Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar – Human Design, jouw unieke gebruiksaanwijzing

27 juni 2016 - 20:00 - 21:15

Gratis

Human Design is één van de vijf tools die mijn (ondernemende) leven flink heeft veranderd. Ten goede. Het geeft je een blauwdruk van wie je in wezen bent. Hiermee krijg je diepgaand inzicht in wat jouw ideale strategie is voor het creëren van nieuwe dingen, voor het nemen van beslissingen en het aangaan van relaties.

Voor dit webinar heb ik Jeannette Lamme gevraagd om meer te vertellen over Human Design en hoe je dit als ondernemer kunt toepassen. Als je zelf voor het webinar jouw Human Design chart opvraagt, kun je dat wat Jeannette vertelt direct toepassen op jezelf. Zo krijg je direct hele praktische tips en trucs om je leven eenvoudiger te maken.

Je leert hoe je niet meer handelt vanuit aanpassing op de omgeving, maar vanuit wie je in wezen bent. Ik kan je vertellen dat is heerlijk!

Je kunt een gratis chart opvragen via de site van Jovian Archive. Doe dat direct, zodat je bij het aanmelden voor het webinar ook meteen kunt doorgeven wat jouw algemene typering is. Dan kan Jeanette in het webinar daar rekening mee houden.

Aanmelden

Gegevens

Datum:
27 juni 2016
Tijd:
20:00 - 21:15
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Intuïtief Ondernemen
Telefoon:
06-21117777
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Thuis
Achter je PC, tablet of telefoon, + Google Maps