Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kennismakingsworkshop intuïtief coachen en adviseren

22 juni - 20:00 - 22:00

Gratis
Kennismakingsworkshop-Intuïtief-Coachen-en-Adviseren-breed

Iedere coach en adviseur zou zijn/haar zuivere intuïtie in moeten zetten in de begeleiding van mens en organisatie.
Alleen dan kun je die interventies inzetten die er echt toe doen.

In de bijna 25 jaar dat ik ondernemers coach en adviseer, heb ik geleerd dat modellen, methodes, stappenplannen en een mentale aanpak vaak niet de gewenste resultaten opleveren. Je blijft dan hangen in analyseren, forceren en het voelt vaak als hard werken. Volgens mij moet een coach of adviseur juist lui zijn, in de goede zin van het woord. Een beetje achterover leunen en op het juiste  moment een interventie doen, een inzicht aanreiken of juist even niets doen.

Intuïtief coachen en adviseren noem ik dat.

In deze kennismakingsworkshop deel ik je mijn inzichten uit 25 jaar (intuïtief) coachen en adviseren. Ik deel mijn 3 gouden tips en reik je een aantal manieren aan om zelf je zuivere intuïtie in te zetten in de begeleiding van mens en organisatie. We gaan ook direct op een intuïtieve aan de slag zodat je inzicht krijgt in jouw rol als coach of adviseur. Tenslotte gaan we ook aan de slag met een aantal elementen uit mijn Moeiteloos Ondernemen aanpak die ik in mijn boek “Moeiteloos Ondernemen” beschrijf.

Daarnaast zal ik meer vertellen over de opleiding Intuïtief Coachen & Adviseren die in het najaar weer start, waarin de zaken waarmee we in de workshop aan de slag gaan uitgebreid terugkomen.


Ja, ik meld me aan voor de kennismakingsworkshop

Intuïtief Coachen & AdviserenGegevens

Datum:
22 juni
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Thuis
Achter je PC, tablet of telefoon,

Organisator

Intuïtief Ondernemen
Telefoon:
06-21117777
Bekijk de site van Organisator