen toepassen. Hierover zal ik ook meer vertellen.

Ja, ik wil me aanmelden

Je kunt ook een workshop bijwonen om te ontdekken of opstellingen bij jou passen. Die geef ik namelijk op 14 maart in Eefde.

Gegevens

Datum:
8 maart 2016
Tijd:
20:00 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Intuïtief Ondernemen
Telefoon:
06-21117777
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Thuis
Achter je PC, tablet of telefoon, + Google Maps