Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar “De essentie van intuïtief opstellingen begeleiden”

11 oktober 2022 - 20:00 - 21:00

Gratis
De essentie van opstellingen begeleiden

Opstellingen zijn een krachtige methode om naar de wortels van een vraagstuk te gaan. Ze creëren op een hele krachtige en holistische manier beweging in een situatie die vastzit.
Je kunt opstellingen toepassen op vele vlakken. Persoonlijke vragen, in teams, in organisaties, voor carrièrevraagstukken, strategiesessies, en nog veel meer. Vooral voor zich herhalende en/of complexe vraagstukken zijn ze zeer geschikt.

Het begeleiden van een opstelling vraagt om een intuïtieve, open houding waarin je volgt en leidt tegelijkertijd. Dit wordt ook wel het nieuwe opstellen genoemd. Dit is ook de manier waarop ik opstellingen begeleid en anderen opleid.

Tijdens dit webinar zal ik meer vertellen over deze intuïtieve manier van opstellingen begeleiden en hoe dat anders is dan het oude opstellen. Ik ga je ook laten ervaren hoe je de controle los kunt laten en wat er dan ontstaat. Daarnaast zal ik je meer vertellen over de 6-daagse training  De Magie van Opstellingen Begeleiden waarin ik je het ambacht van intuïtief opstellingen begeleiden leer.

Schrijf je gratis in voor dit webinar door onderstaand formulier in te vullen. Deelname is gratis.

Gegevens

Datum:
11 oktober 2022
Tijd:
20:00 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Thuis
Achter je PC, tablet of telefoon,

Organisator

Intuïtief Ondernemen
Telefoon:
06-21117777
Bekijk de site van Organisator