Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Veldwerk Estafette “Loslaten”

14 januari 2022 - 13:30 - 15:30

Veldwerk Estafette Loslaten

De Veldwerk Estafette – online workshop serie is ontwikkeld door Uitgeverij Het Noorderlicht als uitbreiding op het boek Veldwerk – ‘Meters maken’ in Systemisch Werk & Opstellingen. Deze nieuwe Veldwerk ESTAFETTE serie helpt je verder als opsteller en (systemisch) coach om meters te maken en je eigen stijl verder te verkennen.

Het Noorderlicht heeft een prachtige mix van 10 duo’s van opstellers en ervaren opleiders uit allerlei stromingen die je meenemen in een unieke samenwerking waar verschillende kwaliteiten en achtergronden blenden tot een unieke middag. Elke online Veldwerk estafette workshop heeft een apart onderwerp en een eigen programma. Je krijgt geen voorgesneden koek. Het zal spannend zijn. Het zal vernieuwend zijn en ja, het zal soms ook mislukken. Precies wat we allemaal wel eens meemaken in ons werk. De duo’s laten zich zien in hun kwetsbaarheid, ze laten zich zien in hun kracht.

Als je beginnend bent in systemisch werk dan zal je in de workshops een waardevolle aanvulling op je opleiding vinden. Als je al meer ervaring hebt dan brengen de workshops je verbreding en verdieping van je kennis en uitbreiding van je netwerk. Nog niet eerder was er zo’n diverse en complete serie van online workshops om te oefenen met het begeleiden van opstellingen en werkvormen voor (systemisch) coaches en opstellers. Jij kunt meedoen, jij kunt deel zijn van dit veld. We doen het slechts één keer op deze manier. Mis niets en meld je aan.

Ik zal aan twee webinars mijn bijdrage leveren. Op 14 januari is dat samen met Kim Draijer. ‘Laat het los’, ‘werk zonder te weten’ en ‘volg wat er is’. Het is zo makkelijk gezegd. Maar niet altijd zo makkelijk uitgevoerd. Kim en ik zijn zeer ervaren opstellers, we kennen dit thema door en door en bieden je onze ervaring en inzichten.

Aanmelden gaat via de website van Het Noorderlicht.

Meer info en aanmelden over deze online workshops

Gegevens

Datum:
14 januari 2022
Tijd:
13:30 - 15:30
Evenement Categorie:
Site:
https://www.hetnoorderlicht.online/Home_Veldwerk_Estafette

Locatie

Thuis
Achter je PC, tablet of telefoon,